Dohoda o ukončení PP vs. PN

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37103
17.7.26 13:10
@Anonymní píše: Více

Přesně tak. Vymlatila bych z nich minimálně 5 měsíční odstupné. Jinak bych to dala klidně k soudu plus k tomu přidala ještě bossing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
18.7.26 19:17

Víš co, ale když se tam stejně nevrátíš…neinvestovala b, ch do nějakého boje už energií, kterou potřebuješ na budoucnost.
Tys to podepsala, takhle by sis musela vzít právníka atd std..
Stojí ti to za to?
Pokud na tom jste finančně špatně, pochopila bych, ale jinak bych upřednostnila klid a investici do budoucna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.26 08:00
@MamaZBrd píše: Více

Minimálně jim to znepříjemním tím, že budu požadovat opakované písemné vyjádření a po ukončení PN je nahlásím na inspektorát, už kvůli neevidenci docházky to bude stačit…

soudit bych se klidně mohla, prostředky i známého právníka na to mame, ale nevím jestli do toho investovat energii, protože ve finské bych i něco možná dostala, ale raději se soustředím na to najít si slušnějšího zaměstnavatele…

Včera jak se měnil tlak, tak jsem pul dne prolezela na prášcích, chytla mě migréna jak prase, fakt jsem byla rada, ze je víkend a muž doma uvařil a pak se synem šli na kolo a ja odpoledne ležela.

• Citovat
  • Upravit
9308
19.7.26 08:22
@MamaZBrd píše: Více

No minimálně na inspektorát by to nahlásit měla, takové chování není v pořádku a nemělo by to takovým lidem jen tak projít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.26 08:37
@izabe píše: Více

Taky nechci aby jim to prošlo, už kvůli ten studentům, které tam v rámci šetření zaměstnávají, aby si takový vzor jak se nemá chovat zaměstnavatel, nenesli dal. Na inspektorát je nahlásím a jestli se budu v mezidobí hlásit na pracák, tak i tam.

• Citovat
  • Upravit
495
19.7.26 18:13
. vykašli se na to…
Finance máte. Prostě bych to už neřešila..
Nahlásila bych je teda na ten inspektorát, pokud máš chuť do toho tu energii dávat…já za sebe bych šla prostě dál a tohle už vypustila…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat