TP leden 2027

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
19.8.26 12:14

@Lucinta
Teď už to budeš mít vše plánované a budou s tím počítat, tak si myslím, že epidural by mohl stačit, že by to už nemělo být tak hrozné a miminko budeš mít i v rámci možností třeba i chvilku u sebe :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.8.26 08:45

Ahoj holky, můžu se k Vám připojit? Čekám miminko s termínem porodu 14.1.2027, po ztrátě chlapečka v těhotenství v roce 2025 jsem miminko pro velký strach už nechtěla, doma mám sedmiletého kluka a teď ani nevím jak (jako vím), ale vážně velmi neočekávaně jsem těhotná a čekám chlapečka, zjistila jsem to ve 12tt, teď máme po 1. screeningu, který dopadl dobře, mám za sebou NIPT test, který taky dopadl dobře. Tak se začínám uklidňovat, že bude vše dobré, v září mě čeká druhý screening a pak už snad budu úplně v klidu a začnu se naplno těšit :) Jediné, co mě trochu trápí je, že necítím pohyby, na kontrole gyn vše v pořádku, ale je to mé třetí těhotenství, jsem nyní 20tt a už pořád nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
27.8.26 10:07

@Jarča89
Ahoj Jarčo, vítej mezi námi :hug:, tak to budeme asi mít hodně podobný TP. Ja mam sice ofiko 30.1., ale budu rodit celkem s jistotou císařem pro komplikace v minulem těhu/porodu a taky mam myom na děloze, který by mohli současně odstranit, abych pak nemusela od miminka extra na laparo… To se rodí většinou 10-14 dní před termínem.

Naprosto Ti rozumím a chápu Tvé obavy 😔. Mě nepotkalo až takové neštěstí jako Tebe. U mě se embryjka nechytala a když už se chytla docházelo k časným ztrátám :,(.
Já jsem paradoxně také otěhotněla až jsme to s manželem vzdávali a řešili co dál. Holčičku 4r mame z 1. IVF a 1. transferu a pak celkem další celé cykly IVF takze 4IVF a přes 9 transferů padlo na snahu o druhé děťátko… Oba zdraví od snahy o deti, celkem 11 let vše ukázkové a výsledky perfektní…
Už jsme uvažovali o dárkyni vajíček s ohledem na můj věk. A poslední pokus vyšel. Takze chápu, já jsem nebyla v klidu ani po krásném 1.screeningu…
Také mě v září čeká 2. screening. A pomalinku si hlavu prenastavuji v 18.tt :lol:, že jsem opravdu těhotná. Ale také mi ještě nejde se úplně radovat a těšit, byla jsem zvyklá na nezdary a zklamaní a trápení, tak těžko říct, kdy to tentokrát půjde ❤️.

Každopádně Ti moc držím palce, aby i nadále bylo vše v pořádku ❤️ 🙏🏼 🍀 a dařilo se Tobě i miminku…

U těch pohybu hodně záleží na tom, kde máš uloženou placentu, jaké jsi konstituce a také to nemusí být hned patrné v každé poloze a v každé denní době.
Ja si prvních motýlku všimla asi ve 14.tt ale bylo to takové jen šimrání a jako dotyky motýlků. Také jsem dlouho pohyby cítila jen v leze a na zádech a v určitou dobu, ted už občas i v jiné poloze a samozřejmě už zřejmější, ale ty pravé kopance teprve přijdou :hug:. Ale ja měla a mam hodne akční i první děťátko, jen to bylo teď o něco dříve :andel:. Ještě si za měsíc dva povzdechneme jak bylo fajn jen “šimrání”, až nás budou zevnitř prokopávat :lol: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.8.26 10:40

@Jarča89
Vítej mezi námi.
Já jsem teď 18+2 a pohyby sice par týdnů cítím, ale jen když se na to hodně soustředím a jen hodně zlehka a ani to necítím každý den. Placentu mám na přední straně, takže jsem s tím v klidu, že na ty pořádné kopance si chvilku počkám. Do 22 týdne už to ucítíme všechny.
Já jdu příští týden na kontrolu, tak se těším, že zase uvidím mimi 🙂a v polovině září na další screening, toho se ještě bojím a snad se dozvíme pohlaví 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí