Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zbyly mi 3týdenní dávky, jestli někdo máte zájem, prodám.
Ano měla bych určitě zájem. Dala byste mi prosim vaší emailovou adresu abychom se nedomlouvali tady??.Děkuji
@Anna343 S ozempicem bych si nezahravala. A uz vubec, nekupovala na internetu.
@Niki998 píše: Více
Známí dost lidí co berou Wegovy a jsou v pohodě. Ano prvni 2 tydny měli trochu nevolnostiale nic dramatického. Důležité je u toho svalový tréning neboť má to jeden blby negativni učinek na úbytek svalstva ale kdyz clovek trénuje tak mu může svalstvo i nabit
@Elisabeth.648 píše: Více
Ty bílkoviny je třeba k vuli vedlejšími účinků úbytku svalů a taky k vuli inzulinu. Znám lidi ( většinou Švýcarsku to bere hromada),kdy nic ve svém životě nezměnilo a přesto hodne zhubla, neboť to bere chuť k jídlu, ale kdyz s tim samozřejmě přestanou a nezmeni jídelníček a životní styl budou tam kde byli po vysazeni
@MDGenX píše: Více
Munjaro si nechala předepsat kolegyně od syna, ale je to ještě krátká doba, tak nevím jestli učinkuje. Přitom potřebovala shodit pouze 6 kg, což mi přijde celkem směšné. To se dá přece dát dolů i bez injekce za desítku??
A celkem se divím, že pisatelce doktorka nabídla Ozempic sama. Doktoři to dávat nechtějí, aspoň teda u nás ne.
A co jsem si načetla, tak Munjaro z těch „zázraků“ je nejméně dráždivý pro organismus. Taky o něm přemýšlím, ale u naší doktorky to neklapne.
@Anonymní píše: Více
Dobrý den
Pokud máte ještě na prodej, tak mám zájem.
Děkuji za kontakt
A
@javanessa píše: Více
A proč prodáváte?? Jste si to rozmyslela s hubnutím??
@javanessa
Prosím já koupím. Napište mi soukromou zprávu.
Děkuji
Dobrý den, mam na prodej 3týdenní evyuzité dávky.