Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
V09
1604
5.2.19 19:02

@Terkapali mnaam, ty se mas. Takova veca :) taky jsem nedavno premyslela, nad kynutyma knedlikama :) asi udelam v brzke dobe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 19:05

@Terkapali finduska rodiii??? Jal vis???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 19:06

@finduska kecas, ja to ctu tak na preskacku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 19:06

@V09 tady psala, že ji praskla voda, že jede už do porodky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 19:07

@V09 já je nedelala neblazni :lol: jsou kupované :lol: i tak dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
5.2.19 19:09

@V09 Jojo, finduska už rodí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 19:10

@Terkapali ty vole aha :) tak to musime drzet palce at jde vsechno hladce :palec: :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 19:11

@Bufanda ja nestiham prave…pred chvilkou odesli tchani, byli mi prat ke svatku, tak jsem chystala pohosteni atd. To jsou mi novinky :) doufam, ze za tyden pojedu taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 19:12

@Terkapali kupovane jsou taky fajn ale :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 19:15

@V09 jee všechno nejlepší :kytka:. No já vím domaci jsou domácí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
5.2.19 19:18
@Terkapali píše:
@pindulinka89 tam dělají umělé oplodnění, genetiku a tak nějak všechno co je k tehu potřeba… To se neboj on se vždycky ozve :palec: tvarnej už není vubec :mrgreen: buď se smiris nebo s tím bojujes… :think: já ho brát ten magnosolv ani nebudu ;)Holky tam já měla na večeři kynuty knedlíky s boruvkama a jahodama :mrgreen: mňam kakao, cukr a máslo :lol: :mrgreen:

Aha…a proč jsi tam byla teď na kontrole? Nějaká přelomová? Jo v takové situaci je samozřejmě lepší se smířit ;) ! Knedlíky mňam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 19:20

@pindulinka89 to je ta v 30tt ten velký utz, můj gyndar ji nedělá, a mě objednala sestra tak pozdě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 19:26

@Terkapali ahaa, tak to te objednala dost pozde teda a mas foto? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 19:27

@Terkapali ninak diky za prani, az ve ctvrtek mam :) ja jsem domaci jeste nedelala :lol: :lol: ale babina moje dela vyborne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
5.2.19 19:31
@Bufanda píše:
@Terkapali No já už jsem po zkušenosti s ex na případný napadniky byla ostrá. V tom smyslu, že ex od začátku o mně vše věděl (tam šlo o peníze), a pak až v manželství, když jsem na mateřské byla na něm závislá, mi to dal sežrat a pokoušel se mě manipulovat. Takže jsem ještě vic najela na styl říct vše hned, jak co mám, co a jak si představuji a ber nebo nech být.

Já jsem to měla trochu jinak…můj ex (v podstatě „první láska“) byl strašnej flegmatik a plazil by se přede mnou na kolenou celý život…jenže já na to byla ještě moc mladá..nakonec mi to nestačilo…potřebovala jsem slyšet i nějaký názor apod…skončilo to tak, že jsem se k němu v podstatě chovala hrozně…jako nic vyloženě zlého/vážného jsem mu neudělala…ale trochu jsem s ním zametala :andel: tak jsem se s mým současným na začátku rozhodla, že budu hrozně hodná a tolerantní a vše takové…CHYBA!…pěkně jsem si to vyžrala první dva roky…spoustu zbytečného trápení, protože jsem neříkala, co si jak představuji a co bych jak chtěla…no takže jsem se zase začala chovat tak, aby důležité věci byly jasné, jakou mám představu…a od té doby je to úplně o něčem jiném :andel: …prostě trocha toho sobectví v tom asi být musí :think: ale máme to vyvážené, aby bylo vždy něco podle jednoho a něco podle druhého ;) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí