Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2154
6.2.19 17:47

Tak jsem dnesek skoro celý prospala, jak jsem nespala v noci a aspoň jsem dočetla knížku, večer se vrhnu na další díl. Prcek mi tam dnes taky jede. Ráno jsem potkala kolegyni z práce, prý se o mně včera u oběda bavily, jak na tom jsem, že se sotva valim a jedna to odůvodnila, že když jsem byla zvyklá na svých 40 (prehanela), tak to teď mám holt těžký :lol:
Mám CS 2, ale dr nic neříkala, jen že je hrdlo měkčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
6.2.19 17:54

@pindulinka89 Četla jsem, že to je v pohodě to číslo, a doktorka říkala, že se nic nechystá a můžu takhle chodit ještě 14 dní :mrgreen:
Minulý týden měla malá odhad 2,5kg a dneska 3kg, takže fakt nevím… :nevim: Bavila jsem se s mamkou a říkala, že já jsem měla skoro 4kg (hezky jsem si předtím ubrala :mrgreen: ), tak má být větší po kom. Já se zase koza neptala, protože mě zasypala spoustou dalších nových informací a byla jsem ráda, že jsem to pobrala. Ale co jsem koukala na měření, tak hlavička odpovídala 37+6, a já jsem 36+1 :mrgreen:
To jsou nervy tak ke konci, vám povím :mrgreen: Ale ozvy byly moc fajn, poslouchat to srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
6.2.19 18:23

@Bufanda Dobře si udělala…já mám tu únavu taky teď šílenou :zed: …a dnes se tedy přidaly křeče v lýtkách :think: nevím proč…ale tak v lýtkách dobrý…tam nic neohrožují ;) …

Mně už se mrně hýbe o kus míň, než dřív mi přijde :think: na druhou stranu nechápu, co tam dělá s těma nohama, když je má u hlavy…musí tam být pěkně namotané chudák :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
6.2.19 18:33

@pindulinka89 Mně dělal v noci vlny nebo jak bych to nazvala. Jinak už je zády a zadkem na pravé straně a doleva mám nohy, furt mi tam asi vystrkuje paty :D Ale když se zavrti tou hlavou u mocaku, to stojí za to :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
6.2.19 18:34

@DomčaP No tak jsem zvědává, co ti naměří v té porodnici…to bude asi důležité :) ! Půl kila za týden je totiž opravdu velký rozdíl :think: tak je otázkou, jestli tolik povyskočila anebo to měří různě…to se dozvíš ;) ! Já jsem měla taky něco přes 4 kg po narození :andel:…ale mrně bude mít míň…už jsem řekla :P …já jsem na ten obvod hlavy zatížená…pardon :lol: ségra totiž měla malou s hlavičkou 39 cm těsně před porodem…a byla taky KP, takže šla císařem tedy bez debat…no tak já se to naučila, který parametr na monitoru to je a vždycky si na to sama koukám :lol: u nás dobrý…máme krásně „malinkou“ zatím asi 32 cm :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
6.2.19 18:36

@Bufanda Tak to máme většina stejně :) ! Já i Terkapali máme taky napravo zádíčka…myslím, že i finduska to tak měla ;) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
6.2.19 18:52

@pindulinka89 je pravda že ty parkovací senzory r třeba u mě v autě jsou relativně přesnější než u chlapa, u něj to pipe a jsi od toho 5 metrů u mě v autě třeba 2 metry, každý to má jinak, ale já si na to zvykla ba naopak když jedu třeba od někoho autem tak už se mi kolikrát stalo, že to parkovací senzor nemělo a já jak jsme zvykla jsem to málem naborila :lol:. No jo malý břicho a těžká váha :lol:

@DomčaP tak to je holčina Teda macek :lol: Ale nemusí mít při porodu 4 kg, někdy se fakt netrefi s tou váhou, dcera byla vždy o týden napřed a dr mě strašil jak bude obr a měla nakonec 3170g takže úplně na klid. A to jsem rodila týden po termínu :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
6.2.19 18:57

@pindulinka89 to tam máš nejakyho akrobata, ne? :lol: @Bufanda jo dělal vlny jo? To teda brzy :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
6.2.19 19:53

@pindulinka89 Já jsem taky zvědavá, žejo :mrgreen: Doktorka byla v šoku, takže uvidíme, už aby byl pátek, nemám ráda, když nevím na čem jsem :zed: Zítra mi ještě dají vědět v kolik mám přijít a jestli na lačno (kdyby byla možnost ji zkusit otočit) nebo jak.. kdybych věděla, co to je, tak se taky podívám přesně, ale já tam vidím maximálně ty týdny, asi se blbě koukám :mrgreen:

@Terkapali Snad to nebude tak žhavé no, ale šok to byl :mrgreen:

Jinak mě se malá vyvaluje nejčastěji na levé straně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
6.2.19 20:15

Holky vnimam vas :lol: ctu vas.ale nejak nemam schopnost reagovat :P za 38hodin jsem spala asi hodinu.takze se pohybuji na hranici zivota :P :P prikladam,koupu se a vitam návštěvy :P

• Citovat
  • Upravit
2974
6.2.19 20:19

@finduska to je jasný, jen odpocivej, užívej prcka, a vítej návštěvy máš na to nárok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
6.2.19 20:25

Ahoj holky. Ted jsem dojela z navstevy u tatky, sestrenka mi tam nechala hnizdecko, co mi usila jako darek. Jsem cumela…jeste si Vas zpetne prectu :) posilam foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
6.2.19 20:25

Zas nabok fotka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604