TP leden 2027

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2341
31.7.26 17:26

@MichaelaVr
Ahojky, mě taky po ránu přestalo být zle, ale ty horka to vyvažují :lol:. Bříško mám od začátku, že jsem do sebe prala progesteron v injekcích a čípcích, ale to bylo spíš nafouklé, teď už je evidentní, že to je miminkem…

My to vedro řešíme tak, že jdeme se Sofinkou ven ráno a držíme se s přibývajícím časem více ve stínu, nicméně do oběda jsme doma a pak je třeba po chvílích v bazénku na balkoně a já jsem zalezlá 🤭… ven když ještě jdeme, tak potom až později.
No, v zimě ještě budeme na léto vzpomínat. Mě vyhovují teploty v létě max do 30st, tohle upřímně nemusím ani netěhotná… :roll:
Ale utečeme na týden na chalupu, tam je přeci jen příjemněji, než ve městě a v bytě a dokonce i v létě 🙏🏼.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2822
31.7.26 19:51
@MichaelaVr píše: Více

Ahoj, ja se citim fajn. Sice dneska jsem blinkla, ale to spis z toho, co dcera vytvořila v nocniku :D no vedra snasim kupodivu dobre, lepe nez kdyz byly v červnu. Dcera se uz taky vice ve vode osmelila, takze tam vydrzi a lihu se ji to, a to mi vyhovuje, protoze ja se rada v horku zchladim v bazénu

Brisko uz mam taky pekne do kulata, jde to teda podstatne rychleji nez u prvniho :D a s tim curanim…jako ja si rikala, ze taky chodim nejak casto, ale to spis bývá az ke konci tehotenstvi, takze nebim, jestli nemam spis po prvním porodu nejak povolené neco nebo tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
1.8.26 08:34
@Lucinta píše: Více

Ano z toho nafouklého bříška už je to těhotenské. 😊
My bydlíme na vesnici se zahradou ale taky máme jen malinký bazének, takže venku dopoledne i odpoledne, ona se chladí ale já nemám kde, a vyhovuje mi max 25° bez tehotenstvi, toto je na mě hrozně moc.😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
1.8.26 08:40
@Dn0712 píše: Více

To chápu, občas dokážou vytvořit hrozné věci 😄
A to čůrání jsem takto měla i v prvnim těhu, takže to může být, že tam je něco povoleneho nebo je to tím, že je každé tehotensvi jiné 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
2.8.26 15:05

Moc dekuju holky, snad to vše dobře dopadne, díky testům z placenty víme, že čekáme kluka, ted mame holčičku, male budou v prosinci 3 roky, na miminko se těší, ale kluka nechce 😀 😀 po výsledcích jsme to oznamovali male a rodině a mala to prý řekla babičce týden předtím než jsme ji to řekli, nevim kde to deti vycítí, ale nic jsme ji ani jeden neřekli a ona řekla babičce, že mam v bříšku miminko, asi z ni bude malý vševěd 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
2.8.26 17:48

Tak mám cukrovku nakonec s píchání inzulínu, metformin mě naprosto ničil. Břicho mám jak v 8 měsíci a už jsem z toho hotová. 😂 Vedra mě ničí, prsty a břicho mám jak cedník a už se jenom modlím ať je malý/malá venku. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2341
2.8.26 22:32
@MichaelaVr píše: Více

My jsme “utekli” z Prahy s dcerkou na chalupu, tady máme velký bazén a má 30st, tak si myslim, ze z nej prakticky tento týden nevylezeme :lol:.
Tady u Berounky je moc v fajn, všude okolo jen lesy, pole a řeka, lišky, zajíci a srnky tu davaji dobrou noc…
Tak se těším na procházky a v baráku je příjemně, má silné zdi, tak je tu celkově rozhodně lépe, než v bytě.
My snad už brzy budeme taky z Prahy utíkat do domečku a na menší město, už nás Praha omrzela a necítíme se tam už úplně dobře :( … sídliště je tak multikulti, že jsem s našim pejskem večer dostala zákaz chodit ven a přitom bydlíme v hezké části, u přehrady, lesoparku a přírody… :(
Ale tak nějak nás to s rodinkou táhne víc do domečku. Oba jsme tak vyrůstali a těšíme se, že tak budou moci vyrůstat i naše děti 🙏🏼 ❤️ 🍀. Jinak souhlas, 25 st i za mě ideál na procházky a venkovní aktivity.

Příspěvek upraven 03.08.26 v 06:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2822
2.8.26 22:45
@Cahova.an píše: Více

No ja si myslim, ze male deti jsou vice empaticke a otevrene :srdce: moje malá dcerka taky, jeste jsem nevedela, ze jsem tehotna a ona zacala byt vice maminkovska, zacala se hodne kojit i pres den (i kdyz predtim uz mela prso jen na noc), kdyz jsem si pak udelala test, tak jsem pochopila proc ta změna, takze jsem se ji o to vic věnovala, i kdyz mi bylo spatne a unava byla šílená a podle me, kdyz citila tu jistotu, ze se pro ni nic nezmenilo, tak si to pomalu zase vsechno sedlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.8.26 23:18

Bydlení v Praze taky znám a bylo to tam fajn ale bez dětí,😄 kvůli plánování rodiny jsme šli raději na vesnici, ale rekontrukce trva věčnost. :roll: A nemáme to takové, jako to máš na chalupě, to musí být super 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.8.26 23:22
@ZoePrime píše: Více

Na to, až bude prcek venku, si ještě chvilku počkáme 😁a tu cukrovku ti tedy nezávidím. A když už ji máš teď, tak to už na ten hnusný test na těhotenskou cukrovku předpokládám nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
3.8.26 06:23

@MichaelaVr asi ne, já se uprime vůbec neorientuju. S prvním jsem ji neměla, tak mám aspoň s něčím zase premiéru. 😁 I když v létě nemoct meloun a zmrzlinu to je pro mě celkem trápení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2341
3.8.26 06:53

@MichaelaVr
Máme to úplně stejně 😇, bez dětí byl člověk pořád někde, ale asi i dost udělal Covid a těhotenství s malou, že jsme se opět více orientovali na přírodu, výlety do přírody a ruch velkoměsta nevyhledáváme… manžel tam sice má kancelář, ale bude ji mít v domečku sdílenou se mnou :lol: :mrgreen: a do Prahy si bude plánovat schůzky s klienty, nebo “výlety” a rokování na komoře na 1-2 dny v týdnu a zbytek budeme všichni spolu na venkově… To je náš sen 🥹, který se pomalinku plní… Projekt rekonstrukce máme hotový, teď se snad bude na podzim konečně začínat a firma, kterou jsme si vybrali nám slibuje, že za rok/rok a půl od začátku reko snad bude hotovo… plus samozřejmě počítáme ještě kuchyň a vybavení, že také zabere nějaký čas… takže vim, jak to myslíš, začali jsme řešit když byly Sofince 2 roky, teď oslavila 4 a ani se nic nezačalo, jen se řešil projekt a vše okolo, sítě, povolení atd a teď už jsme museli měnit projektanta a firmu, protože byly neustále průtahy :( a moc bychom si přáli, aby tam dcerka mohla nastoupit do školy… Tak kéž by se to stihlo 🙏🏼 🍀 ❤️. Ale je to skutečně nekonečný příběh :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2341
3.8.26 07:08

@ZoePrime
Ahojky, to mě mrzí… Ale za ten uzlíček radosti na konci té cesty to přece stojí :hug:, já už jsem za 3 měsíce taky nevěděla kam píchnout injekci a navic tupé jehly a hnusny lék, který nechával zatvrdliny, modřiny a bolavá místa. Inzulínové pero a tu malinkou jehličku bych za to z fleku a ráda vyměnila… tomu věř 😇. Musíme to přeci zvládnout…
Po 4 IVF a 2 plných velkých kontejnerech od injekci, co bys za tu cestu k druhému miminku do sebe musela dostat, když by to trvalo 4 IVF a 9 transferů, by jsi byla na injekce zvyklá… Ale přesto jsem se doktorce rozbrečela od radosti, když mi řekla, že stačí dopíchat, co mám a mám klid… 🙏🏼 U Tebe ta věta taky přijde, neboj :hug:. Mam kamarádku i bývalou kolegyni co byly na inzulinu a od porodu nic… Ja si zase jako blázen i s první holčičkou i tohle těhotenství od 11TT musím měřit 3× denně tlak, lítat po kardiu a interně na pravidelné kontroly, korigovat podle tlaku léky a s blížícím se porodem už jsem brala na tlak a puls snad 3 různé léky a po porodu jsem za pár dní už nemusela nic… Takže spousta těch těhotenských neduhů opravdu tak jako přijdou, zase rychle odejdou :andel:. Ale naprosto Ti rozumím a je to otravné, cokoliv řešit a nemoct si to těhotenství užívat jen tak v klidu… Ja zase pomalu co 14 dni krvácím a věř mi, to jsou takové nervy, když letím na gyn, nebo do nemocnice, že bych místo toho i 100× brala to, ze si budu klidně a dobrovolně dál píchat ty hnusné injekce, co jsem měla :,(, než se co 14 dni obávat nejhoršího… tehdy ten tlak a pulz fakt korigovat ani nejde :,(
Musíme bojovat a zvládnout to, za chvilku už pevně věřím a doufám, budeme držet v náruči ten nejlepší a nejkrásnější důvod toho všeho 🙏🏼 ❤️ 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
3.8.26 09:52
@ZoePrime píše: Více

No to chápu a obdivuji tě, že to vydržíš :potlesk: ale v Kauflandu prodávají zmrzlinu bez cukru a je výborná, tak na to zkus kouknout 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
3.8.26 10:00

Rekonstrukci si děláme sami, vždy jen když našetříme dost peněz, tak to někam zainvestujeme, takže to děláme už asi 6 let, dá se tu v pohodě bydlet ale bohužel budu muset nějak nacpat nás a 2 děti do jedné malé ložnice. :roll:
Manžel má práci stále v Praze ale takovou, že stejně jezdí po celé ČR, takže to má daleko všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí