Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bufanda ty jo pěkně, hezký výlet. No nám jde spíš o doktory apod, každý den se mě dojíždět nechce, nechci dceru prehlasovat jinam do školy pak krouzky, a tak jsme zvyklí, že máme vše u zadku. Kolem Brna je toho spousty, s odjezdem do 20min do Brna… Ale prostě nic tam není a to by chlap nedal..
a asi ani já ne.
Ta nase psi chudera, tedka hold taky trpi na nedostatek aktivity. Neda se nic delat. Musi vydrzet.
@Bufanda taky se divam na nejake pekne veci „normalnich“ rozmeru
a nechavam si zajit chut…tak aspon, ze ty podprdy se ti postestilo. Si hod ted nohy na horu a dej si relax ![]()
A s těma hadramw, chlap mě dneska říká, že mi chtěl koupit triko, prý jakou mám velikost
tak jsem ho hned zarazila
bych byla akorát naštvaná
@DomčaP Jo tenhle termín mi přijde rozumný…o týden dřív…a jestli je KP, tak je docela velká šance, že spontánně se nerozhodne
no a třeba se ještě pořád otočí…zaznamenala jsem spoustu příběhů, kdy se to stalo klidně v den plánovaného císaře
…a kdyby byla tak šikovná, tak bych ji tedy rozhodně chtěla vytlačit normálně
![]()
@Terkapali Viď…mám praktické tipy
no já couvám na zrcátka, když zajíždím k plotu nebo tak i obvykle, to jo, ale do pravého úhlu se otáčím
…obvykle…teď ne
…
Posimtě podle těch tvých subjektivních pocitů ale vážně porodíš ještě přede mnou
![]()
@Bufanda Ukaž sportovní kojící podprdy! No mě čeká ještě příští víkend zajet na otočku ke tchýni s tchánem…jedna cesta 130 km
ale tak vydržím vše a hotovo
!
@pindulinka89 neee to neporodim, mě je fajn, jen dneska Teda děs
jsem šla do školy 25 minut, funela jsem jak medvěd
ještě že má příští týden prázdniny ![]()
@pindulinka89 píše:
@Bufanda Ukaž sportovní kojící podprdy! No mě čeká ještě příští víkend zajet na otočku ke tchýni s tchánem…jedna cesta 130 kmale tak vydržím vše a hotovo
!
Ja měla v plánu ještě zajet na otočku za rodinou 150km, ale Teda asi se na to necítím tak dlouho řídit…
Holky, já jsem po té cestě fakt hotová, ještě jsme odvezli malou na skauta, pak tchyni na poštu a jeli jsme do Tesca. Tam jsem se opirala o vozík a cítila, že už to nedám, tak jsem chlapovi řekla, že s ním už pro malou nepojedu (jede pak na noc k tchyni), ten když mě viděl, tak honem jen vzít to nejnutnější a odvezl mě domů. Do toho zase starosti s jeho sestrou, takže z toho je totálně vytoceny a jel si nekam ven zakourit. Švagrová už mě teda taky sejri, to normální člověk nepochopi
Já jsem si vlezla do vany.
Foto pak hodím, až je vytáhnu z tašky. Jo, taky jsem zalibne koukala na jednu kabelku, jsem ji pak ukazovala muzovi, že tu bych si koupila, kdybych chodila do práce (velká světle hnědá), ale co s ní teď, že. Tak jsem si ještě v knihkupectví koupila knížku a dceři encyklopedii.
@Terkapali No to bylo jasné, že toho budeš mít plné kecky, když budeš muset vše zastat doma sama
Já tedy odpo usnula…a za půl hoďky mi volala mamka a už jsem pak nezabrala…to bude večírek
…udělala jsem si smoothie pomeranč, banán, kiwi, chia semínka…takže budu určitě úplně nabitá vším pozitivním
ale je to teda lepší jak sušenky, když se člověk dokope oloupat to ovoce
![]()
Jo tak já řídit nebudu! Tohle je sice cesta, kterou znám, takže bych mohla teoreticky
ale přes Jižní spojku apod…se tam někde seknu ještě v koloně…to tak! To si odřídí manžel
i tak budu mít dva týdny do termínu, tak budu ráda, když v klidu dojedeme zase zpět
!
@Bufanda Rodinu nezměníš holt…moje ségra se taky přivdala k samým starostem, i když hodná rodina…ale pořád se něco řeší
…však odpočívej!
Já už naštěstí takové choutky nemám…kabelky a tak…to jsem měla jako mladá, teď už ne
…muž se mě teď ptal, co budu chtít ke svátku…tak jsem mu říkala…kup mi takového toho plyšáka s projekcí světýlek na strop…a muž říkal…se ptám, co mám koupit tobě, ne mimošovi…no tak jsem mu vysvětlovala, že to ale bude dárek pro mě
mně se to hrozně líbí…dítě to rozhodně nepotřebuje…ale já to chci ![]()
@pindulinka89 Smoothie jsem si chtěla dnes udělat k snídani, nakonec lenost vyhrála a dojedla jsem malé koláčky ze včera z kavárny. Ale aspoň v HK jsem si dala zdravý oběd, kuřecí kousky na salátu, brambory, kukuřice a jogurtova zalivka s pazitkou.
@pindulinka89 no zatim tak nějak zvládám, ale dnes teda
chlap chytrý jak rádio, proč pro ni jdu, proč ji nenapisu lístek ať jde sama
no na přes držku, jsem mu řekla, jestli si myslí, že to bude s tramtarie organizovat tak to fakt ne
. Ale už odpočívám
.. No to máš bezva mejdat s kiwi a seminkama
, no já mám zase mliko nalite, takže na tom nejsem o nic líp ![]()
Ja bych právě řídila, no nemá kdo jiný, a tak nějak nevím.. Když déle sedim bolej mě záda a normálně křeče a brnění pod prsy, tak nevím jestli bych tu cestu dala navíc po D1 chytnu kolonu a se zbláznim.
Jinak další víkend jsem domluvená s dědou že nám přijde udělat tu podlahu, takže přes týden budu vyklizet pokoj.. Teda co zvládnu
. @Bufanda musíš odpočívat, už to nemáš na trajdani celý den.
hezky lehnout a číst knížku - jakou sis koupila?
@pindulinka89 haha, ten je super, taky nad ním přemýšlím
. Uvidíš, že ho nakonec koupi
.
Ja kabelky můžu
Ale přesně jak pise @Bufanda k čemu teď
![]()
@pindulinka89 Na mě to zase přišlo s tím, že už mám konečně peníze, kor potom, co jsem po mateřské odešla od ex a žila od výplaty k výplatě. Ale zase nejsem blázen, co si koupím, to nosím až unosim. A tady u nás není ani kde utrácet, většinou jsem si udělala nákupní výlet 2× do roka. Víc utratim za knížky, za kavárny nebo dobroty a za výlety autem ![]()