Syn a jeho nová slečna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.9.26 18:53
@bjetuschka píše: Více

Takových je nás víc.

• Citovat
  • Upravit
17.9.26 18:59

Naprosto tě chápu, ale myslím, že ten vztah nebude mít zas tak dlouhé trvání. Ona je starší, třeba bude časem hledat někoho s autem atd. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
17.9.26 19:00
@Anonymní píše: Více

Já bych se spíš bála toho, že začne brzy vymýšlet, že by ráda dítě, pokud je tedy ta pecka domácí, jak píšeš. Moje spolužačky tohohle typu si většinou pořídily dítě sotva za sebou zavřely dveře od školy. Nemluvila bych mu teď přímo do toho, ale sledovala bych, zda to netáhne slečna tímhle směrem. Ale tedy moje mamka se mou kdysi rozhovor na tohle téma tedy měla. Taky jsem chodila s klukem, co byl, dost jinde. A ona tehdy naznačila právě to, že pořád mluvím o tom, že chci studovat a jet za hranice, a zda si myslím, že s tímhle člověkem mě taková budoucnost čeká. A měla pravdu, protože on pak velmi brzy začal básnit o kupování kočárku, zatímco já přemýšlela nad maturitou a přijímačkami. :lol: Ale je fakt risk, jak to vezme. Takže bych zatím neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.26 19:17

Je mi jenom 15. Nemusí spolu vydržet ani do konce roku.

Asi bych se zkusila podívat na tu slečnu. Vždyť pro ni by to bylo termo. Možná by ji takový kluk přinutil k většímu snažení. Třeba by našli společnou notu v tom cestování.
Třeba díky němu se na škole bude držet v lepších kruzích.

• Citovat
  • Upravit
2413
17.9.26 19:21

Nenápadně podporuj snahu o studium v USA. A otevřeně začni na ten MIT odkládat peníze. (Bude to hodně drahé.) Pouč chlapce o antikoncepci. To by mělo stačit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14251
17.9.26 19:22

Ja své názory a postřehy rikala vždycky :mrgreen:.
Ale teda dceru to zajimalo, kdyz jsme to spolu probírali jako kamarádky.
Jsme matka a dcera a jasne, ze si říkáme fakta :mrgreen: - pomluvy neee :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.26 19:24

Na té škole nejsou lepší kruhy, je to jedno z horších místních učilišť. Slečně bude 18, je v prvaku a je to její první SŠ, což o mnohem vypovídá. S tím cestováním nevím, není ten typ, ale třeba se v ní pletu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.26 19:26
@Okta píše: Více

Nemáme na MIT ani náhodou :lol: Takže to bude obdobný obor na nějaké místní univerzitě.

• Citovat
  • Upravit
35431
17.9.26 19:27

Nezasahuj do toho, pravdepodobne ten vztah nevydrzi. A kdyby ciste nahodou ano, tak je to stejne na nich jak budou zit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10127
17.9.26 19:28

Názor říct můžeš. Ale to je tak vše, jestli nechceš mít narušený vztah se synem. Přijmi to, jak je. Jemu jen připomeň, že studium je priorita. Nebo taky spolu dlouho nebudou. Ale třeba překvapí, že spolu nějaký čas budou a dokáží se motivovat vzájemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22280
17.9.26 19:39

18 letá slečna chce do místní firmy do výroby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.26 19:41
@PaníBovaryová píše: Více

Ano, slečna otevřeně mluví o tom, že tam bude pracovat, stejně jako její mama, i proto je na té konkrétní škole.

• Citovat
  • Upravit
80471
17.9.26 19:59
:mrgreen: :mrgreen: to mi připomnělo, moje matka má kamarádku, její dcera od druháku na gymplu chodila s klukem, ta kamarádka 11 let čekala, kdy se rozejdou a oni se letos vzali :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80471
17.9.26 20:00

a proto je v 18 letech v prváku na učilišti :mrgreen: a co dělala doteď?
přece kdyby chtěla v 18 může do fabriky nastoupit hned zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80471
17.9.26 20:02

a kde teda byla od 15 do 18?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek