Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bufanda píše:
Takže prsenky
Takže sportovní zapínací…já právě myslela, jestli nemáš nějaké bez zapínání s odepínáním na kojení…ale i tak vypadají pohodlně a budou určitě fajn
!
@pindulinka89 tak to jsi hustá, tak kdo tady flamoval ty nebo muž ![]()
Malá šla k dědovi, tak jsem si dala prochajdu se psama, pustila jsem vysavač a jdu do obchodu a drogerky, pes má roztrhlej ocas a jak s ním má a tak na zdi všude šrámy krve tak to musím něčím vyčistit ![]()
@pindulinka89 Já jsem hlavně nepochopila, proč dělají i kojící podprsenky vycpane. Než jsem tam našla tyhle, tak jsem zkoušela sportovní vycpanou, no to bych musela vzít L (tyhle jsou M) a přišla jsem si v tom jak v brnění. Nechápu smysl, když kojim, prsa mám větší než normálně, nality, k tomu ještě ty vložky, tak proč ještě mít vycpanou podprdu.
@Terkapali No já měla příkladný lístek pro těhotné! Malé pivo, vepřové koleno, panák (byl to ale džus
), kafe, voda a dort
…jako musím říct, že po cestě domů jsem se za tím volantem cítila, jak kdybych minimálně tři pivka vypila! No a pak na mě muž dýchal v noci že…takže z toho můžu mít taky kocovinu
Ne je to fakt únava…volnej bazén, tak jsem si užila plavání pořádně, a pak pět hodin krafání v hospodě no…už nejsme nejmladší
…pak doma hlídání muže, aby neskákal z okna (zapomněl si mobil v autě, byl už vykoupanej, polonahej a nechtělo se mu pro něj dveřma, tak si vymyslel, že vyskočí v ložnici z okna, protože auto stojí hned pod tím oknem…no sranda s ním byla tedy…
)…
Jaktože má rozřízlej ocas
??
@Bufanda No tak já mám tu co jsem ukazovala L a byla by mi lepší asi i XL…snad se ty prsa nezvětší o moc..mám prostě strašně široký hrudník
no asi kvůli udržení tvaru to dělají…já nosím normálně taky pevné podprsenky…ne vycpané, ale s pevnými košíčky…teď už dobu nosím ty kojící z Lidlu, ty jsou měkké tedy…určitě pohodlnější…ale kolikrát mi koukají bradavky přes tričko a z toho jsem vždycky úplně rozhozená
! To ti ty pevné nenechají vykouknout
…
@pindulinka89 Jo taak, mně bradavky nevadí, celý tehu chodím bez podprdy
Normálně nosím nevycpany s kosticema nebo hladký sportovní, na zvláštní příležitosti mám pár vyztuzenych push upek. A včera jsem koukala do výlohy intimissimi, krásná tmavě červená souprava, jen průhledná krajka. Ale to si teď můžu nechat zajít chuť. A kdo ví, co pak budu mít za velikost, po dvou letech od narození dcery jsem musela nakoupit nové prádlo.
@pindulinka89 takze nakonec paradni akce
aspon si mela pozdvizeni
si udelej vyvar na obed, at to nejak rozchodis
![]()
@finduska tak super, ze jdes domu. To jsem tedy zvedava na Pepka
tak ja mam v tom akvarku Tlamovce Malawi. To jsou drave sladkovodni ryby. Jsou prave vetsi, cakaji ven a delaji bordel. Potrebujou udrzovat teplotu vody, ph apod…filtr se porad zasira a muj jen nadava.
@V09 píše:
@pindulinka89 takze nakonec paradni akceaspon si mela pozdvizeni
si udelej vyvar na obed, at to nejak rozchodis
![]()
@finduska tak super, ze jdes domu. To jsem tedy zvedava na Pepka![]()
![]()
tak ja mam v tom akvarku Tlamovce Malawi. To jsou drave sladkovodni ryby. Jsou prave vetsi, cakaji ven a delaji bordel. Potrebujou udrzovat teplotu vody, ph apod…filtr se porad zasira a muj jen nadava.
Uz je to takove rozebrane ![]()
@pindulinka89 jak s ním moc mrska tak ho vždy o něco prostě roztrhne, nemá na něm ani chlupy, to je nekonečný příběh, má ho jak prut, taky to pěkně bolí
@Bufanda taky to nechápu s těma podordama, na co vystuzeny a ještě jsem viděla push up ![]()
Já Teda teď začala kuoivat bezkosticove podprdy ale vycpane, normálně krásně krajkové apod nosím je už asi dva roky nic lepšího není!!! Ale jsou Teda dražší jedna stojí kolem 1200 Kč. Kupují je v intimisimi. Vůbec nikdo nepozná že to nemá kosticí, jsou pohodlné a krásné drží prsa
což já potřebuji už po tom jednom porodu ![]()
@Terkapali Já si právě tenkrát taky nakoupila v intimissimi
Včera jsem jen zalibne koukala ![]()
@Terkapali A nebo taky 2 roky
Akorát manžel si to plánuje - jak jsem šla ve čtvrtek do práce, tak mi řekl, ať vyřídím řediteli (se s ním zná, byl to jeho třídní), že mu vzkazuje, že se vrátím až za 5 let
Ještě se mu nenarodilo první a už si plánuje druhý ![]()