Zkušenosti s Ozempicem ?

11
29.5.24 14:43

Zkusenosti s Ozempicem ?

Ahoj ženy :kytka:
Rada bych se zeptala na vaše zkusenosti s Ozepicem?
Trpím silnou obezitou (158cm /100kg) a i přes veškerou snahu chození do fitka a zdrave stravy se mi nedaří hubnout, tak mi lékařka nabídla ozempic. Řekla mi ze bych měla mít dávku 0,5 a ze mužů cítit nevolnost byt unavená nebo zvracet.
Každopádně na internetu sem přečetla spoustu negativních účinku a nebudu říkat ze me to nevydesilo, vyděsilo a hodně :mrgreen:
Po 2 týdnech čekání je konečně skladem a měla bych si to vyzvednout za týden.

Tak prosím vychrlte na me vaše pozitivní i negativní účinky

Díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.7.24 19:18

Zkusenosti nemám, ale mám stejný problém jako ty a zoufale shanim někoho kdo by mi ho předepsal. Je to pro mě poslední krok před bariatrickou operaci.
A já osobně bych se těch vedlejších účinku nebala. Kdyby to bylo něco hodně nebezpečného, dr by ti to nenapsala a vzhledem k tomu kolik lidi to užívá, bych z toho hrůzu neměla. Vedlejší účinky má snad každý lék a s tím se prostě musí počítat. Já už příbalove létaky záměrně nečtu, protože si oak vždycky něco přivodim stresem sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
10.7.24 09:44

Nakonec sem si ho vzala a nedoporučuji bylo mi zle a 4 dny sem nemohla bič jist kromě vody měla sem návalu horka a fakt sem myslela ze sebou sekne rozhodne to za to nestoji jako za ty 4 dny sem zhubla 5 kilo ale za jakou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
11.7.24 12:29

Zdravím, já mám ozempic od včerejška. Mam prediabetes a ještě mi pak budou dělat testy v lednu.Kdyz mi klesne víc cukr, strašně se trepu a je mi zle, to samé i když mám vyšší cukr. Diabetolozka říkala že je to lék převážně pro diabetiky ja to mam na hraně ale i bmi mam vyssi.Me by mohl pomoct i s úpravou cukru. Zacina se na 0,25 a to z toho duvodu aby si telo zvyklo, pak 0,5 a pak 1 a atd. A to zvracení a atd.Se stát může taky, mě upozornovala, musím jen vydržet. Ale není samospasny, musí se držet i dieta a přidat pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
13.7.24 21:52

Máte někdo zkušenost i s Adipexem/Phermentinem? Jestli je Ozempic účinnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.8.24 15:10

Předepsal Vám někdo Ozempic, Munjaro, Wegovy?

Ahoj,
Předepsal Vám někdo prosím Ozempic, Munjaro, Wegovy bez cukrovky nebo pre diabetes? Předesílám, že mi nejde o hrazení pojišťovnou, chci si ho plně hradit sama. Mám BMI 40. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16971
21.8.24 09:44
@MDGenX píše: Více

Ahoj,

u nás se předepisuje nějaký lék na S - tyjo, ted si honem nevzpomenu. Nehradí ho pojištovna a měsíční kura stojí cca 3tisíce. Musíš upravit jídelníček. A pozor na JOJO efekt. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16971
21.8.24 09:46
@katharina25 píše: Více

Adipex jsem jako puboš brala, koupila na černém trhu. No abych pravdu řekla - bušilo mi z něj srdce, potila jsem se a byla lehce paraniodní. Zkoušela jsem ho brát asi 3× v rozmězí cca 5ti let. Vždy reakce stejná. Zhubla jsem a vždy to nabrala zpět :lol: prostě pubertální blbost.

Neber ho. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16971
21.8.24 09:47
@Niki998 píše: Více

To jsi nezhubla tuk - to se ti vyprázdnily střeva a odvodnila jsi se. Den dva normálního stravování a máš to zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.9.24 13:34

Ozempik

Antelope bere ozempik na hubnutí hodně shodil. Nechtěla jsem zůstat po zadu tak jsem si ho včera dala 1. Bolest zad, pod žebrem, dušnost, zvracení druhý den, neudržím jídlo jdu hned zvracet i vodu vše. Tak si ho dávat nebudu nestojí to za to. Manžel je v pohodě. Já měla všechny příznaky co jsou v letáku oči. 10 minutové odrovnaní že jsem chtěla volat doktora co dělat. Pak to pomalu ustupovalo. Druhý den je zvracení …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
17.3.25 21:10

@MDGenX Mám zkušenost že to není jen o tom dát si injekci a zhubneš. Je tam potřeba mít stravu bohatou na bílkoviny, vím že moje nejlepší kamarádka, co byla dost obézní to kombinovala s ketodiet, mají stravu bohatou na bílkoviny v mnohem lepší kvalitě, než jsou běžné proteinové tyčinky a nepřibrala, hubla i po vysazení injekcí a teď si váhu jen udržuje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.25 21:47

Snad to někomu pomůže, přidám taky svou zkušenost. Je důležité si uvědomit, že jenom ta injekce nestačí, je potřeba změnit stravu. Ta musí být bohatá na bílkoviny a mít málo sacharidků. Osobně se mi výborně osvědčila taky KetoDiet, protože má jídla skvěle vyvážená a kvalitní. Injekce už jsem vysadila a váhu si díky ketodiet pořád udržuju, jsem z toho nadšená, cítím se jako nový člověk :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5081
27.3.25 09:10

@AndyskaV „jenom ta injekce nestačí, je potřeba změnit stravu“ Ano, a když se vyřeší strava (energetický deficit), tak injekce nejsou potřeba (a funguje to i bez Ketodiet).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12634
27.3.25 09:33

@Luboš P 57494724
:potlesk: presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
27.3.25 11:14

Měla bych strach z nežádoucích účinků a jak bylo zmíněno je třeba se spíše zaměřit na stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková