Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2974
8.2.19 14:35

@Bufanda ty jo pěkně, hezký výlet. No nám jde spíš o doktory apod, každý den se mě dojíždět nechce, nechci dceru prehlasovat jinam do školy pak krouzky, a tak jsme zvyklí, že máme vše u zadku. Kolem Brna je toho spousty, s odjezdem do 20min do Brna… Ale prostě nic tam není a to by chlap nedal.. :pocitac: a asi ani já ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
8.2.19 14:37

Ta nase psi chudera, tedka hold taky trpi na nedostatek aktivity. Neda se nic delat. Musi vydrzet.
@Bufanda taky se divam na nejake pekne veci „normalnich“ rozmeru :) a nechavam si zajit chut…tak aspon, ze ty podprdy se ti postestilo. Si hod ted nohy na horu a dej si relax :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.2.19 14:48

A s těma hadramw, chlap mě dneska říká, že mi chtěl koupit triko, prý jakou mám velikost :lol: tak jsem ho hned zarazila :lol: bych byla akorát naštvaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
8.2.19 16:11

@DomčaP Jo tenhle termín mi přijde rozumný…o týden dřív…a jestli je KP, tak je docela velká šance, že spontánně se nerozhodne ;) no a třeba se ještě pořád otočí…zaznamenala jsem spoustu příběhů, kdy se to stalo klidně v den plánovaného císaře ;) …a kdyby byla tak šikovná, tak bych ji tedy rozhodně chtěla vytlačit normálně ;) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
8.2.19 16:14

@Terkapali Viď…mám praktické tipy :P no já couvám na zrcátka, když zajíždím k plotu nebo tak i obvykle, to jo, ale do pravého úhlu se otáčím :lol: :mrgreen: …obvykle…teď ne ;) …

Posimtě podle těch tvých subjektivních pocitů ale vážně porodíš ještě přede mnou :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
8.2.19 16:16

@Bufanda Ukaž sportovní kojící podprdy! No mě čeká ještě příští víkend zajet na otočku ke tchýni s tchánem…jedna cesta 130 km :roll: ale tak vydržím vše a hotovo ;) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.2.19 16:20

@pindulinka89 neee to neporodim, mě je fajn, jen dneska Teda děs :cert: jsem šla do školy 25 minut, funela jsem jak medvěd :lol: ještě že má příští týden prázdniny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.2.19 16:24
@pindulinka89 píše:
@Bufanda Ukaž sportovní kojící podprdy! No mě čeká ještě příští víkend zajet na otočku ke tchýni s tchánem…jedna cesta 130 km :roll: ale tak vydržím vše a hotovo ;) !

Ja měla v plánu ještě zajet na otočku za rodinou 150km, ale Teda asi se na to necítím tak dlouho řídit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
8.2.19 16:48

Holky, já jsem po té cestě fakt hotová, ještě jsme odvezli malou na skauta, pak tchyni na poštu a jeli jsme do Tesca. Tam jsem se opirala o vozík a cítila, že už to nedám, tak jsem chlapovi řekla, že s ním už pro malou nepojedu (jede pak na noc k tchyni), ten když mě viděl, tak honem jen vzít to nejnutnější a odvezl mě domů. Do toho zase starosti s jeho sestrou, takže z toho je totálně vytoceny a jel si nekam ven zakourit. Švagrová už mě teda taky sejri, to normální člověk nepochopi :zed: :zed: :zed: Já jsem si vlezla do vany.

Foto pak hodím, až je vytáhnu z tašky. Jo, taky jsem zalibne koukala na jednu kabelku, jsem ji pak ukazovala muzovi, že tu bych si koupila, kdybych chodila do práce (velká světle hnědá), ale co s ní teď, že. Tak jsem si ještě v knihkupectví koupila knížku a dceři encyklopedii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
8.2.19 16:57

@Terkapali No to bylo jasné, že toho budeš mít plné kecky, když budeš muset vše zastat doma sama :andel: Já tedy odpo usnula…a za půl hoďky mi volala mamka a už jsem pak nezabrala…to bude večírek ;) …udělala jsem si smoothie pomeranč, banán, kiwi, chia semínka…takže budu určitě úplně nabitá vším pozitivním :jazyk: ale je to teda lepší jak sušenky, když se člověk dokope oloupat to ovoce :mrgreen: :pankac:

Jo tak já řídit nebudu! Tohle je sice cesta, kterou znám, takže bych mohla teoreticky :lol: ale přes Jižní spojku apod…se tam někde seknu ještě v koloně…to tak! To si odřídí manžel ;) i tak budu mít dva týdny do termínu, tak budu ráda, když v klidu dojedeme zase zpět :lol: :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
8.2.19 17:01

@Bufanda Rodinu nezměníš holt…moje ségra se taky přivdala k samým starostem, i když hodná rodina…ale pořád se něco řeší :zed: …však odpočívej!

Já už naštěstí takové choutky nemám…kabelky a tak…to jsem měla jako mladá, teď už ne :lol: :mrgreen: …muž se mě teď ptal, co budu chtít ke svátku…tak jsem mu říkala…kup mi takového toho plyšáka s projekcí světýlek na strop…a muž říkal…se ptám, co mám koupit tobě, ne mimošovi…no tak jsem mu vysvětlovala, že to ale bude dárek pro mě :lol: :mrgreen: mně se to hrozně líbí…dítě to rozhodně nepotřebuje…ale já to chci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
8.2.19 17:04

@pindulinka89 Smoothie jsem si chtěla dnes udělat k snídani, nakonec lenost vyhrála a dojedla jsem malé koláčky ze včera z kavárny. Ale aspoň v HK jsem si dala zdravý oběd, kuřecí kousky na salátu, brambory, kukuřice a jogurtova zalivka s pazitkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.2.19 17:05

@pindulinka89 no zatim tak nějak zvládám, ale dnes teda :cert: chlap chytrý jak rádio, proč pro ni jdu, proč ji nenapisu lístek ať jde sama :pocitac: no na přes držku, jsem mu řekla, jestli si myslí, že to bude s tramtarie organizovat tak to fakt ne :zed:. Ale už odpočívám :lol:.. No to máš bezva mejdat s kiwi a seminkama :lol:, no já mám zase mliko nalite, takže na tom nejsem o nic líp :mrgreen:

Ja bych právě řídila, no nemá kdo jiný, a tak nějak nevím.. Když déle sedim bolej mě záda a normálně křeče a brnění pod prsy, tak nevím jestli bych tu cestu dala navíc po D1 chytnu kolonu a se zbláznim.

Jinak další víkend jsem domluvená s dědou že nám přijde udělat tu podlahu, takže přes týden budu vyklizet pokoj.. Teda co zvládnu :mrgreen:. @Bufanda musíš odpočívat, už to nemáš na trajdani celý den. :palec: hezky lehnout a číst knížku - jakou sis koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.2.19 17:08

@pindulinka89 haha, ten je super, taky nad ním přemýšlím :lol:. Uvidíš, že ho nakonec koupi :lol:.

Ja kabelky můžu :cert: Ale přesně jak pise @Bufanda k čemu teď :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
8.2.19 17:10

@pindulinka89 Na mě to zase přišlo s tím, že už mám konečně peníze, kor potom, co jsem po mateřské odešla od ex a žila od výplaty k výplatě. Ale zase nejsem blázen, co si koupím, to nosím až unosim. A tady u nás není ani kde utrácet, většinou jsem si udělala nákupní výlet 2× do roka. Víc utratim za knížky, za kavárny nebo dobroty a za výlety autem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí