Březen 2015

• Otevřená skupina

Pro všechny AKTIVNÍ maminky s termínem porodu na 3/2015 :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.8.14 16:44

Holky, jak v práci řeší vaše odchody k lékařům? V těhu je prostě víc vyšetření, odběrů a tak… a v práci se na mě začínají dívat skrz prsty (no jo, kolektiv slepic, které ještě nemají děti, tak nechápou). Navíc kromě svých pochůzek po lékařích musím řešit i návštěvy lékaře s dcerou (je alergička a teď chodí i na kožní). Je to nějak někde v zákoně ošetřené? Už jednou jsem si s dcerou vzala dovolenou, aby pořád nebyly řeči, ale to se taky nedá dělat pořád. Hlavně nevím, co dělat, když mě vedoucí prostě nebude chtít pustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
22.8.14 17:57

@Cinska Marenka Díky :) mne budou brát krev i delat utz v jeden den, v bene to tak delaji, i kdyz jsem nekde cetla, ze by to melo byt jako jsi mela ty.

Navstev u lekaru je opravdu hodne, co dva tydny neco… Ja jsem nastesti OSVC, tak si jen musim vsechno planovat podle doktoru, jsem rada za to, ze to nemusim resit jeste v praci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.14 10:49

@looraa já si myslím, že to zase až tak nevadí, že se to udělá v jeden den, protože jak jsem se objednávala a sestře se moc nezamlouvalo, že mě vezme v 11+0, tak říkala, že by se to kdyžtak udělalo v jeden den s UZ. Akorát by výsledky nebyly tak přesné, nebo nevím. Držím palečky, ať Ti vše dobře dopadne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5982
24.8.14 22:51

@Cinska Marenka snazim se k dr chodit mimo pevnou pracovni dobu a nebo si beru dovolenou…v praci zatim nikdo nic nevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.14 23:09

@Bila vlcice to já jsem se vždycky snažila taky, ale dělám od 6,15 do 14,45 a můj gyn. je přes prázdniny max do 15,00 (zkrácený prázdninový provoz). Navíc vzhledem k tomu, že bydlím 40 km od zaměstnání, tak to taky nějakej čas zabere. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
25.8.14 10:28

TTohpe sem nemusela resit. S dcerkou sem mela neschopenku kvuli zadum a ted jsem stale doma ;-) jinak hlasim navrat po vikendu. Jeste nas ceka pristi vikend na francouzských trzích na vysočině a kenecne budem mit volnejyirezim a dcerka zacne s 3 denni skolkou. Tak budu mit relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
26.8.14 20:11

@Cinska Marenka Vítej, no zajímavé zkušenosti ze screeningu máš :D mě to čeká za tý 8o den, zatím tedy jen odběry, na prvním UTZ vyšlo, že je prcek o něco větší, tak uvidíme, no snad to dobře dopadne…
Holky, už máte vybraná jména? :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
26.8.14 20:56

@bobule86 zatim tapeme :think: Asi pockame az budem vedet pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
26.8.14 21:14

@Lilalu No my jsme měli vybráno dopředu a teď, jak jdou svátky, tak mě to trochu zvyklává :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
27.8.14 09:00

Jj, svatek nam to tez komplikuje. Hlavne u kluka. Chteli jsme Tomáška 7.3. a s mym terminem 10.3. To nevidim dobre. Pak tu je moznost na Vladimíra, ale tam se trochu váhá a holku nevime už vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
27.8.14 09:51

Ahoj holky, tak dneska jsme taky byli na nt screeningu a jeste cekame na vysledky krve. Vse bylo v poradku a bylo to moc hezky :-) rekli nam asi holcicku, ale male nechtelo vubec drzet. Hlavne, ze ma vsechno kde ma mit a ze je podle utz v poradku.

My jsme jmena vymysleli, ne moc originalne, ale obe po nas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.14 22:20

Tak my zatím pohlaví nevíme (je teda fakt, že jsem se nějak zapomněla na screeningu zeptat, zda už by to bylo poznat :zed: :lol: Ke svému dr. jdu až 11.9. tak třeba by mohlo být něco vidět 8o a jména taky zatím vůbec neřešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.14 19:16

Ahojky, dnes mi volala mamka, že se jí v noci zdál sen, že mám kluka :D A kolegyně v práci taky furt mluví o chlapečkovi, tak jsem zvědavější o to víc, jestli mají pravdu :D :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
29.8.14 08:44

Holky, nase vcerejsi kontrola. Prcek se tam pekne mlel a poskakoval :mrgreen: Vsechno je pry v poradku a testy mi taky vysli na výbornou. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.14 13:19

@Lilalu tak to je super, aspoň je člověk o trochu méně nervoznější, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny