Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bolí mě dole a po stranách, no byla ta zelnacka, tak by to mohly být zarazeny prdy
Asi mi začíná 36. týden.
@pindulinka89 to nevím, já se ho na to nikdy neptala, ale věděl, že spolu „jen“ bydlíme. U nás s ex šlo jen o malou, o nic jiného, říkám, byli jsme bez sexu skoro rok, spal vedle, komunikace žádná a u mě to tak nějak všechno opadlo, brala jsem ho jak " spolubydlícího" se kterým mám dítě
. Ale věřím, že kdyby ten vztah byl normální " tak by Tomáš do toho nešel. To jsem si jistá.
@Bufanda Takže 35+…já jen, že máš takové pocity taky dost často už delší dobu…jo na zaražené prdy já svádím taky všechno
no já budu od pondělí 37+ a žádné takové pocity jako ty nemám…to bude ještě dlóóóuho trváááát ![]()
@Terkapali Jo já to nijak nesoudím…jsem jen zvědavá
…a co to, že to takhle šlo do kytek vlastně takhle brzy po narození malé?
@Terkapali Už aby zabouřilo
možná by stačilo, kdybych nebyla tak líná a začala trochu něco dělat…by mi to zase začalo víc utíkat…a že těch věcí, co bych mohla dělat by sakra bylo dost
jenže mně se do toho všeho tak nechce!
Teď ležím, v kříži bolí, i v podbřišku, ale nic, co by nešlo vydržet. Jo holky, jaký prezuvky máte do porodnice?
@pindulinka89 ono to i před malou nebylo dobrý, chtěli jsme dítě, jenže se nedařilo, a pak najednou krize, a v té jsem zjistila že jsem v 15tt, no takže celé těhotenství bylo tak nějak divné… Pak se narodila, tak to bylo relativně dobrý tak do jejího roku, no a potom to začalo znova, chodil dóm pozdě, víkendy v práci, přestal se mnou komunikovat a mně se začal vzdalovat až ta láska utekla… Napřed jsem si říkala, musím kvůli malé to nějak dát do kupy, jenže to prostě nešlo, začal se mě hnusit…
do toho tchyně.. Hrozná ženská
.. Tak pak jsem mu navrhla, že to ukončíme, ať se odstehuje, to nechtěl ani slyšet. Pak ten Tomáš, tak jsem to na něj vybalila a v tu ránu se odstěhoval. A bylo po všem.
@Bufanda já tam hodila ty crocs, pak mám korkové a ty do sprchy asi nee
Holky, ted jsme dorazili od tchána a celou cestu jsem řídila, chciplo mi to jen jednou, ale celkově jsem z te jízdy mela dobry pocit
Možná to bylo tim, ze na cestách dneska nebylo moc lidi, ale cítím se jistější, což je fajn ![]()
Jo a pizzu jsme měli včera
Dneska bude jen houska ![]()
@finduska Šíma je rozkošný ![]()
@DomčaP no vidíš, ještě pár jízd a budeš řádit sama
si pamatuju, že než jsem se rozjezdila tak jsem chodila jen tak jezdit večer, nebyl totiž takový provoz
@pindulinka89 no jak mi to bricho tak moc ztvrdne, tak se mi podbrisek jakoby splacne a na vrchu vybuli a mam to cele tvrde
proste z boku to vypada jako tvar kapky
chudak malej tam uz
ja budu ted ukoncenej 36tt
@Bufanda ja mam z Albertu gumove nazouvaky. Jsou fajn at muzu i do sprchy… @DomcaP no vidis sikulina. To pujde za chvillu uplne samo
(me se to keca
)
@Bufanda Mám „Crocsy“ (z Lidlu
), ty mám už k porodu s sebou zabalené, a pak mám ještě jedny „návštěvnické“ z Ikea, takové pantofle měkké prostě, ty mám až na šestinedělí sbalené.