Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
V09
1604
5.2.19 22:36

@finduska a probehlo vse hladce jo? Ted muzes uz machrovat no, to je pravda :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 22:46
@V09 píše:
@finduska a probehlo vse hladce jo? Ted muzes uz machrovat no, to je pravda :mrgreen: :lol:

A jaky jsi mela teda posledni vahovy odhad? Na UZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
5.2.19 22:53

Holky jsem uplne grogy :mrgreen: ozvu se zitra :hug: a snad vas nekdy doctu :P :P

• Citovat
  • Upravit
771
5.2.19 22:55

Jejda holky! Zase tu den nejsem a nestacim koukat!! :mrgreen:

V první řadě gratuluju @finduska k Šimonkovi :srdce: :kytka: Má krásné datum (je i moje :mrgreen: ) Opravdu krásná zpráva :)

A abych na něco taky odpověděla…
@pindulinka89 Kluk by byl Tadeáš. Ondra moc chtěl to jméno, tak jsem kývla :) K tomu tankování, mame to napsané, takze problém nebyl (uz jsem dnes tankovala :mrgreen: ).
A taky mám hlavně bolesti v podbrisku, zada boli jen občas..

Jinak z prsou mi nic neteče, wc proběhne jak kdy, ale spíše to je měkčí :mrgreen:
A ja treba skytavku cítím taky dole, ale hlavu ma zatim pořad nahoře, tak nevim no :nevim: :mrgreen:
A poprvé jsem dnes jela s našim autem..skončilo to tak, ze jsem dojela na parkoviště a začala tam hystericky brecet :zed: Dneska jsem mimochodem brecela asi třikrát, fakt super ty hormony :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 23:01

@DomčaP Joo jedem no :) Tadeas je hezke jmeno :palec: skytavku jsem citila vcera nahore, jak kdy.
A sama si jela? :) no hormony jsou svina…ted se to hold musi prehlizet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
5.2.19 23:12

@V09 Sama bych si netroufla, jel se mnou Ondra, ten me uklidnoval a uz byl připraven me vystřídat jak me viděl :mrgreen: Připadala jsem si jak tupec..blondýna za volantem (tim nechci nikoho urazit, ale dneska jsem byla jednou z nich :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 23:16

@DomčaP :lol: :P no to musela byt sranda :lol: ale bud rada, ze neni nervak aspon, ze ma trpelivost…kolik chlapu by to nevydrzelo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
5.2.19 23:29

@V09 Pro me to moc sranda nebyla :mrgreen: Věřím, ze ani pro nej ne, ale pro přihlížející určitě jo :mrgreen: Za to jsem ohromně ráda, ale nemyslela jsem si, ze se mnou hned dobrovolně vyjede takhle do provozu..je i dost odvážný :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 23:34

@DomčaP to jo teda, ja bych mela strach sama se sebou :lol: ale aspon se rychleji naucis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
6.2.19 01:10

No spat mi moc nejde :P :P odpadla jsem na dvacet minut, a pak se na vedlejsim pokoji ozval plac :lol: :lol: teda ale to mimco chudak plakalo jako kdyby ho tam mucili :P no nadstandart samozřejmě volny neni ze. :? Ale aspon mam zatim pokoj sama pro sebe :jazyk:
Aspon dnes.Prcka u sebe nemam.privezli ho neco kolem 11 a pak az ve 4 rano 8o .pry to prvni chvile po porodu nebudeme prehanet.Prisal se zatim jen jednou a hned mu zo vypadlo.no blby bradavky :mrgreen: uvidime. Na to,ze je o kilo vetsi nez prvni, tak je nejaky mrnavy :lol: :lol: :think: asi to dela tech 8let :lol:

No porod jak bych to rekla :think: 2,5 hodiny super cas to ano ale v podstate to same pri 7hodinach minule :roll: . Predtim totiz ty 3-4 nebolely a bolelo to az ke konci :roll: nicmene bez epiduralu, plynu apod.Skoro jsem nestihla ani klystyr 8o ono totiz po roztrihnuti stehu na 4prsty 8o a za pul hodiny na 7 8o 8o pak se to seklo protoze to na konci bylo to od toho stehu a to bylo pevne jak9 skala :P :P az klystyr byl jedina volba jak tomu pomoct bez chemie. No a samozrejme mam nastrih :roll: zjistila jsem to az po porodu :lol: mam ji malou :lol: teda mela jsem 8o

Malej vse na 1* vse super.ted jsem po sprse potkala sestru z detskeho a povidala,ze je bozskej,kraasnej a porad spinka :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Ze salu jsem po 2hodkach odesla sama ale teda fyzicka :lol:

Mantel rikal,ze jsem Schumacher :P :P celou dobu se me tam snazil bavit svymi vtipky typu " podivej za chvili mas hotovo,co maji rikat j8ny :P :P :P " no a radeji uz nevim. Ale sluhu mi delal poradnyho :P :P

• Citovat
  • Upravit
2154
6.2.19 04:35

@finduska Gratuluji, ať se vám daří :kytka: A závidím, 2,5 hodiny, to je ideál. Takže z breznatka je únorový Vodnar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
6.2.19 04:48

@Bufanda jojo z Rybicky je Vodnar :lol: ale v papírech ma,ze je donoseny :P :P je to frajer pockal si na spravnou dobu. Prinesla mi ho sestra ve ctvrt na 4.a odnesla si ho ted :P porad spal,na kozu mi prdel,tak jsem na nej jen koukala :lol: Holky jsem maslo,ted prisla sestra , ze se moc omlouva,ze utekla ale,ze ma dalsi mimino :lol: pani prisla za 5minut 12.ani papiry nic pry nestihli :lol: :lol: sotva dosla ke koze :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2154
6.2.19 05:04

@finduska No tak paní taky super, i když to už je asi hodně překotný. To je dobře, že je hodný. No, můj ex měl včera narozky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
6.2.19 05:04

@V09 odhad minulou stredu tusim 2800 :think: porod o 6 dni pozdeji navic 310g no tak v podstate maji ty odhady presne u me plus min7s 100g :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
finduska
6.2.19 05:09

@Bufanda moje kolegyne z prace mela vcera 60tku :lol: :lol: tak jsem ji volala abych poprala a na zitra(vlastne dnes) :roll: me pozvala do práce v pul 1 na party :mrgreen: tesila jsem se :P :P tak covece nevim ted zda pujdu :jazyk:
A kino v patek je taky asi pase :P :P

no fotky mi samozrejme přiložit nejdou ze na mobilu.tak musite počkat.je ale uplne jiny,nez prvorozeny.Ale komplet jiny :lol:

@pindulinka89 kdybych umela tlacit :cert: :cert: mohla jsem rodit v drepu.meli tam vedle kozy obrázky tak jsem sondovala a.pry muzu jak chci ,ta koza je uzposebena na vic variant :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky