Alarm monitoru dechu v 8 měsících – mohl to být falešný poplach?

Anonymní
31.8.26 15:55

Alarm v 8 mesicich

Dobry den, dnes nam poprve po 8 mesicich zacal houkat v noci monitor babysence 2pro pujceny z nemocnice. Baterie menene byli nekolik tydnu zpet. Jak jsem pribehla a rozsvitila, tak lezel jak vzdycky, tedy urcite na snimaci podlozce. Jak jsem ram stala, tak dychal, ale Alarm ho nevzbudil. Nevim, jestli dychal i predtim, nebo ho k tomu nejak primel ten alarm. Myslite, ze i tak to mohl byt falesny poplach? Je mozne ze by to mohly byt baterie ikdyz nic neblikalo k vymeneni. Navic kdyz ho i ted zapnu se stejnyma bateriema tak normalne zelene blika.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6630
31.8.26 16:02

Také se nám to stalo v 10m. Stejný monitor.
U pediatra jsem se ptala a buď falešný poplach a nebo prý děti mají občas v u tvrdého spánku pauzu v dýchání. Nestává se to pravidelně, ale stává.
Dcera se s alarmem také neprobudila, takže ten tvrdý spánek tomu nahrával.
Nicméně občas ten přenos ten alarm nezachytí a falešně poplachy se stávají často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
31.8.26 16:06

Ahoj, vsadila bych se, že se jen přetočil v postýlce a na chvilku byl „mimo“ podložku, proto se alarm spustil. Monitor dechu je skvělý do doby, než se mimčo nezačne samo pretacet a tím pádem cestovat po postýlce, pak houká klidně každou chvilku, tak se zbytečně neplaš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37203
31.8.26 17:05

To už se ti bude stávat často, protože dite cestuje v postýlce. Za me to je v tom věku uz zbytečný používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.26 17:15

@JancaS84 myslite? Ale kdyz jsem tam pribehla tak lezel nehybne na jednom boku skoro uprostred a spinkal

• Citovat
  • Upravit
11995
31.8.26 18:03
@Anonymní píše: Více

Nechci ti brát iluze ale v tomhle věku jsem jasné a zřetelné slyšela jak se dítě mlátí o postýlku jak se vrátí a když jsem se šla podívat tak taky ležely naprosto nehybně a klidně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23191
1.9.26 06:49

V tomhle věku se už mele a cestuje po celé postýlce, řekla bych falešný poplach ;)
Mě se spustil taky párkrát při denním spánku, v noci spaly se mnou bez podložky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.9.26 12:54

Já někde četla, že monitor je nastavený na X počet dechů/min a když je pauza tak houká. Některé děti v opravdu hlubokém spánku tu pauzu mají větší.
Myslím tedy, že to byl falešný poplach :hug: pokud se to neopakuje, byla bych v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí