Březen 2015

• Otevřená skupina

Pro všechny AKTIVNÍ maminky s termínem porodu na 3/2015 :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4553
9.8.14 00:35
@lady.mischa píše:
Tak holky, krásně to tu ožilo :) jsem ráda :potlesk:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
9.8.14 20:34

@rrybbicckaa No bolí mě prsa, v podbříšku už tolik ne a za dnešek jsem zbaštila 2 kyselá a nezralá jablka, švestky, polévku a hned po ní mléčnou řýži. Teď jsem nafouknutá, proč asi??? :D No takže ještě ty zvrácené chutě, jinak únava, ale nic horšího to není… Jaké příznaky máš jinak Ty? :jazyk: Jasně, o průkazce to není, hlavně, že je jinak vše OK :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.14 22:27

@bobule86 mam zaludek na vode a nevchutenstvi a nebo mam na neco movc chut a jakmilke si to uvarim tak do toho rypnu a nemam chut…Ale dneska uz je to trosku lepci:-) a unava taky…ale nastesti nezvracim tak to je super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
9.8.14 22:39

@rrybbicckaa jj, já si taky říkám, pořád je to dobrý, dokud se nezvrací, je OK… :pankac: :cert: Doufám, že to nepřijde :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.14 01:25

@bobule86 neboj neprijde :hug: ale musim rict, ze jak se mi dneska udelalo trochu lip tak sem chvilkama premyslela zda je vse ok… :lol: to si clovek asi nevybere… :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
10.8.14 07:56

@rrybbicckaa Jo, přesně, to znám… :mrgreen: Jsem ráda, že takhle nepřemýšlím sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
10.8.14 19:48

Ahoj holky, pridala jsem se k vam uz driv a konecne jsem se dostala k tomu taky neco napsat. Jsem ted v 11tt a nevolnosti si uzivam se vsim vsudy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
10.8.14 20:39

@looraa To ti nezávidím, máš je jen ráno, nebo celý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.14 21:20

@looraa Chudatko… :hug: Jak dlouho uz je mas..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5982
10.8.14 22:41

Ja jsem zase silene unavena…nic me nebavi, jen bych spala. A nevolnosti mam take, ale da se to zatim vydrzet, nejhorsi to je v aute - a to mi v aute nikdy blbe nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
11.8.14 07:10

Tu únavu taky znám, to je hrozný, nejhorší je, že si jdete lehnout, že teda jako se bude spát a ono nic… Jen se převalujete a neusnete :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
11.8.14 09:43

Tak holky hlásím, že jsem doma z kontroly od lékaře, odebrali mi cca půl litru krve a budou jí testovat snad i na španělskou chřipku :mrgreen:, doktor mě prohmatal, zakázal spávat na zádech, řekl, že je vše OK, vyfasovala jsem těhu průkazku a šla pryč, suma sumárum, hodina létání po poliklinice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
11.8.14 16:48

Zacalo to asi v 7tt a nejak neprestava, spis je to horsi, ale zas tim zvracenim se na chvilku ulevi :)

@bobule86 proc zakazal spavat na zadech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
11.8.14 16:51

@bobule86 spatne je mi cely den, kdyby to bylo jen rano, bylo by to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
11.8.14 17:03

@looraa No prý jak se děloha zvětšuje, tak se ležením na zádech může nějak ohrnout, neumím to přesně vysvětlit, ale v principu to tak je… :think: No já naštěstí jsem v osmém týdnu a zatím se mi špatně nedělá a i jíst můžu kromě česneku všechno… Snad to takto dloooouho vydrží :lol: Zase jsem teda hrooozně moc unavená… Pořád bych jen a jen spala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny