Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bufanda co Teda s tím kočárem, kdo vyhrál? Chlap s novým nebo zůstává po dceři? ![]()
@pindulinka89 v klidku
taky vařím vždy jak pro zájezd, prostě neumím uvařit pro tři lidi
ale trošku mě to rozčiluje, buď se to pak vyhazuje nebo to smrdí týden v lednici ![]()
@finduska jejdaa drobek, to zvladne se zarlivosti. Je to ted vsechno nove pro nej, ale verim, ze si zvykne
segra to tak taky mela, pak udelala z male opatrovnici at si pripada potrebna a ted jsou nejlepsi segry ![]()
Jojo chlapi a zapijecky, to nas myslim nemine zadnou
![]()
Treba to s tim spodkem nebude tak hrozny, jak to ted vypada ![]()
@Terkapali píše:
@pindulinka89 v klidkutaky vařím vždy jak pro zájezd, prostě neumím uvařit pro tři lidi
ale trošku mě to rozčiluje, buď se to pak vyhazuje nebo to smrdí týden v lednici
Tak v tomhle mam uplne stejny problem. Driv jsem byla zvykla varit pro sedum lidi a nejak mi to bohuzel zustalo. Snazim se to korigovat uz, ale casto se mi povede, ze se vyhazuje a je to pal skoda.
@Terkapali Jasně, každý snese něco jiného
A vidět to ani nepotřebuješ, stačí to prožít ![]()
@Bufanda Já třeba ze začátku budu mít v hnízdu mimčo, pokud bude spát s námi v posteli..aby mi nespadla a aby bylo něco mezi náma
Četla jsem, že ze začátku je lepší, když spí dítě jen u matky, že otec si déle zvyká. Ale třeba bude malá chtít být hned v postýlce, těžko říct ![]()
@DomčaP no hlavně pozor na to spaní, ač si myslíme, že je to zatím jen malý mimino, tak opravdu velice rychle si na to zvykne a pak budeš mít problém ho to odnaučit
a to moc dobře vím. U nás už jsem na to upozornila chlapa, že v žádném případě s námi spát nebude!
přes den ok, že si schrupnem, ale večer nekompromisně do postýlky…
@V09 přesně, ani to nezamrazuji, pac mě to moc potom nechutná a chlap by mě to ani nesnedl. Takže buď něco odvezu tátovi, a nebo vyhodim…
třeba včera jsme dělala vývar, já prostě neumím uvařit malý hrnec, vždy to rvu do toho 5l. A pak je toho jak nasraneho, ale vývar zamrazit můžu naštěstí… Ale než to stihnu. Tak je tak dlouho v lednici, že se zkazí ![]()
Kočárek zůstává po dceři, prý jsou gumy v pořádku, tak to chce jen vyčistit. Ale pořád má na to času dost ![]()
S tím zapijenim, chlap to spojí dohromady s narozkama (už se mě ptá, jestli mám pro něj dárek, tak mu říkám, že přece dostane dárek na celý život
). Pije ten drahý rum, kdy láhev stojí litr, tak si nechal dovézt z Makra asi 4 ![]()
@Bufanda no tak vidíš, na co kupovat, když máš
. Můj taky chlastá rumy, máme doma tak 30 druhů
je to jeho koníček
sbírá je
Teda taky ty dražší, aspoň to mám dobré , když mu kupují dárek, rumem mu vždy udělám radost
. Jen ať si dají do nosa, pak budou povinně pomáhat ![]()
Mojemu se to zapijet nechce, pac to bude muset zapijet s rodinkou, coz mu neni po chuti
muj zas pije whisku, prej si sjede do makra na neco
pravda at si daji a pak makat
![]()
@V09 u mojeho je to jednoduchý 4 piva max 5 panáků (malých) a je na kaši
takže to bude rychlý ![]()
@Bufanda Můj Ondra taky ma mit malou k narozeninám
Původní termín byl přesně na jeho narozky, takze to asi necháme tak
A aby neřekl, objednám mu dort, protoze pochybuju, ze budu schopna mu ho upect ![]()
Holky tak můj první termín byl na den kdy mi loni zemřela babička
mazec… A pohřeb měla na narozeniny dcery
haluz co
@V09 jo no, už jsem špatně nesla ten pohřeb v den narozenin Sofci, a pak když mě dr řek termín porodu tak jsem se úplně zhrozila.. To prostě není náhoda… ![]()