Březen 2015

• Otevřená skupina

Pro všechny AKTIVNÍ maminky s termínem porodu na 3/2015 :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1150
25.9.14 16:53

@looraa Mám to samé, kolem pupíku teda spíš takové šimrání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.14 06:30

Ahojte holky, tak jak se vám daří? Jak vám je? My jsme o víkendu konečně oznámili dceři, že bude mít sourozence, je z toho nadšená, hned v pondělí při vyzvedávání ze školky se prý ptala tatínka, jestli jsem už v porodnici :D Očividně se nemůže dočkat :hug: A včera se mě ptala, když prý mě obejme, zda tím obejme i miminko :srdce: :* Je teď taková hodnější, snad jí to vydrží (ale po pravdě se spíš bojím, že na ní skočil nějaký bacil, protože chytá rýmu a většinou je mazlivější, když je nemocná :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
2.10.14 07:59

@Cinska Marenka ahoj :mavam: u nas vikend probehl v dobrem duchu. V patek rano holka kýchala, behem dne ji teklo z nosu a nez sme dojely na chalupu, tak mela teplotu. Nastesti sme to rychle odehnaly a uz se nemuzem docka na výlet. Po obede jedem do prahy a pak na letiste a smer Rodos :* Jedeme is man. Rodici a dcerka taky ve skolce porad povidala jak poleti erem k mori, a ze se tam bude koupat. To ze bude mit sourozence, ze ma maminka v brisku miminko uz vi dlouho. Protoze porad po me skace nebo se mi opira o břicho :-D Takže ma výcvik hned od začátku. Taky mi obcas obejme bříško a je to :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
2.10.14 16:57

@Cinska Marenka Ahoj, u nás taky zatím vše víceméně v poklidu, včera jsem poprvé slyšea srdíčko miminka a by to ten nejhezčí zvuk, jaký mi kdy dolehl k uším :srdce: Začalo mi teda dost růst bříško, ale pořád mám mínus dvě kila, která jsem schodila během prvních pár týdnů, tudíž bříško roste, špeky mizí :lol: Hlavně, že to holčička vzala takhle hezky a těší se na brášku nebo ségru, to je roztomilý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
2.10.14 17:09

Ahoj holky, mně naštěstí výsledky nakonec dopadly všechny dobře a na genetice mi ani amniocentezu nedoporučili. Platila jsem si lepší utz, aby bylo mimčo zkontrolované a nemusela jsem čekat do 20 tt, tam taky nic nenašel. Bylo to moc hezké :) taky mi pustil srdíčko :) je to úžasný, jak rychle rostou. Už i pravidelně cítím pohyby a taky už vím, že čekám holčičku.
@Lilalu hezkou dovču :)
@Cinska Marenka to je hezký, že to malá tak vzala :) a jak to jde v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
2.10.14 19:54

@looraa Gratuluju k holčičce, už to chci taky vědět 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.14 23:15

@Lilalu nechceš mě přibalit do batůžku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.14 23:17

@bobule86 jj, těší se moc, už nahlas přemýšlí, co budeme potřebovat :D myslím, že nákup by obstarala za mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.14 23:22

@looraa jsem ráda, že Ti to dobře dopadlo :) V práci to jde od desíti k pěti (ale ne kvůli tomu, že jsem těhu, ale tak všeobecně, budu doufat, že se tam nebudu muset vrátit) Zatím to tam jinak zvládám, ani nevím, že jsem těhu, jen teda, když s děckama cvičím, tak si uvědomím, že bych neměla skákat, až když skočím :D nebo když začnou zdrhat a já je mám chytit :D :roll: :lol: přes den v práci ani nějaké pohyby miminka nevnímám, ale doma v klídku si to pak vychutnávám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
7.10.14 12:58

@Cinska Marenka Tak to je milý :lol: Hlavně, že z toho není špatná a chce pomáhat, můj synovec zase řekl, že žádný miminko nečekám, protože když jeho maminka čekala brášku měla tááákhle velký bříško a hotovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.14 13:47

@bobule86 jako ona je fakt nadšená, včera se mě ptala, jestli má naše miminko už zuby, vlasy a pod. a taky vyzvídala, kde bude mimčo sedět v autě,… občas by mě opravdu zajímalo, co se jí honí hlavou :D Každý den už „očekávám“ další zajímavý dotaz a někdy to bývá dost oříšek na vše odpovědět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
7.10.14 17:52

@Cinska Marenka Jo, ale oni ty děcka to vždycky zanalyzujou ták úžasně, že se člověk až diví, dokonce je zajímá, jestli bude mít miminko taky svojí vaničku, protože oni tu svou mu dát nemůžou, i když v ní roky nebyli a tak, to se potom člověk musí držet, aby se nerozesmál, je to sladký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.14 13:41

@bobule86 tak to nás naštěstí zatím nepostihlo, malá spíš zase naopak chodí a říká, co všechno prckovi věnuje :D a zase před spaním říká, že už chce mít miminko doma, no nedá si vysvětlit, že je ještě čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.14 13:45

Ahojte holky, tak to vypadá, že budeme mít asi holčičku (zatím to není 100%, protože prcek nebyl otočenej tak, jak by doktor potřeboval, ale říkal, že vidí, že „nic navíc“ nevidí, takže asi holka :lol: ) Každopádně asi za dva týdny jdu na screening, tak snad se to dozvím podrobněji. Akorát chlap byl očividně zklamanej, když to zjistil :pocitac: :pocitac: :pocitac: ještěže mám aspoň spojence v tchýni, která po třech svých synech bude mít dvě princezny :hug: Mně osobně nevadí, zda to je jedno či druhé, jednu dceru „splněnou za sebe mám“ a teď se těším tak i tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
10.10.14 15:28

Ahoj :mavam: Hlasim navrat z dovolene. Dnes sem volala na genetiku a vse je v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny