Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Co se týká kalhot, tak celý léto nosím volny bílý lněný kalhoty. Nepařím se v tom, je to příjemnější než šaty.
Jestli jsi dříve celulitidu neměla a teď jí máš až na lýtkách, tipuju špatné hospodaření s vodou po porodu. Nasadila bych kopřivový čaj 3× denně, hoooodně vody a omezit sůl. A jinak prostě dlouhou sukni, nebo tenké kalhoty. Punčochy řešením asi nebudou, brr v létě..
Já bych to vůbec neřešila. Dnes si každý chodí, jak chce, nikdo si toho ani nevšimne.
Taky bych to neřešila. Jako trpět v létě v kalhotách, leginách, protože nechceš ukazovat lýtka? Nesmysl. Možná tak ve volných kalhotách nebo sukni, ale i tak, ve velkých teplotách ti to bude nepříjemné, pokud tak nejsi vůbec zvyklá.
Přesně jak se tu píše, hodně pij bylinky, obecně navyš pitný režim a je to. Pokud hubneš, tak se naopak nestyď, málokdo si ji všimne ![]()
@Anonymní píše: Více
Kup si tělové mléko se skořicí a vetři ho do nohou před cvičením. Můžeš nohy i obalit potravinovou fólií.
Jinak se do módy vrátily dlouhé vzdušné sukně. A ty jsou v létě stejně nejlepší.
Skořicový gel je dobrý. A zkus to rozmasírovat, nebo nějaký body wrap by na to mohl pomoct. Jinak souhlasím že volné vzdušné kalhoty jsou často v létě přijemnější než holé nohy.
Cus ženy, mám dotaz. Jelikož jsem hodně přibrala v tehu a moje tělo je teď jeden velkej humus, a celulitidu mám úplně nechutnou tak se vás ptám jestli jde nějak zakrýt? Koupila jsem si šaty, ale lýtka mám úplně hrudkaty a nedokážu si představit že bych se musela v slunečních dnech pařit v kalhotách..
Každopádně cvičím, něco jsem shodila, ale ta Celulitida se nějak vytratit nechce. Díky za případny tip