Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
8.2.19 07:51

@Petra.arteP co k tomu uradu dodat ze, :roll: u nas je vse tak nejak ten zna toho a ten zase toho :lol: :lol: . Scenu bych udelala taky.Ja jsrm klidas ale odsud podsud :lol: :lol:

Cs 1 je ze se dole zacina neco dit ;) a naleha hlavicka,ze mas mimco uz spravne dole.Ze uz neni vysoko.v tvem tydnu obyc nalez :palec:

• Citovat
  • Upravit
2974
8.2.19 07:56

@finduska Sofka byla jak pomeranč :lol: :mrgreen: tak to by bylo super, kdyby jsi už byla o víkendu doma :potlesk: přeci jen je to lepší, byt v klidu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.2.19 07:58

@Petra.arteP ty úřady to je něco :palec: u nás to stejný, my chtěli stavět, bohužel se všechno tak strašně táhlo a samej problém, že jsem řekla, že už mě to nebaví a radši něco koupíme. Chlap souhlasil, nicméně hledáme už přes půl roku :mrgreen: a pořád nám nic nepadlo do oka :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
8.2.19 08:25

@Bufanda Tak super! Nám zase včera přijali kompletně ten článek..prý „excellent manuscript“..tak jsem měla taky radost :)!

Příspěvek upraven 08.02.19 v 09:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
8.2.19 08:34

@V09 Ve dřepu určitě líp, než na zádech..to je pořád nejhorší! Ale možná ještě lepší v kleče na „všech čtyřech“..nedovedu si představit, že vydržím v realitě ve dřepu dlouho tlačit..kolena jsou stabilnější, než ve dřepu na špičkách v podstatě :lol: ..jo mně to taky tlačilo na střeva ;) ..zkoušela jsem si nejdřív nafouknout „co nejvíc“ a vyfouknout několikrát uvnitř, pak si dřepla a tlačila a ufukovala, dokud jsem necítila, že půjde prostě bez bolesti ven ;) . Však každej prd, co jde ven se počítá..lepší, než aby se zarazily :lol: :mrgreen: ! Jsem ale nadšená, že nemám zatím vůbec problém tlačit.. přijde mi to přirozené..uvidíme při vyšších obvodech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
8.2.19 08:38

@finduska Tak já jak tě znám, tak čtu mozarellových koulí a říkám si, proč kvůli tomu vyšiluješ (myslela jsem takové ty malé kuličky mozarelly) :lol: :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
8.2.19 08:51

@Petra.arteP No tak si hlavně neplánuj na to Slovensko žádné vysoké cíle..jako vydržíš to určitě..ale neužiješ si to a to popravdě pak nestojí za to jet..já měla cíle typu "vydržet nastavět na čůrání alespoň 2h :lol: apod. Musíš se teď snažit co nejvíc vyrelaxovat, ať z té dovči pak něco máte ;) však počkej na cizí postel apod..ono se to všechno nezdá :lol: :mrgreen: ale nakonec budeš ráda, že jsi jela..jen se nesmíš nechat rozhodit každou číčovinou, no..

CS1 je úplně v poho..vůbec žádný stres :) ..my bydlíme v domě, co neexistuje a nikoho to netrápí :mrgreen: :lol: tedy číslo popisné máme někdy z roku 1920 zhruba je nějaký záznam, že tu nějaký dům je, ale to je vše, co o něm úřady ví ;)

Termíny porodu teď jsou hodně nasekané po sobě..myslím, že největší pravděpodobnost mám já, V09 a Domča půjde možná předčasně na císaře..dnes nám poví..ale ono může být taky vše jinak..někdo půjde dřív, někdo později třeba ;) ..já mám od příštího pondělí oficiálně donošeno (37+0), ale ven ještě nepůjde bych řekla :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.2.19 09:36

@pindulinka89 aby ses nedivila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
8.2.19 09:49

@Terkapali Cooo :lol: :mrgreen: ? Podvozek dnes stabilní ;) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
8.2.19 10:40

Ze mozzarelove koule :lol: :lol: :lol: me uz na gynde se ted divam nepsal cs do karty, ale dal mi zvlast papir. A tam nemuzu nic dohledat. Mam napsane, ze tohle pondeli jsem byla 36+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
8.2.19 10:41

Schvalne vam to vyfotim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.2.19 10:58

@V09 tak já se nevyznám ani ve své těhotenské kartě natož v tomhle :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.2.19 10:59

@pindulinka89 u ne taky :mrgreen: jen Teda v noci mě vzbudila brutální bolest v podbřišku, jak když ti začíná menses, ale jen chvíli a pak dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
8.2.19 11:01

@V09 36+0 podle PM, ale 34+6 podle UZ…podle toho, co jste říkaly, tak pokud se upřednostňuje ten ultrazvukový termín, tak si kvůli posunu budeš muset počkat na „fyziologické donošení“ ještě do 19. 2., pak jsou ještě tři týdny do oficiálního termínu porodu (vše samozřejmě může být jinak)…

Jinak samozřejmě nejsem doktor…ale co tam vidím, tak máš vlastně vše v pořádku :lol: :mrgreen: čípek 2 cm uzavřený…to CS se počítá z více parametrů…já tomu houby rozumím tomu výpočtu (a taky každý doktor to může subjektivně udělat jinak…že to není úplně 100 % vypovídající to číslo přesně)…a nevím teď, kolik mám v tuhle chvíli já délku čípku, protože jsme už tři týdny tam nedloubali :lol: ale před těmi třemi týdny to bylo 2,5 cm…takže kolem těch dvou třeba můžu teď mít taky nebo i míň…uvidím příští týden, to už asi budeme kontrolovat…

Ono je všechno už ke konci takové teoretické…bez zátky můžeš být klidně měsíc před porodem anebo taky jen jeden den…anebo jednu hodinu :lol: …čípek zkrácený můžeš mít i být otevřená a chodit s tím dva týdny bez problému…může ti prasknout voda a porodit za 2,5 h jako finduska anebo čekat na kontrakce a rodit až za 24 h i víc…to už je všechno ve hvězdách a ani ti doktoři to neví přesně, jak to u které ženy zrovna bude ;) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
8.2.19 11:12

@Terkapali taky jsme to vzdali a hledali hotové, jenže jsem vesničanka takže být ne-e a domy všude rozpadlé nebo nad naše možnosti. Dům 3+1 přes 3,5 mega to bych nedokázala splácet. Takže to stejně dopadlo tak že jsme koupili pozemek a postavili. Hypotéku mám 1,5 mega dům 4+kk pozemek 1000m a jsem šťastná. Jen ty úřady a vyřizování už mě fakt dohání k šílenství. Myslím že právě to s kombinací hormonů mě nenechá spát a nám depky. Měla sem v plánu mít touhle dobou už kolaudaci za sebou a vyřízeny trvalý pobyt aby se malá narodila sem a ne k mým rodičům. Co se dá dělat.. budu jim lítat po úřadě s vajíčkem v ruce ať si to užijou.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí