Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3878
8.2.19 13:04
@Terkapali píše:
@pindulinka89 já mám zase opačný problém, když jim řeknu za měsíc tak na mě ziraji, že si dělám srandu :lol: s tím pidi pupkem :lol: a k těm termínum, jak jsem byla tedka na to vážení apod, tak pak doma cucim do té zprávy a on ten doktor tam napsal TP 27.2. :mrgreen: takže fakt holubnik

Neneee…ty ale nemůžeš mít termín 27. 2.! :zed: A neměla jsi ten úplně původní někdy spíš ke konci března? Nespletl se ten doktor s číslem :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.2.19 13:06

@pindulinka89 říkám, že už ty moje termíny neřeším, pokaždé jiný :mrgreen:. Jasně že se spletl, Teda doufám. :mrgreen: jen mě to strašně baví, jak na každém papíře jiný tt a TP :lol: já se řídím svými pocity, až začne kontrakce či prdne voda, jdu rodit a je mi jedno co je to za den a datum :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
8.2.19 13:08

@DomčaP No takže to spíš vypadá, že doktorce měřilo špatně minulý týden…protože o skoro kilo mimčo za týden snad neposkočí…to leda mamka :lol: :mrgreen: nicméně máte jasno…hlavička má tedy úplně pohodový obvod…ale rodit v termínu teoreticky 4 kg cvalíka KP by byla fakt dřina…i já bych šla v takovém případě na císaře a to tuhle variantu nemám ráda :andel: …no hele zase to budeš mít bez stresu, ono to dobře dopadne ;) :hug: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
8.2.19 13:12

@DomčaP Tak zase takový obr to není…rodí se i 4,5 kg děti poměrně často…i větší ;) spíše je blbá kombinace KP větší váha a nebo ta hlavička…já bych třeba rodila i těch 39 cm hlavu i 4,5 kg dítě přirozeně, pokud by bylo správně natočené…ale tím KP ne, to souhlasím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
8.2.19 13:16

@Terkapali No mě by s*ali a asi bych je šla pěkně brzy srovnat, ať si to koukají ujasnit :lol: :mrgreen: ale to jen pro pořádek…jinak je to jedno, samozřejmě ;)

Jooo tak podvozek stabilní…když sedím a nic nedělám…ale když chodím, tak zase škube a přidržuju si břicho :lol: …na to, že je pořád nahoře je nějaké těžké :P musím se dnes odpo vyspat, jinak budu večer mrtvá…to je taky nápad jít si zaplavat před chlastačkou :mrgreen: :lol: to budu spát v té hospodě už od osmi/devíti večer :zed: no dneska bude kafíčko…už jsem dlouho neměla :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.2.19 13:20

@pindulinka89 no že začátku mě to úplně s*alo, ale už jsem si zvykla a jen se tomu směji :lol:. No jo vlastně ty jdeš dneska pařit, tak bacha ať to neprepisknes :lol: :jazyk:

Jak já kafe nepiju vůbec tak teď Teda každý den, ale je to spíš mlikove :lol:. No to břicho si Teda taky často držím, ale na tebe asi nemam :think: :lol:. Já si dám večer krupicu úplně mám na ni chuť a budu cucet s malou na bednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
8.2.19 13:28

@Terkapali No nemysli si…vínko bych si dala, kdybych nemusela řídit…zrovna dnes jsem si předčasně četla info pro 38 tt a psali, že pokud jste aktivní řidička, začněte uvažovat, že řízení necháte na partnerovi :lol: no je pravda, že občas je to sranda, když mi začne poskakovat břicho za volantem a trochu mi to krade pozornost :P ale jinak zatím není důvod…jezdím jen ty svoje kousíčky ;) Já kafe ráda, ale piju i normálně s mlékem mimo těhu…jenže teď nám došlo a hrozně dlouho jsme si nevzpomněli koupit, tak nemáme :mrgreen: :lol: a je pravda, že ho omezuju, protože piju hodně silné (i když s mlékem :lol: )…já bych si potřebovala asi na to břicho přidělat kšandy :lol: :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.2.19 13:35

@pindulinka89 :lol: :mrgreen: já si včera chtěla dóm koupit pivo, takovou chuť jsrm měla na něj, no vzpomněl la jsem si až doma :roll: :think:. Tak to je jinak když jsi kafar :lol: já vubec :lol:. No ksandy si koupit můžeš a nějak to zkusit tam přidělat :P pak pošli foto :lol: třeba se budu inspirovat :potlesk:. V autě jsem zatím v pohodě i při parkování, podle mě je to u každé jinak, jak se na to cítíš, když nemáš problém tak proč neřídít. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
8.2.19 13:41

@Terkapali Já mám pivo ráda, ale víno je mi důležitější…nicméně teď poslední dobou chodím do sklepa na nealko (alko totiž taky došlo) a přitom to nealko není vůbec ono, ale i tak mám chuť :lol: :mrgreen: No parkování…konečně couvám jen přes zrcátka, co ti budu povídat :lol: :mrgreen: jinak mám většinou tendenci se otočit…ale teď už se netočím :lol: :mrgreen: to ne…však kdyby praskla voda, zastavím u krajnice…mám v kaslíku připravenou tu jednorázovou podložku přebalovací pod p*del :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
8.2.19 13:56

@pindulinka89 Neměla, mela jsem původní termín 5. 3. :) Takze půjde o tyden drive nez by mela.. a joo, aspoň budeme připraveni na to co se bude dít..pokud se nerozhodne jeste dříve sama, ze uz chce jít ven, ale to pochybuju :mrgreen:

Ted jsem si všimla, ze to nebylo na me :lol: A myslim, ze Terka mela někdy ke konci března no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
8.2.19 14:04

@Terkapali Ja ji budu kontrolovat, zda se o to nepokouší, celkově vim, kde je, takze to snad poznam :mrgreen: Navíc ted uz budu chodit do poradny do nemocnice, tak věřím tomu, ze to ohlídají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
8.2.19 14:21

@DomčaP ty brdo, to jsou mi noviny :) ale tak aspon vis, na kdy se mas tesit a mala teda cvalik. Kamosce moji taky vykladali, ze bude mit kolem ctyr mimco. Ve 36tt mela 3200g a maly se narodil 3700g dva dny po terminu.

A jako taky myslim, ze uz je to tedka jedno ty terminy. Musime byt proste ve strehu a hlavne at je vse v poradku… :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.2.19 14:22

@DomčaP jo první jsem měla, teď jsem skoro před první půlkou března :lol:. Já myslím, že sama nikam nepůjde, ona si počká do toho 26.2. :mrgreen: @pindulinka89 :lol: :lol: tu bych si tam mohla taky dát aspoň jednu :roll:. Taky se ne otočím, ale já i normálně couvu přes zrcátka, občas mě dělá Teda problém když se mám někam nakloní jako dopředu abych viděla ven.. Tak to je celkem sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
8.2.19 14:23

Ahoj holky, jste se zase rozjely :D Mám za sebou asi 160 km, do HK to máme asi 60, ale cestu domů jsme vzali vyletove a teda mám dost. Prckovi už se asi jízda autem nelíbí, furt se mlel. V HM se mi podařilo koupit 2 sportovní kojící podprsenky, tak už mám snad vše. Smutně jsem koukala po satickach a krajkovem prádle, to si ještě počkám.

Co se týče bydlení v Brně, vím, že je to složitější. Kamarádka z Brna bydlí se synkem pořád u rodičů, její přítel dělá v zahraničí, peněz dost, kdysi si koupili pozemek nekde v Moravském krasu, měli stavět něco takového moderního skleněného, ale co si pamatuji, že naposledy říkala, že z toho asi nic nebude, že se jí nechce do města dojíždět a že by nejraději velký byt. Zase třeba od mých rodičů je spojení do Brna super, bus každou hodinu, autem 15 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.2.19 14:32

Tak já že se jdu projít se psama, nic po 5min chůze jsem se otočila a šla dom :lol: tak mě trvdlo břicho, že jsem se nemohla ani narovnat :lol: :lol: chudáci, zase nic nemají vycházky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí