Březen 2015

• Otevřená skupina

Pro všechny AKTIVNÍ maminky s termínem porodu na 3/2015 :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.8.14 10:39

@Lilalu Ahojky vitej zpoatky z dovci;-) Sme na tom stejne s tim nechutenstvim i tim pocitem v puse po kazdem jidle :,( trva to uz moc dlouho doufam ze to brzo prejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
20.8.14 12:23

@rrybbicckaa urcite to přejde, neboj. Ja si po dovolene rikala jak sem pribrala a ono prd. Mam zase o kilo min :think: Trosku sem rada, ale netusim, co na to dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
21.8.14 09:49

Holky ja dnes zacinam 13tt a nevolnosti hodne ustupuji. Kdyz si hlidam, co jim, tak ani nezvracim. Snad vas to take behem toho 12tt prejde :-) ale ta pachut v puse, ta zatim nemizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
21.8.14 11:42

Já když se hrozně moc přemlouvám, tak občas na něco chut dostanu. spíš ale na ovoce :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5982
21.8.14 12:02

Já jsem dneska teprve 8+4. Zatím jsem žádné extrémní nevolnosti neměla. Spíš mi je divně, ale překonám se a jdu se najíst a je to hned pryč. Ale musím mít pořád něco v žaludku, jím po 2 hod (budu jak sud).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5982
21.8.14 12:03

A všichni jste zvraceli? Já zatím ani jednou a doufám, že ani nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
21.8.14 15:50

@looraa tak to si me s tou pachuti moc nepotesila. @Bila vlcice ja jsme 11+2 nevolnost celodenni a snad po kazdem jidle. Nekdy vic, nekdy min a diky bohu bez zvraceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.14 11:37

:mavam: Ahoj holky, díky za připojení ke skupince. Jsem maminka Adélky (4,5 roku) a teď čekáme dalšího prcka. Včera jsem byla na screeningu v 1 trimestru a dle UZ jsem v 12+3 a TP máme 3.3. - hezké datum, ale moc tomu stejně nevěřím. Dcera se měla narodit 2.2. a stejně si vybrala po svém :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
22.8.14 13:25

@Cinska Marenka tak vitej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.14 13:25

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
22.8.14 15:48

@Cinska Marenka Ahoj :) to jsme jenom dva dny od sebe :) muzu se zeptat, kde jsi byla na screeningu a jak to probihalo? Ja jdu ve stredu poprve, tak nejak vim, ze se bude brat krev, utz a pak cekani na vysledky, ale i tak z toho mam strach, aby to dopadlo dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.14 16:15

Byla jsem ve Fakultní nemocnici v Olomouci a bylo to celkem zajímavé. Můj dr mě upozornil, že odběry krve se dělají do 12.tt a tak jsem se objednávala, když jsem byla 10+6 (sestřička po telefonu říkala, že odběry dělají jen do 10+6, tak volám pozdě, ukecala jsem jí hned na další den 11+0 a nakonec to v pohodě šlo). Takže další den jsem naklusala na odběry, udělali mi i kontrolní UZ, pouze se měřilo miminko, z toho zjistili, že je o pár dní větší, tak mi stanovili TP na 3.3.2015. Vzhledem k velikosti museli udělat ten hlavní UZ hned za týden, jinak to dělají třeba i za dva týdny. V den hlavního UZ už byly krevní výsledky hotové, zkontrolovali miminko - končetiny, nosní kost, srdíčko a nevím, co všechno. Miminko bylo v pořádku, takže se mnou pak už nic nepotřebovali řešit. Akorát říkali, že se pak dělá další screening, ale nevím přesně kdy, zda nějak kolem 20. - 25.tt - to pak zase posílá dr. A neboj, určitě to dopadne dobře. I když jsem taky byla nervní. U první dcery se toto vyšetření nedělalo, byl jen Tripple test (nebo jak se to psalo) a ten většinou nevyšel fajn, mně tehdy vyšlo, že dcera bude mít Dawnův syndrom, tak jsem musela ještě na 3D UZ, aby se to vyvrátilo. No jo, medicína jde kupředu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.14 16:16

Poradí mi někdo prosím, jak mám vložit nick, komu chci příspěvek napsat? :kytka: Na emimino jsem zaregistrovaná teprve od včerejška a zatím to tu vychytávám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
22.8.14 16:24

@Cinska Marenka vetsinou mas pod textem bud citovat a citujes jeho odstavec, nebo zminit. Kliknes na nej a hned dotycny vi na koho reagujes ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.14 16:37

@Lilalu díky moc za pomoc :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny