Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2154
9.2.19 20:42

Bolí mě dole a po stranách, no byla ta zelnacka, tak by to mohly být zarazeny prdy :D Asi mi začíná 36. týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
9.2.19 20:45

@pindulinka89 to nevím, já se ho na to nikdy neptala, ale věděl, že spolu „jen“ bydlíme. U nás s ex šlo jen o malou, o nic jiného, říkám, byli jsme bez sexu skoro rok, spal vedle, komunikace žádná a u mě to tak nějak všechno opadlo, brala jsem ho jak " spolubydlícího" se kterým mám dítě :mrgreen:. Ale věřím, že kdyby ten vztah byl normální " tak by Tomáš do toho nešel. To jsem si jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
9.2.19 20:46

@Bufanda Takže 35+…já jen, že máš takové pocity taky dost často už delší dobu…jo na zaražené prdy já svádím taky všechno :lol: :mrgreen: no já budu od pondělí 37+ a žádné takové pocity jako ty nemám…to bude ještě dlóóóuho trváááát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
9.2.19 20:47

@pindulinka89 to máš klid před bouří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
9.2.19 20:48

@Terkapali Jo já to nijak nesoudím…jsem jen zvědavá ;) …a co to, že to takhle šlo do kytek vlastně takhle brzy po narození malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
9.2.19 20:50

@Terkapali Už aby zabouřilo :lol: :mrgreen: možná by stačilo, kdybych nebyla tak líná a začala trochu něco dělat…by mi to zase začalo víc utíkat…a že těch věcí, co bych mohla dělat by sakra bylo dost :mrgreen: :lol: jenže mně se do toho všeho tak nechce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
9.2.19 20:53

Teď ležím, v kříži bolí, i v podbřišku, ale nic, co by nešlo vydržet. Jo holky, jaký prezuvky máte do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
9.2.19 20:57

@pindulinka89 ono to i před malou nebylo dobrý, chtěli jsme dítě, jenže se nedařilo, a pak najednou krize, a v té jsem zjistila že jsem v 15tt, no takže celé těhotenství bylo tak nějak divné… Pak se narodila, tak to bylo relativně dobrý tak do jejího roku, no a potom to začalo znova, chodil dóm pozdě, víkendy v práci, přestal se mnou komunikovat a mně se začal vzdalovat až ta láska utekla… Napřed jsem si říkala, musím kvůli malé to nějak dát do kupy, jenže to prostě nešlo, začal se mě hnusit… :think: do toho tchyně.. Hrozná ženská :pocitac:.. Tak pak jsem mu navrhla, že to ukončíme, ať se odstehuje, to nechtěl ani slyšet. Pak ten Tomáš, tak jsem to na něj vybalila a v tu ránu se odstěhoval. A bylo po všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
9.2.19 20:58

@Bufanda já tam hodila ty crocs, pak mám korkové a ty do sprchy asi nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
9.2.19 21:00

Holky, ted jsme dorazili od tchána a celou cestu jsem řídila, chciplo mi to jen jednou, ale celkově jsem z te jízdy mela dobry pocit :pankac: Možná to bylo tim, ze na cestách dneska nebylo moc lidi, ale cítím se jistější, což je fajn :)
Jo a pizzu jsme měli včera :mrgreen: Dneska bude jen houska :mrgreen:

@finduska Šíma je rozkošný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
9.2.19 21:02

@Bufanda dej si tu teplou vanu, třeba ti to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
9.2.19 21:04

@DomčaP no vidíš, ještě pár jízd a budeš řádit sama :potlesk: si pamatuju, že než jsem se rozjezdila tak jsem chodila jen tak jezdit večer, nebyl totiž takový provoz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
9.2.19 21:11

@pindulinka89 no jak mi to bricho tak moc ztvrdne, tak se mi podbrisek jakoby splacne a na vrchu vybuli a mam to cele tvrde :lol: proste z boku to vypada jako tvar kapky :) chudak malej tam uz :roll: ja budu ted ukoncenej 36tt
@Bufanda ja mam z Albertu gumove nazouvaky. Jsou fajn at muzu i do sprchy… @DomcaP no vidis sikulina. To pujde za chvillu uplne samo ;) (me se to keca :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
9.2.19 21:45

@Bufanda Mám „Crocsy“ (z Lidlu :lol: ), ty mám už k porodu s sebou zabalené, a pak mám ještě jedny „návštěvnické“ z Ikea, takové pantofle měkké prostě, ty mám až na šestinedělí sbalené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
9.2.19 21:46

@Terkapali No někdy je to hned…evidentně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí