Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2154
8.2.19 17:17

@Terkapali Na dovolenou v létě jsem si koupila Stín větru od Zafona, super mysteriozni příběh z Barcelony 1.pol. 20. století, tak jsem si dnes vzala volné pokračování Andelska hra. Potřebovala jsem udělat nákup v knižním klubu. Přemýšlela jsem o té knize od Tamary Klusovy, takový deník miminka od početí do 7mi let, ale na mě mi to přišlo takové nepřehledné. A malý encyklopedii Larousse, takový menší, tlustý, jsou v nich nálepky. Loni dostala jednu a líbilo se jí to, tak jsem vybrala další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.2.19 17:21

@Bufanda tak to je bezva. Já mám rozectenou už od vanoc a nemůžu se zaboha dokopat ji dočíst :think:… Naši malou knížky nějak neberou, a to se snažím od mala ji k tomu vést, chodíme i do knihovny a nic. Když jsem jí posledně v knihovně řekla, ať si vybere takovou knížku kde jsou velké písmenka aby ji mohla přečíst. Tak se tak na mě podívala a říká, to jako budu číst aha tak to nechci žádnou :lol: :think: takže asi tak, ale zase chodí do čtenářského kroužku, to ji baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
8.2.19 17:28

@Terkapali Já jsem knihomol odmala, dceru taky vodim do knihovny od batolete, zatím dobrý, i si sama vybírá, i od Ježíška chtěla, tak uvidím, jak jí to vydrží. To já teď čtu furt, pak už to nepůjde jen tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.2.19 17:32

@Bufanda já pořádně začala číst cca před 5 lety, čtu celkem dost na moje poměry :mrgreen:, ale prostě já si teď v tehu nedokážu na to vůbec soustředit, nechápu proč :think: ale do knihkupectví nemůžu chodit, bych tam nechala majlat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
8.2.19 18:08

Takže prsenky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
8.2.19 18:45

@V09 Uvidíme, jak velká bude, hlavně at všechno proběhne v poradku :) A možná se mě snaží dohnat, já mela 4kg, zejo :mrgreen: Pořad to bude naše malá princezna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
8.2.19 18:47

@pindulinka89 Jasně, uvidíme. Zatim ma holka svou hlavu :mrgreen: Jeste se to ale muze změnit, i kdyz si nedokážu představit, jak se ted otočí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
8.2.19 18:49

Já byla na návštěvě u tety, co mi šije a hned mi vecpala zavinovačku a deku :mrgreen: Set bude asi někdy pristi tyden.. a teda jsem koukala, ze fakt jede ve velkém..kolik toho ma nasiteho a kolik ji toho jeste ceka :zed: Fakt jsem zirala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
8.2.19 19:14

@DomčaP Mně říkala švagrová, že ta mladší neteř se jí v břichu točila ještě pár dní před porodem. Takže nikdy nevíš. Zkoušela jsi chodit po kolenou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.2.19 19:23

@DomčaP hele mě se otočila v 37tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
8.2.19 19:32

@Bufanda @Terkapali Uvidíme, holky :) Naděje pořad je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.2.19 19:36

@DomčaP to je, ale radši buď smířena, že bude císař, ať pak nejsi s toho nervózní :P :roll:. To dáš, a za chvíli máš u sebe princeznu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
8.2.19 20:50

Docetla jsem vas a vim zase prd a ořech :lol: :lol: fakt.Jen u @DomčaP vim. Zase mas dobry,ze vis kdy to prijde a nehrozi prenaseni :mrgreen: Jak rikam pani vedle me po cisari a narozdil ode me chodi normalne :lol: :lol: nic ji pry neboli .jen tedy ohnout se nemůže.no a predpokladam,ze sondu si tam bude moct pustit celkem brzy narozdil ode mne :lol: :lol: Ma ji neporusenou :jazyk: kdezto ja z ni mam svazek burtu :lol: ale dnes jsem se odvazila to osahat drobet a je to uz celkem ok v ramci moznosti. Uz jsem nahmatala i pysky :lol: :lol: predtim jsem myslela ze mam snad zenskoz obrizku :think:

A vic proste nevim jeste zkusim zkouknout zpatky.

Jo knihy.Miluju knihy proste a stridam zanry. Kromě toho sbiram klasiku.Takze mam dve Babičky :lol: :lol: Mam tady i Ohlasy pisni českých a ohlasy pisni ruskych :lol: v zivote bych to nevyhodila. Mam jich prostě hodne.
Kupuju knizky na databazeknih . Cz u kazde knihy je tam bazar :palec: jen na narozeniny apod kupuju nove za penize co dostanu.
Matyho k tomu vedu take. Knizky dětské cteme spolu vecer.Casto prohlizime encyklopedii.Pac to bych musela byt snad vystudovana nevimco abych stacila jeho otazkam :P

• Citovat
  • Upravit
2974
8.2.19 20:55

@finduska :lol: jsem se zase pobavila, ty tvoje hlody :mrgreen:. , si to musíš chladit :P. Ale vydrž za chvíli to bude ok, přeci jen jsi po porodu chvíli. A co prdolka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
8.2.19 20:59

@finduska To je fajn, za chvíli budeš zase jako dřív :palec: Jo a jinak jednou mi kamarádka řekla, že po dvou dětech má teď nejlepší s.ex a byla taky šitá.

Já jsem zase na cbdb.cz, mám tam pěkně seznamy četby a knih. Ale na databázi chodím taky, hlavně když mě zajímají názory a nebo když něco sháním. Já zase sbírám angloamerickou literaturu, no i když už mě to asi přešlo (není místo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí