Březen 2015

• Otevřená skupina

Pro všechny AKTIVNÍ maminky s termínem porodu na 3/2015 :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
1.8.14 21:22

@rrybbicckaa Praha :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.14 22:23

Mam v Praze kamosku mam se ti zeptat..??A odkud si originalne??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
2.8.14 06:43

@rrybbicckaa No to bys byla miliónová :hug: já moc kamarádek nemám (moc s ženskýma nevycházím :lol: ) jinak originál jsem Moravák - Strážnice :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
2.8.14 09:24

Tak koukam, ze se to tu moc nerozjizdi. Cekala jsem kazdy den tak 3 strany na precteni a zatim mezi sebou diskutuji jen 2 :think: coz je skoda. Tak odmud ktera jste a co vasi rarasci v brisku. Jak vam je a mate nake nevolnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.14 10:13

Zeptam se :) Jinak ja sem origo z Olomouce a asi se tam budu za pul roku vracet…Pritel moc nechce miut dite v uk…Takze ja budu z prckem doma sama a on bude jednou za mesic dojizdet na tyden domu, nez mu pak ten projekt v uk zkonci :,( Co ty si vdana…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
2.8.14 11:20

@rrybbicckaa jj, v zari budem mit rok. Ale spolu jsme uz 8 let ;-) ja jsen z Jablonce ale pochazim z vysociny. Uz doma jednu rostenku mame :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.14 21:54

Koukam koukam:-) tak to uz si zkusena mamina :potlesk: to ja sem zelenac…Tak doufam ze be vse ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.14 21:56

Ja sem z olomouce, kamoska mi psala ze jedna jeji znama ma vynikajiciho doktora, mela problemove tehotenstvi a ze pry byl svetovej…:-) tak az mi posle kontakt tak hned preposlu…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
2.8.14 23:19
@rrybbicckaa píše:
Koukam koukam:-) tak to uz si zkusena mamina :potlesk: to ja sem zelenac…Tak doufam ze be vse ok…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak snad mas pravdu. @rrybbicckaa takze toto je tve prvni ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.14 23:26

Ano:-) snazili sme se s pritelem od vanoc:-) zatim to nha sobe ani moc nepozoruju…neni mi nak extra spatne jen prsa me boli…co ty..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
3.8.14 14:23

Prsa boli porad a nevolnosti jsou celodenni. Nastesti nezvracim, ale u prvního sem to mela bez vseho. Nic mi nebyli, jen sem casto litala na malou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
3.8.14 21:51

Tak holky, už mě to taky začíná štvát ta neaktivita tady, tekže se těšte, přijdou změny… Již brzy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.14 23:44

Hmmmm to je sloivo do pranice :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
4.8.14 01:26

No, asi je bavi jen nakukovat. Nebo nemaji co psat? :nevim: a ja se tak tesila, ze se budu mile nudit a tady je takove mrtvo. Skoda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.14 01:39

Ja myslim ze to prijde az trochu casu pribyde a my budeme jak baloony a bude si na co stezovat…:-) ted me nic netrapi, teda krom dnesni nespavosti, ale verim ze to prijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny