Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Mám 20 kg nadváhu. Taky mám komplex. K moři bych jet chtěla. Neviny jestli to zvládnu. Je to rok od roku horší - pribiram porad. Každý rok si říkám, že musím trošku zhubnout. Stačilo by 10 kg. Bohužel pořád tloustnu. Je to hrozný, jak vypadám. Určitě se tam najdou starší a silnější ženy než jsi ty.
To víš, že jsou. Protože přiberou, tak přece nebudou schované pod kobercem, ať je nikdo nevidí. Užij si dovolenou a neřeš kraviny.
Pokud chceš trošku zabrat, tak nastavit správně kalorické tabulky (fb skupina pro inspiraci), vytáhnout kuch. váhu a všechno jídlo vážit, zapisovat. Přidat pohyb. Ještě máš šanci, že trošičku do léta sundáš. Hlavně žádné experimenty a hladovění. Jak uvidíš malé úspěchy, třeba dostaneš správnou motivaci.
Tak v Egyptě jsou převážně ženský vyšších ročníků a hubené nebývají, hlavně tam mají radši plnější tvary, takže to neřeš a užij si dovolenou
taky nejsem vyžle s tam se cítím docela dobře ![]()
Vážně ti je 40? Podle dotazu bych tipla tak 13
kdyz ti na emiminu napíší, ze u more jsou jen hubene modelky, tak zájezd zrušíš a nikam nepojedes?
![]()
Tak nějak dumám, jak ti odpovědět a upřímně nevím. Okolí nestuduji a je mi jedno, jestli je někdo hubený nebo má nadváhu. Jsou tam normální lidi, jako potkáváš běžně na ulici. Spíše mě tam vždy upoutají vysušené vrásčité starší ženy s nevkusným vybledlých tetováním. To používám jako odstrašující případ pro děti, že tetování fakt ne…
Takže se vykašli na mindráky a užij si dovolenou.
Nedeš na Ibizu a není rok 2005. V klidu, v Egyptě jsem byla loni a bylo tam mnoho velikostí a tvarů. Ženy, muži, děti.
@Anonymní píše: Více
Tobě je fakt 40?? ![]()
Tak to abys možná zůstala doma… V Egyptě se nakonec dá koupat i v těch jejich hábitech a pozitivní je, že jejich představa hezké postavy je směrem k těm plnějším.
Tak zhubni, ne? Jestli je to pro tebe důležité…
Ale reálně, pravda je taková, že i kdybys byla šlank, je ti 40. A to je z vizuálního hlediska větší vada, než 100 kg. To je prostě fakt…
Nikdo tě nebude hodnotit, protože jsi v kategorii „teta“, 90 % lidí je fuk jak vypadáš. (Teď sorry všem těm zástupům žen, co vypadají o 25 let mladší než jsou a pletou si je s vlastními dcerami na ZŠ)
Všude jsou lidi stejný. Hubený i větších rozměrů.
Jak Tě tahle otázka napadla? Užij si dovolenou. Začni dneska s nějakým normálním plánem hubnutí a zkus vydržet.
Zařaď pohyb, zdravější stravu. Zkus počítat kalorie. Nehubni teď intenzivně. To pak na dovolené hezky rychle přibereš zpátky.
@Anonymní píše: Více
Já bych nehubla.
Když tam chytneš jejich egyptskou srračku, tak at máš z čeho hubnout, to bude pár kilo dole hned…
Nejhorší mindset je „hubneme do plavek“,to si o jojo efekt přímo říká aneb věčně neúspěšné dietářky. Zapomeň na nějaké rychlé hubnutí, protože sis najednou vzpomněla, že jedeš k moři.
Ženská, dej si hlavu dokupy. Nikdo na tebe koukat jak na exemplář nebude, jestli teda nemáš 5 končetin nebo 2 hlavy. Pokud se chceš cítit fit, tak začni měnit svůj životní styl - pravidelný pohyb (ideálně sportovní aktivita), pravidelná a vyvážená strava, pokud to neumíš sama, tak si říct kvalitnímu výživ. poradci, který ti ukáže jak a co máš jíst bez toho, aniž by ses trápila svými hokusy pokusy
Příspěvek upraven 28.05.24 v 07:28
@free333 píše: Více
To má něco do sebe. Pravděpodobnost střevních problémů je velice vysoká.
Jasně, že jo. Je mi jasný, že na dovolenou nemaji narok jen ty stihly. Ale podle vás, v jakým poměru? Mám komplex ze svýho těla.
Je to delší doba, kdy jsem nebyla u moře. Za měsíc odletame do Egypta. A mně se doteď nepodařilo shodit 8 kg, co mám navíc. Jsou u moře i tlustý holky?
A jak co nejefektivněji shodit, když už nemám moc času? Přiznávám, že kdybych opravdu makla, měla jsem prostoru dost, ale neměla jsem vůli, a teď jsem naštvaná sama na sebe.
Trápí mě větší bříško, celkově jsem tlustsi než dřív, je mi čerstvě 40, v teple to bude ještě horší, to vypadám vždycky natekle.