TP leden 2027

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2351
21.9.26 15:30

@Jarča89
Ahojky, já Ti věřím, bohužel kolikrát když čtu ty rady, co holky dostávají od zdravotníků, tak bych rostla… Možná bych to doporučení ještě pochopila u odběru na tzv. dlouhodobý cukr, ale tam taky změna na 2-3 dny neudělá tak veliký rozdíl.
Nehledě na to, že se zkoumá cukrovka v těhotenství a tím pádem se zkoumá právě to, jak se běžně stravuješ v těhotenství… Jako jasny, pokud se budeš ty 2-3 dny cpát sladkým od rána do večera, asi ti to muže rozkolísat potom reakce a glykemicky index bude litat, ale na test jdeš lačna, = od večera jíst nebudeš, stačí 8/9 h před odběrem, takže glukóza bude přirozeně vyklesaná do normálu. Pokud sis tedy nedala večer palačinky s nutelou a banánem a nezajedla to kyblem zmrzliny a čokoládou 🤣 🤣 🤣 a jako třešničku to zapiješ 2l coly…
Ano, tam si troufnu tvrdit, že asi ani rano ta glykemie nemusí být úplně v pohodě :lol:.
Já nějak extra chutě nemám, spíš jsem měla zatím hodně chuť na ovoce, jako s holčičkou, tak uvidíme zítra, co se nám ukáže 😇.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
22.9.26 11:56

Ahoj holky, tak se hlásím po 2. screeningu i já, vše je v pořádku, miminko je zdravé a stále si dr. není jisty, zda je to chlapeček, nebo holčička, nicméně můj manžel si jistý je, že viděl pipinku a já zase z jednoho snímku měla dojem, že je tam pindik… Každopádně nevadí, další utz mam na své narozeniny, tak třeba se brouček umoudří a udělá mamince radost, případně to možná vzdám a necháme se překvapit. Jestli to vim, nebo nevim potom v 7. měsíci je asi stejně platné jako když jsme se prvni holčičku dozvěděli v 8. mesici s jistotou… :lol:
Máme prostě slušně vychované děti, že už i v bříšku dávají pozor, komu ukážou ten svůj poklad :lol:.
13.10. jdu na test na cukrovku a posílám foto doporučení, přímo z laboratoře… 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky