Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terkapali Na dovolenou v létě jsem si koupila Stín větru od Zafona, super mysteriozni příběh z Barcelony 1.pol. 20. století, tak jsem si dnes vzala volné pokračování Andelska hra. Potřebovala jsem udělat nákup v knižním klubu. Přemýšlela jsem o té knize od Tamary Klusovy, takový deník miminka od početí do 7mi let, ale na mě mi to přišlo takové nepřehledné. A malý encyklopedii Larousse, takový menší, tlustý, jsou v nich nálepky. Loni dostala jednu a líbilo se jí to, tak jsem vybrala další.
@Bufanda tak to je bezva. Já mám rozectenou už od vanoc a nemůžu se zaboha dokopat ji dočíst
… Naši malou knížky nějak neberou, a to se snažím od mala ji k tomu vést, chodíme i do knihovny a nic. Když jsem jí posledně v knihovně řekla, ať si vybere takovou knížku kde jsou velké písmenka aby ji mohla přečíst. Tak se tak na mě podívala a říká, to jako budu číst aha tak to nechci žádnou
takže asi tak, ale zase chodí do čtenářského kroužku, to ji baví.
@Terkapali Já jsem knihomol odmala, dceru taky vodim do knihovny od batolete, zatím dobrý, i si sama vybírá, i od Ježíška chtěla, tak uvidím, jak jí to vydrží. To já teď čtu furt, pak už to nepůjde jen tak ![]()
@Bufanda já pořádně začala číst cca před 5 lety, čtu celkem dost na moje poměry
, ale prostě já si teď v tehu nedokážu na to vůbec soustředit, nechápu proč
ale do knihkupectví nemůžu chodit, bych tam nechala majlat ![]()
@V09 Uvidíme, jak velká bude, hlavně at všechno proběhne v poradku
A možná se mě snaží dohnat, já mela 4kg, zejo
Pořad to bude naše malá princezna ![]()
@pindulinka89 Jasně, uvidíme. Zatim ma holka svou hlavu
Jeste se to ale muze změnit, i kdyz si nedokážu představit, jak se ted otočí ![]()
Já byla na návštěvě u tety, co mi šije a hned mi vecpala zavinovačku a deku
Set bude asi někdy pristi tyden.. a teda jsem koukala, ze fakt jede ve velkém..kolik toho ma nasiteho a kolik ji toho jeste ceka
Fakt jsem zirala ![]()
@DomčaP Mně říkala švagrová, že ta mladší neteř se jí v břichu točila ještě pár dní před porodem. Takže nikdy nevíš. Zkoušela jsi chodit po kolenou? ![]()
@DomčaP to je, ale radši buď smířena, že bude císař, ať pak nejsi s toho nervózní
. To dáš, a za chvíli máš u sebe princeznu
Docetla jsem vas a vim zase prd a ořech
fakt.Jen u @DomčaP vim. Zase mas dobry,ze vis kdy to prijde a nehrozi prenaseni
Jak rikam pani vedle me po cisari a narozdil ode me chodi normalne
nic ji pry neboli .jen tedy ohnout se nemůže.no a predpokladam,ze sondu si tam bude moct pustit celkem brzy narozdil ode mne
Ma ji neporusenou
kdezto ja z ni mam svazek burtu
ale dnes jsem se odvazila to osahat drobet a je to uz celkem ok v ramci moznosti. Uz jsem nahmatala i pysky
predtim jsem myslela ze mam snad zenskoz obrizku ![]()
A vic proste nevim jeste zkusim zkouknout zpatky.
Jo knihy.Miluju knihy proste a stridam zanry. Kromě toho sbiram klasiku.Takze mam dve Babičky
Mam tady i Ohlasy pisni českých a ohlasy pisni ruskych
v zivote bych to nevyhodila. Mam jich prostě hodne.
Kupuju knizky na databazeknih . Cz u kazde knihy je tam bazar
jen na narozeniny apod kupuju nove za penize co dostanu.
Matyho k tomu vedu take. Knizky dětské cteme spolu vecer.Casto prohlizime encyklopedii.Pac to bych musela byt snad vystudovana nevimco abych stacila jeho otazkam ![]()
@finduska
jsem se zase pobavila, ty tvoje hlody
. , si to musíš chladit
. Ale vydrž za chvíli to bude ok, přeci jen jsi po porodu chvíli. A co prdolka?
@finduska To je fajn, za chvíli budeš zase jako dřív
Jo a jinak jednou mi kamarádka řekla, že po dvou dětech má teď nejlepší s.ex a byla taky šitá.
Já jsem zase na cbdb.cz, mám tam pěkně seznamy četby a knih. Ale na databázi chodím taky, hlavně když mě zajímají názory a nebo když něco sháním. Já zase sbírám angloamerickou literaturu, no i když už mě to asi přešlo (není místo).