Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@DomčaP ja mam posledni dva dny naladu na draka teda, zas naopak
dneska bych teda nejradej nekomu bacila
![]()
@V09 Já neměla předtím žádný a nebylo to moc dobrý
taky jsem koupila na vodní bázi…to snad musí být
…no a chvíli jsem si jen nafukovala a vyfukovala a poprvé šlo 20, podruhé 21…ve dřepu tedy dnes…zkouším různě ![]()
@V09 Já bych fakt jen ležela a tulila se a jedla teda
Ale nechci zase jíst moc (teda ne jíst, ale dávat si něco na chuť, jím pravidelně), když teď malá nabrala asi více než je zdrávo
Takže dneska jen jeden zákusek, ale z mrazáku na mě volá nanuk ![]()
Holky teď se musím pochlubit, můj bývalý žák, už je 2 roky na střední, šikovny kluk, si teď na fb pochvaloval, že nejlepší výuku AJ zažil se mnou
To potěší.
@pindulinka89 ty jo, bez bych to nedala
a ve drepu myslis, ze ti to slo lip? @DomcaP ja jsem udelala tedka popcoen v mikrovlnce a muj mi dal zakaz, ze budu zduta a bude me to bolet
tak jsem s tou hrsti, co jsem mela v ruce svihla zpatky
vsak si dej nanucek, hlavne ze nam chutna ![]()
@V09 Chutná až moc poslední dobou
Musím se trošku krotit…ale asi si něco dám
![]()
Ja vcera sezrala balik mozartovych kouli
a navrh zakusek
a to nejsem v tom
no ale teda zustalo mi jen docela male brisko
tedy zase az tak male neni ale preci jen
no holky na vahu jsem zvedava. V sobotu pry mozna domu
doufam ![]()
@Bufanda jeee to je bezva.to hned povzbudi a clovek si pripada uzitecny ![]()
@pindulinka89 tak ja jsem dala 20,3 a dala bych i vic, ale jak uz je to vic nafoukly, prijde mi, ze se pokadim
uz to mojeho asi nenecham delat, pac u toho prdim
to jinak nejde…
@finduska Po porodu se musí bastit, já byla po prvním porodu hotová, jsem tenkrát říkala mamce, že bych si snad dala i panáka, tak mi říkala, že kvůli tomu mi dovezli do porodnice bonbonieru visne v nějakým alkoholu. Takže jen si dej ![]()
@Bufanda no me hlavne strasne boli zada
ze by to bylo tim dlouhym lezenim?
ale zase jak jsem na dnesek spala 3h v kuse tak jsem po dlouhe dobe spala na brise
a spala jsem krasne
ale rano jsem mela zatuhly krk svaly si odvykly ![]()
@finduska to se hodi do normalu, hlavne, ze uu se citis lip a dobre spis
taky uz se tesim az si lehnu na bricho
a malusek nema zloutenku? Vse v poradku?
@V09 zloutenku nee.mel poporodni nador,ten uz je fuc a ted ma jeste Kefalhematom ale ten zmizi pry do par tydnu take
![]()
@finduska trošku opožděně moc moc gratuluji k malýmu
takovou rychlovku můžeme závidět. Taky ten spánek na břiše. ![]()
Jinak teda se snažím stíhat aspoň číst.. nejsem teď moc fit a to se děsím že v pondělí máme vyrazit na Slovensko.. docela často mi tvrdne břicho a tlačí na „podvozek“ jak sem se tu teď dočetla - super název
že mám chvíli pocit že má malá ruce venku ![]()
V noci víc fnukam než spím, zase mě přemohly nějaký deprese, ještě že je přítel statečný..
Až teď si uvědomuji že jsem si naložila možná víc než zvládám.. dostavěli jsme dům svépomocí a teď kolauduji a úřady nespolupracují. Jistě že jsme se do něj po všech revizích nastěhovali i bez čísla popisného, přeci nebudu platit nájem i hypotéku když mi tu stojí hotový dům. Úřady to tak nevidí.. nemůžu přeci bydlet v něčem co mi nepovolili černé na bílém, ale než někdo zvedne pr*el tak bude malá venku. Takže jsem paní se svýma super hormonama udělala scénu že nepůjdu v 8. Měsíci na ulici kvůli tomu že ještě nezvedla zadek na závěrečnou kontrolu a udělení čísla popisného. Tak je teď milá a ochotná ještě „víc“ než předtím. Třeba sem ještě letos dorazí.. ![]()
Zeptám se jak velký rozdíl je v tom CS 0 a CS1?? Doteď psal 0 a teď poprvé mám 1 mluvil o jakémsi naléhání.. jasné že nerozumím ![]()
Jak se jinak cítíte?? Která máte vlastně datum porodu nejblíž teď? Jsem zvědavá kdo bude další co si odskoči k porodu ![]()