Březen 2015

• Otevřená skupina

Pro všechny AKTIVNÍ maminky s termínem porodu na 3/2015 :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
13.7.14 21:01

@Lenka1987 no nějak podezřele dobře :mrgreen: až se mi to skoro nelíbí :think: ale tak jsem 4tt, tak snad je vše v pořádku. Pobolívání podbřišku, nějaké to píchnutí nebo lechtání už tak nějak mám za normální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
13.7.14 21:10
@lady.mischa píše:
@Lenka1987 no nějak podezřele dobře :mrgreen: až se mi to skoro nelíbí :think: ale tak jsem 4tt, tak snad je vše v pořádku. Pobolívání podbřišku, nějaké to píchnutí nebo lechtání už tak nějak mám za normální :D

teprv 4tt? To ti teď někdy vynechala ms? Ja jsem nakonci 7tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.14 21:04

Ahojky diky za prijeti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.7.14 21:26
@rrybbicckaa píše:
Ahojky diky za prijeti :)

Vítej :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
25.7.14 23:21

No taaak holky, pojďte drbat, nějak nám to tady stojí :) Tak se pojďte pochlubit, v kolikátém týdnu jste, jak se cítíte, kdy máte termín, atd :hug: tak šup šup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.14 23:23

Cauky, pristi tyden se chystam k doktorovi, ziju v anglii tak moc nevim co me ceka…Jinak musim rict ze se tak nejak s tim novym „stavem“ jeste peru, mam pocit ze mi to chvilema moc jeste nedochazi co se deje :D Jinak mi zitra zacinba 6tt…Co ty…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
31.7.14 19:39

@rrybbicckaa tak jak jsi dopadla??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.14 22:12

Ahoky ono je to tady krapet kompolikovanejsi, vyplnis papiry u obvodaka a pak ti midwife to je neco jak porodni asistentka zavola a obedna si te.Na prvnim sezgeni berou jen krev aby udelali testy a potvrdili tehotenstvi a prvni obrazek budu mit az ve 12tt :-( chjoo sem se tesila ze naseho cervicka uvidim driv…Co ty ty uz mas prohlidku za sebou??:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
31.7.14 22:17

Jejda, tak to nezávidím, by mě to znervózňovalo asi :roll: tak hlavně, že je tam :palec: já prohlídku ještě nemám, jelikož dr mám přes 300km daleko :D a potřebuji stejně jinou, ale nevím jakou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.14 23:31

Jejda tak daleko.??Ses prestehovala..??Ja kdyz se stehovala jesdte v cr tak sem mela doktory na doporuceni od znamych..A zubarku sem si vygooglila a podle recenzi si vybrala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
1.8.14 09:16

Ahoj děvčata, moc dekuji za prijeti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
1.8.14 20:07

@rrybbicckaa přesně tak… google mi poradil s praktickým dr.,ale co se týká gyndy tak jsem stále na vážkách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.14 20:25

Aha:'( to je blby…A nekdo ve tvem okoli nema nakeho dobreho…?Ja sice tady taky pujdu na vysetreni ale na podzim se chystam do cr ke sve dr jistota je jistota:-) neboj verim ze najdes nakeho dobreho;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
1.8.14 21:00

@rrybbicckaa děkuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.14 21:02

Neni za co :hug: odkud si?

• načítám...