Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terkapali Jooo pizzu si objednej a dej si a za mě! Mně muž bere prý zítra po cestě na oběd
! A na tu pizzu mám tedy teď sakra chuť! Já jsem spala asi hoďku a půl odpoledne a pořád jsem ještě tuhá…mazec
! A to je dobře, že je muž přísný! Někdy bude malou štvát, ale pro život jí to dá strašně moc
…! Já jsem taky byla tahle vychovávaná a jsem za to vděčná!
Jako já jsem fixovaná i na tu kočku…to bych kecala, kdyby ne! Ale beru jí jako dalšího samostatného člena domácnosti…psa beru jako mojí kompletní a plnou zodpovědnost
.
@pindulinka89 no dala jsem si palivou
a už ji bastim
. Já vím že je dobré, že je na ní přísný, ale někdy musím zatnout zuby, někdy je mi ji líto, ale nesmím na to myslet
.
@V09 já si taky myslela, jak spolu zůstaneme.. No a ne
Ale někdy to tak je a já jsem za to ráda, zas tak růžový to nebylo
… Byly jsme spolu od 16let moje první láska
@Terkapali no ja jsem rada, ze nastesti davno nemam ruzovy bryle v tomhle uz. Taky jsem si uzila svoje. Ted jsem spis realista..
Ja co znam vztahy, co spolu byli od takle brzkeho veku a v podstate si nevyzkouseli nic jineho, u vsech to snad ztroskotalo. Ikdyz vypadali jako dokonaly par, zdani klame..
@Terkapali My si dáváme vždy s mužem jednu pálivou a jednu smetanovou třeba
..sama bych měla velký problém
! No to chápu, že musíš zatnout zuby..já to mám i u psa..obecně mi nevadí fyzické tresty..ani u dětí..pokud je to koordinované plácnutí přes zadek, ruku, které má psychologický význam..ale muž někdy trestá ve vzteku a to já si stoupám mezi něj a psa
to doufám u dětí nebude
ale stává se to fakt zcela výjimečně, tak to určitě bude dobré ![]()
@Bufanda to je dobře, že si nedovolí! Ale osobně si myslím, že není normální, aby si takhle vztah představoval. Nebo tomu se nedá říct ani vztah… Ale aspoň, že má o ní nějaký zájem… Je to těžký já vím… Ale lepší, než kdyby ji nechtěl vůbec. Můj ex nikdy nebyl ani na jedné besidce, vystoupení apod, myslí si, že když ji má o týden na víkend, že to všechno stačí… Ona tam ani posledni dobou moc nechce chodit ![]()
@V09 Moje sestra je se svým mužem od 16ti a nikdy s nikým jiným ani nechodila..jsou spolu pořád a teď mají tedy malou rok a čtvrt..a ségra je starší než já, takže už ne úplná mladice
takže stát se to může ![]()
@pindulinka89 tak to klobouk dolu
…jako jasne, urcite to neni nemozne, ale, ze se to stava malo kdy.
@pindulinka89 on na ni nikdy nesahl, to on je zase proti tomu. To já když ji dám na zadekl tak on je úplně pak naštvaný na me
. Tomáš umí hodně psychologie… Dokáže tě tak rozložit, že ani nevíš. A to ani nemusí řvát
zase má už dvě „velký“ holky, a tu jednu zvládl vychovat sám a dobře ( studuje práva v Anglii a do toho i v Česku+ dělá v právnické firmě).. Tak asi ví co se Sof dělá ![]()
@V09 já s ex byla 8 let
a kdyby se neobjevil Tomáš tak možná to s ním budu trpět dal
ikdyz to nebylo ono
![]()
Holky bolí vás v podbřišku a v kříži? Na mě to zase u večeře přišlo. My měli kuřecí se spenatem, ta je asi nej, pak syrovou a ještě s rajčaty, brokolici a mozarelou.
@Terkapali No mě to narazilo, je to jak u malý, tak čekám, co se z toho vyklube. Chlap je hotovej, oči navrh hlavy a furt chodí, jestli dobrý. Jsem mu řekla, že tohle ještě nic neznamená, že i kdyby, tak času dost, že když praskne voda, tak je lepší hned jet, u tohoto je čas.
@Bufanda no čas je, ale neznamená, že bys nemohla začít rodit, že
chlap je vostrej
má strach tak se nediv ![]()