Syn a jeho nová slečna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.9.26 16:30
@Alušáček píše: Více

Je přirozeně moc hezká.

• Citovat
  • Upravit
34
20.9.26 19:30
@Anonymní píše: Více

Jasne no :) taky jsem v 15 neresila nic nez aby se mi kluk libil. Ten co se mi libil byl i moc hodny, stravili jsme spolu 4 roky a pak to fakt vysumelo, byl tam taky rozdil velky, meli jsme se radi hrozne moc, ale dalsi zivot jsme sladit nedokazali. Jestli mi z toho obdobi neco mrzi, tak moje mama ktera nam neustale ztrpcovala zivot tim ze do toho stourala, delala dusno, zakazovala, neco nedovolovala…mela sice pravdu ale nic tim nedosahla. A pozdeji u meho manzela pravdu nemela vubec. I kdybychom se ted rozvedli tak 15 stastnych let a dite neni tak spatne skore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15922
20.9.26 20:37

A je to jasný, proč s ní je :D Buď rada, ze mas normálního syna, kterému se líbí hezke holky. To v dnešní době neni samozřejmost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9480
21.9.26 17:59
@Ploskutáček píše: Více

Musím souhlasit. Navíc hezká, milá pracovitá, co si rozumí s gymnazistou. Jestli choděj spolu třeba na atletiku, malování, modelování nebo na skaut, mají zajímavý společný zájem. ( kromě toho, co mívaj děcka v pubertě) Navíc, když se podívám na své dětství, že jsem úplně blbá si o mě urcitě taky mysleli. Učitelky ve školce, škole, táborová vedoucí určitě taky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.26 18:24

@Takyjedna tady nejde o to, že si myslím, že není chytrá, ale ona opravdu není. Inteligence neurčuje hodnotu člověka, ale když jsou každý na jiné straně křivky, tak to pro oba muže nést výhody i nevýhody.
Když bude syn „hajzlik“, tak ji může jednoduše využívat a zneužívat, samozřejmě může zneužívat i chytrou holku, ale chytré holky se nedají tak snadno.
Může na tom být hůř a i když se budu snažit a nijak do jejich vztahu nebudu zásahovat, tak mi bliká kontrolka.

• Citovat
  • Upravit
1549
21.9.26 18:50

A co na to rika otec tveho syna? Taky to resi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.26 19:03
@Gerbera001 píše: Více

Rozhodně není nadšený.

• Citovat
  • Upravit
841
21.9.26 20:14

Vis, kolik je chytrých, ale naprosto plochých chlapu, kterym stačí ke štěstí usměvavá bezstarostná žena?

Jinak cim starsi jsem, tim min ocenuju to klasickou inteligenci a vic si u lidi cennim ohleduplnosti, empatie a dobrosrdečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.26 21:26
@Gerbera001 píše: Více

My jsme si s manželem začali v jeho 15/mých 16, poznali jsme se pár měsíců od začátku prváku. Aktuálně je nám 29/30, jsme pár let svoji, děti máme malé. Není to běžné, ale děje se to. V okolí mám ještě několik takových párů.

• Citovat
  • Upravit
80451
21.9.26 22:37

právě k tomu bych ti dala radu, ať nezasahuješ, ve věku puberty čím víc mi rodiče nějakého nevhodného partnera zošklivovali, tím víc jsem s ním chtěla být, i když jsem třeba v hloubi duše tak trošku věděla, že mají pravdu,
doufej, že si na to syn časem přijde sám a rozejdou se, pokud on pojede studovat pryč, je to víc než pravděpodobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
21.9.26 23:02

Takže holka je hodná, že slušné rodiny, má syna ráda a chce pracovat. Není to feťačka ani. zlodějka nebo krasotinka, co se chce vdát pro prachy. Řešíš hovadiny. Nech je žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí