Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
9.2.19 04:34

@Bufanda Snad to budou jen poslicci :hug: a snad uz zase ted spis

• Citovat
  • Upravit
finduska
9.2.19 07:15

Jinak padnul dotaz do fotecky. Tak kdyz me dneska pusti domu,tak vam sem dneska jeste Pepka dam :lol: :lol: A reknete mi jestli vam stejne jako me pripomina Pepka :lol: :lol: potvrdila mi to tu i sestricka,kdyz me slysela jak mu tak rikam :jazyk: je to proste Pepek a basta :lol: .

• Citovat
  • Upravit
2154
9.2.19 07:31

@finduska Po půl pátý jsem usnula, tak snad je to jen planý poplach. Jako Pepek námořník? :D Já jsem totiž asi od 15ti Oliv Oilova :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
9.2.19 07:35

Taky jsem mela jakousi nic moc noc, strasne mi tvrdlo bricho, pak se mi o tom zdalo a mela jsem ho az obolavely z toho. Ted uz teda dobryy…a @Bufanda uz lepsi?
@finduska jako Pepka namornika myslis? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
9.2.19 07:36
@Bufanda píše:
@finduska Po půl pátý jsem usnula, tak snad je to jen planý poplach. Jako Pepek námořník? :D Já jsem totiž asi od 15ti Oliv Oilova :lol:

Aha az ted mi naskocil tvuj prispevek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
9.2.19 07:39

Tak mě už pěkně jebe z vás, normálně se mi dneska o vás zdálo :lol:. Ani nevím co, ale pamatuju si ty přezdívky :lol:. Jinak já jsem od 6 vzhůru, pořád mě od včera tvrdne břicho :think:. @finduska tvl pepek :lol: no tak to jsem zvědavá :mrgreen:. @V09 a kolik těch ryb máš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
9.2.19 07:48

No jasnej Pepek namornik :lol: :lol: tvare ma kulatý :lol: jen ta dymka chybi :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2974
9.2.19 07:49

@finduska a jdeš Teda domu, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
9.2.19 07:50

@V09 co vlastne delas s temi rybami?Sushi? :P :P zase akvarko preci neni tak narocny nebo jo?ja mela za to,ze rybam nasypes obden nejakou smes a sem tam to vycistis :lol:

• Citovat
  • Upravit
finduska
9.2.19 07:50

@Terkapali mobil blbej se mi to odeslalo :lol: :lol: :think: ještě nevim az po vizite :lol:

• Citovat
  • Upravit
2974
9.2.19 08:06

@finduska jo tak to jo :palec: tak snad tě pustí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
9.2.19 08:21

@Terkapali zatim jsem mela jen ja vizitu :lol: :lol: Stolice byla :P :P :P

• Citovat
  • Upravit
2974
9.2.19 08:38

@finduska :lol: :lol: no jo to je klasa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
9.2.19 09:58

@finduska @V09 Čímdal více :mrgreen:

Já dnes v noci chytla křeč do lýtka, naštěstí poměrně rychle odeznela, ale pořad to místo cítím :) Jinak jsem spala jak zabita :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
9.2.19 09:59

Já mám asi kocovinu :think: :lol: ! Ve čtvrt na sedm jsem šla tedy čůrat, ale zase jsem zalomila, o půl deváté mě vzbudil muž když vstával (ještě jí má jak z praku a táhne to z něj na hony a stejně vstal dřív, než já :lol: :think: )…a teď tu sedím na gauči vykydnutá, přečetla jsem ty vaše příspěvky a nemám v hlavě žádnou myšlenku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí