Dohoda o ukončení PP vs. PN
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše: Více
Tak si tu schůzku domluv taky ne? Na co čekáš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe Taky nechápu na co čeká, navíc je doma od začátku měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Ze by marodím a nemam vycházky a opravdu mi není dobře, navíc mám léky na krční páteř, s kterými nemůžu řídit - chci se dát dohromady zdravotně - zdraví je pro mne na prvním místě
Navíc tam nikdo z managementu a vedení není, kolega mi dnes volal, že nemůže nikoho z vedení sehnat, protože mu hodili moji náplň práce na hrb a on je z toho na nervy.
- Citovat
- Upravit
Jsem z Tvých příspěvků trošku jelen. Ty nevíš, že na výpovědi musíš mít podpis obou osob? Domluvit schůzku nelze po telefonu?
Na komunikaci s kolegy asi prostor a energii máš.
A tedy jsi psala, že hlídáš malou neteřinku a „Žádný problémy nemám, občas ty migrény od krční páteře (ty si koriguji sama pomocí rehabilitací a cvičením plus krémy na bolest -“ a najednou je Ti blbě, že nezvládáš.
Stejně jako s tou prací. V úvodu píšeš, že novou práci by jsi měla mít od října a pak vyleze, že vlastně nevíš, protože ta kolegyně to nemá ještě ani na papíře a na pozici teprve bude.
Chápu, že ta situace je celá na prd a zřejmě ve v té firmě je to takové no divné. Ale v 35 letech bych od ženské po RD čekala, že se umí trošku za sebe postavit a umí a ví. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dá se jim napsat email a domluvit se na online schůzce (z důvodu tvého zdravotního stavu). Nebo jim dáš vědět za měsíc dva? Minimálně by o tom měli být informováni a nečekat až se jim někdy ozveš…ale dělej jak myslíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Představ si, že tuhle formu výpovědi jsem
obdržela prvně a fakt pro mě není zatěžující hlídat hodnou samoobslužnou neteř ve školkovém věku, kterou mi švára přiveze po desáté a když mám doma syna, který ji zabaví a kterou vyzvednou po spaní kolem třetí a jako bonus ji přivezou s obědem pro všechny (švagr je privozní v restauraci) a třeba dnes je tu 30 stupňů a děti jsou ve vodě a hlídám je, já bych se bez auta harcovala vlakem, když tak vedeni není a tento týden nebude.
Manažerovi jsem volala několikrát od začátku měsíce, po SMS přislíbil že se ozve a nic.
A že se neumím za sebe postavit? Nikdy jsem to nepotřebovala, vždy se mnou všichni jednali slušně a na rovinu. Sám manžel mi říká ať se na to vyprdnu, ale jestli chci do toho šlápnout, ze me podpoří a doporučí jejich firemního právníka. S prací a financemi vyšilovat nemusím, manžel nás uživí, ale doma mě to nebaví a nevím, co bych dělala, druhé dítě neplánujeme a syn mě za chvíli potřebovat nebude. Tady mi vyhovoval úvazek 7 hodin denně a 6 dní home office na měsíc, které teda šéfová nerada viděla.
Rýpavá jsi jenom zde nebo i v ostatních diskusích?
- Citovat
- Upravit
@izabe píše: Více
Psala jsem a bez odpovědi, jen manažer se mi ozval na SMS, že se ozve, opakovaně jsem mu volala a psala a nic.
Od kolegy vím, že tento týden tam nikdo z vedení není a nebude. Další pokus bude v pondělí, u e-mailu jsem si nastavila doručení a přečtení a došlo jen doručeno, přečteno ne.
- Citovat
- Upravit
Super, tak minimálně o tobě ví, to je dobře. Tak to příští týden zkoušej dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych se na mail, nebo SMS vykašlala. Buď bych jim poslala datovku pokud máš nebo poštou na dodejku dopis o tom co se stalo, spolu s tou kopií dohody a že chces písemně k tomu vyjádření od vedení společnosti.
Pošli dotaz i na úřad práce, meli by tam mít na to zdarma právníka jak případně postupovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rýpavá? Každý Tvůj příspěvek zní jinak a promiň, že máš mít na výpovědi podpis i druhé osoby snad nemusíš ani s nikým řešit. To snad vidíš, že tam není druhá osoba podepsaná.
Když jsme u toho, tak třeba tato informace, za mě dost důležitá, vůbec nezazněla v úvodu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
Datovku nemám, ten nesouhlas s dohodou jsem posílala poštou doporučeně s dodejkou, resp. dorazila mě sms o doručení a převzetí
- Citovat
- Upravit
Já tě chápu.
Buďme upřímní - do téhle práce už se stejně nevrátíš, těžko být tam, kde mě nechtějí a kde jsi už podepsala ukončení poměru dohodou.
Prostě buď zatím na PRN, než se dáš dohromady a pak se rozhodneš, co dál
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MamaZBrd píše: Více
Nevrátím, ale jak říkal švára, ať si nemyslí, že si se mnou takhle vytřou zadek…
- Citovat
- Upravit