Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terkapali píše:
@pindulinka89 já mám zase opačný problém, když jim řeknu za měsíc tak na mě ziraji, že si dělám srandus tím pidi pupkem
a k těm termínum, jak jsem byla tedka na to vážení apod, tak pak doma cucim do té zprávy a on ten doktor tam napsal TP 27.2.
takže fakt holubnik
Neneee…ty ale nemůžeš mít termín 27. 2.!
A neměla jsi ten úplně původní někdy spíš ke konci března? Nespletl se ten doktor s číslem
?
@pindulinka89 říkám, že už ty moje termíny neřeším, pokaždé jiný
. Jasně že se spletl, Teda doufám.
jen mě to strašně baví, jak na každém papíře jiný tt a TP
já se řídím svými pocity, až začne kontrakce či prdne voda, jdu rodit a je mi jedno co je to za den a datum ![]()
@DomčaP No takže to spíš vypadá, že doktorce měřilo špatně minulý týden…protože o skoro kilo mimčo za týden snad neposkočí…to leda mamka
nicméně máte jasno…hlavička má tedy úplně pohodový obvod…ale rodit v termínu teoreticky 4 kg cvalíka KP by byla fakt dřina…i já bych šla v takovém případě na císaře a to tuhle variantu nemám ráda
…no hele zase to budeš mít bez stresu, ono to dobře dopadne
!
@DomčaP Tak zase takový obr to není…rodí se i 4,5 kg děti poměrně často…i větší
spíše je blbá kombinace KP větší váha a nebo ta hlavička…já bych třeba rodila i těch 39 cm hlavu i 4,5 kg dítě přirozeně, pokud by bylo správně natočené…ale tím KP ne, to souhlasím!
@Terkapali No mě by s*ali a asi bych je šla pěkně brzy srovnat, ať si to koukají ujasnit
ale to jen pro pořádek…jinak je to jedno, samozřejmě ![]()
Jooo tak podvozek stabilní…když sedím a nic nedělám…ale když chodím, tak zase škube a přidržuju si břicho
…na to, že je pořád nahoře je nějaké těžké
musím se dnes odpo vyspat, jinak budu večer mrtvá…to je taky nápad jít si zaplavat před chlastačkou
to budu spát v té hospodě už od osmi/devíti večer
no dneska bude kafíčko…už jsem dlouho neměla
![]()
@pindulinka89 no že začátku mě to úplně s*alo, ale už jsem si zvykla a jen se tomu směji
. No jo vlastně ty jdeš dneska pařit, tak bacha ať to neprepisknes
![]()
Jak já kafe nepiju vůbec tak teď Teda každý den, ale je to spíš mlikove
. No to břicho si Teda taky často držím, ale na tebe asi nemam
. Já si dám večer krupicu úplně mám na ni chuť a budu cucet s malou na bednu.
@Terkapali No nemysli si…vínko bych si dala, kdybych nemusela řídit…zrovna dnes jsem si předčasně četla info pro 38 tt a psali, že pokud jste aktivní řidička, začněte uvažovat, že řízení necháte na partnerovi
no je pravda, že občas je to sranda, když mi začne poskakovat břicho za volantem a trochu mi to krade pozornost
ale jinak zatím není důvod…jezdím jen ty svoje kousíčky
Já kafe ráda, ale piju i normálně s mlékem mimo těhu…jenže teď nám došlo a hrozně dlouho jsme si nevzpomněli koupit, tak nemáme
a je pravda, že ho omezuju, protože piju hodně silné (i když s mlékem
)…já bych si potřebovala asi na to břicho přidělat kšandy
!
@pindulinka89
já si včera chtěla dóm koupit pivo, takovou chuť jsrm měla na něj, no vzpomněl la jsem si až doma
. Tak to je jinak když jsi kafar
já vubec
. No ksandy si koupit můžeš a nějak to zkusit tam přidělat
pak pošli foto
třeba se budu inspirovat
. V autě jsem zatím v pohodě i při parkování, podle mě je to u každé jinak, jak se na to cítíš, když nemáš problém tak proč neřídít. ![]()
@Terkapali Já mám pivo ráda, ale víno je mi důležitější…nicméně teď poslední dobou chodím do sklepa na nealko (alko totiž taky došlo) a přitom to nealko není vůbec ono, ale i tak mám chuť
No parkování…konečně couvám jen přes zrcátka, co ti budu povídat
jinak mám většinou tendenci se otočit…ale teď už se netočím
to ne…však kdyby praskla voda, zastavím u krajnice…mám v kaslíku připravenou tu jednorázovou podložku přebalovací pod p*del
![]()
@pindulinka89 Neměla, mela jsem původní termín 5. 3.
Takze půjde o tyden drive nez by mela.. a joo, aspoň budeme připraveni na to co se bude dít..pokud se nerozhodne jeste dříve sama, ze uz chce jít ven, ale to pochybuju ![]()
Ted jsem si všimla, ze to nebylo na me
A myslim, ze Terka mela někdy ke konci března no ![]()
@Terkapali Ja ji budu kontrolovat, zda se o to nepokouší, celkově vim, kde je, takze to snad poznam
Navíc ted uz budu chodit do poradny do nemocnice, tak věřím tomu, ze to ohlídají ![]()
@DomčaP ty brdo, to jsou mi noviny
ale tak aspon vis, na kdy se mas tesit a mala teda cvalik. Kamosce moji taky vykladali, ze bude mit kolem ctyr mimco. Ve 36tt mela 3200g a maly se narodil 3700g dva dny po terminu.
A jako taky myslim, ze uz je to tedka jedno ty terminy. Musime byt proste ve strehu a hlavne at je vse v poradku…
![]()
@DomčaP jo první jsem měla, teď jsem skoro před první půlkou března
. Já myslím, že sama nikam nepůjde, ona si počká do toho 26.2.
@pindulinka89
tu bych si tam mohla taky dát aspoň jednu
. Taky se ne otočím, ale já i normálně couvu přes zrcátka, občas mě dělá Teda problém když se mám někam nakloní jako dopředu abych viděla ven.. Tak to je celkem sranda ![]()
Ahoj holky, jste se zase rozjely
Mám za sebou asi 160 km, do HK to máme asi 60, ale cestu domů jsme vzali vyletove a teda mám dost. Prckovi už se asi jízda autem nelíbí, furt se mlel. V HM se mi podařilo koupit 2 sportovní kojící podprsenky, tak už mám snad vše. Smutně jsem koukala po satickach a krajkovem prádle, to si ještě počkám.
Co se týče bydlení v Brně, vím, že je to složitější. Kamarádka z Brna bydlí se synkem pořád u rodičů, její přítel dělá v zahraničí, peněz dost, kdysi si koupili pozemek nekde v Moravském krasu, měli stavět něco takového moderního skleněného, ale co si pamatuji, že naposledy říkala, že z toho asi nic nebude, že se jí nechce do města dojíždět a že by nejraději velký byt. Zase třeba od mých rodičů je spojení do Brna super, bus každou hodinu, autem 15 minut.
Tak já že se jdu projít se psama, nic po 5min chůze jsem se otočila a šla dom
tak mě trvdlo břicho, že jsem se nemohla ani narovnat
chudáci, zase nic nemají vycházky ![]()