Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@finduska Pohodlně tak jeden prst…možná dva
ale já ho mám od začátku strašně nahoře a měla jsem problém vůbec zapnout podprsenku přes obvod, protože mě to škrtilo právě…nebylo tam místo
takže o kousíček asi ![]()
Buď v klidu…u nás ze začátku náš mazací rituál obden byl vždycky „kozyyyy“…teď už dvakrát se manželovi stalo, že namazal tak něžně a šetrně břicho a hlásil „otočit“…no na prsa už zapomíná prostě
prej už zapomněl, že je mám
…no já počkám asi do příštího pondělí ještě, a pak ho taky asi zkusím začít přemlouvat, že už fakt není žádné riziko
..
Já ten magnosolv pořád moc nechápu, tak se můžeš klidně vyjadřovat
já jim železo…takže bych taky neměla být dobrý vzorek…a chodím teď 2-3× denně…ne průjem, ale rozhodně né bobek
…nestěžuji si…po půl roce zácpy je to krása
!
@Terkapali já jsem mimochodem nechutný realista
! Tenhleten můj „řízený optimismus“ je zcela cílená strategie snažící se o zlehčení mého života v současném stavu a zatím mi to funguje
mimochodem Edward tam stále je…jen vůbec nebolí (když se tvářím, že tam není…přesvědčíš se o čemkoliv prostě
!) A včera jsem po sprše zkoušela to mlezivo a pořád z jednoho prsa po zmáčknutí jde a z druhého ne
takže ne, jako u tebe, ale taky se tam něco tvoří…stejně, jako před x měsíci, když jsem na to náhodou přišla
jen jsem se od té doby nekoukala ![]()
Ja teda beeu magnesko 3× denne dve tablety ani nevim co to je
ale nemam to ani uplne ridky ani tuhy, zlaty stred
takze se to da
ka jsem nad tema pplohama pro porod ani nejak nepremyslela, s tou kozou jsem slysela, ze je to lepsi pro lekare. Uvidim, co mi reknou. Ale v capu je logicke, ze to musi jit lip. ![]()
@pindulinka89 buď ráda, mě to teče jako blázen
hnus. Já na WC jak kdy, někdy normálně někdy ne
. @finduska sex určitě jo!!! ![]()
A ja jsem si vcera pred gyndou holila spodek, to byla zas komedie
pak jsem se sla podivat zrcatkem a vyjelo mi z nej sklo na nohu. Nastesti krve jen teochu
![]()
@V09 A ten Aniball jsi zkoušela jen na zádech, jo?
Ježíš
tak hlavně, že jen trochu krve
já se zase minule „řízla“ dvakrát do prstu
jako jen malinko…ale jak si tam člověk nevidí a strká tam ty ruce kde všade…
mě to čeká dnes no…zítra jdu na monitory poprvé a jdu ráno a to má většinou mrně hlubokou půlnoc, tak jsem na něj zvědavá, co předvede
největší pohyby bývají odpoledne/k večeru…
@Terkapali Chápu…já mám doma z nějakýho záhadnýho důvodu snad tři krabice těch prsních vložek…škoda, že jsme všechny tak daleko…se nedá vůbec sharovat efektivně
…tak sex byla ta sonda ty jelítko…
!
@pindulinka89 ja uz taky posloucham od mojeho, jak si to pristi tyden rozdame
ze na to radej ani nemysli
na zadech no a zrovna ted a nemuzu to tam nacpat
musim pockat na mojeho
to holeni je bida no ![]()
Me na monitorech prislo, ze skoro porad spi mrne, oproti tomu co dela normalne, ale prej to na grafu bylo super…
@V09 Tak to buď ještě ráda…to můj se právě bojí, aby mrněti neublížil…a už strašně dlouho se bojí
…zrovna před pár dny jsem mu trochu vztekle říkala, že jsem uvažovala nad tím, jak se o něj vůbec nestarám a cítila jsem se blbě, ale že jsem pak přišla na to, že on se o moje uspokojení taky vůbec nestará, takže jsme si vlastně kvit
jakože ne, že bych chtěla, aby to chtěl často…ale občas
…
A tvůj ti pomáhá to zavést? Máš lubrikant?
Tak to jsi tedy dobrá s 18 cm na zádech napoprvé
!!!
No ten monitor nám řekne zítra…uvidím
.
@pindulinka89 já si koupila jen jednu, zatím je nepoužívám teče to většinou až večer, tak furt peru…
no musím Teda říct, že u malé to tak neteklo
co my ženy pro to dítě musíme vše vytrpet ![]()
Holky me tak nebavi to funeni jak pes
a to jsem jen utrela prach v obyvaku a na baru
a uklidila na pracce rucniky a pak zeda udelala pradlo
a jeste srovnala sperky
ale jako 40minut stani a myslela jsem,že ze mě vypadne ditko a po dopadu na postel jsem zacala funet
to je děs.
Tak ono pak se zase sex doporucuje ze
znama prenasela a rikala,ze byli jak králíci
no moc ji to nepomohlo na to vyvolani ale tak ![]()
Volala jsem kvuli necemu manzelovi a rikam „jo to jsem ti chtela jeste rict..“ nenechal mi domluvit a povida „co ,ze si v tom?“
mi z něj jebne no samozrejme jsem zapomnela co jsem chtela ze
![]()
@V09 to mas tablety magnesium lactici
to je o neco slabsi nez ten magnosolv prave.A ten jeste obsahuje nejake jine latky a kdyz mam dva pytliky denne tak mam proste stolici ridkou
![]()
@pindulinka89 no po zelezu jsem se zase nemohla vy… i nekolik dni
![]()
@finduska vtipálek
. Já se tomu zrovna včera smála, jsem ležela cumela do telefonu a strašně jsem funela až Sofka říká, mami kdo tady tak strašně funi
![]()
U nás sex taky nepomohl, taky jsem se snažila, aby dcera už byla venku, lítala jsem po schodech, venku jsem se se psem i rozběhla, umyvadla okna, pila ten malinik no a prostě nic nepomohlo
to i už doktorka v porodní říká, dejte si horkou vanu a červené víno a stejně nic, držela se jak klíště potvora malá
![]()
@Terkapali Já si koupila jednu, jednu jsem koupila v „Porodním balíčku“ (to jsem nějak pořádě neposledovala, co v tom je)…a pak mi ségra přivezla jednu, co jí zbylo
no ono se to nezkazí a ještě nějaký další porod se ségrou nějaká absolvujeme předpokládám
…
Já jsem se teď třeba dočetla, že v té Příbrami nedávají erární košile…ups
nevadí…pořeším
mám dvě, tak to nějak půjde.
@finduska Jo však už ho připravuju, že bude muset pomoct mrněti ven
…já si akorát uvařila první hrneček toho maliníku…no nemá to žádnou významnou chuť…za mě v pohodě…prostě jak bylinkový čaj
…a našla jsem zábrusovou lahev se lněným semínkem, co jsem měla asi kdysi kvůli špatnému trávení…ale nejde mi otevřít
tak budu muset počkat na muže, až dorazí dom ![]()
Jo tyhle jejich vtípky…to je klasika
!
No vidíš..a já to železo dlabu od srpna každý den
tak jsem za ten stav teďka vděčná
![]()
@Terkapali jako,ze bych si odeprela sex
blaznis
akorat samozrejme ne hned zitra ze
ale po 38tt(jo ja vim,ze tam nedojdu
)