Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
5.2.19 09:43

@Terkapali jako,ze bych si odeprela sex 8o 8o blaznis :P :P :P akorat samozrejme ne hned zitra ze :P :P :P ale po 38tt(jo ja vim,ze tam nedojdu :P :P :P )

• Citovat
  • Upravit
3878
5.2.19 09:58

@finduska Pohodlně tak jeden prst…možná dva :lol: :mrgreen: ale já ho mám od začátku strašně nahoře a měla jsem problém vůbec zapnout podprsenku přes obvod, protože mě to škrtilo právě…nebylo tam místo ;) takže o kousíček asi :think:

Buď v klidu…u nás ze začátku náš mazací rituál obden byl vždycky „kozyyyy“…teď už dvakrát se manželovi stalo, že namazal tak něžně a šetrně břicho a hlásil „otočit“…no na prsa už zapomíná prostě :lol: :mrgreen: prej už zapomněl, že je mám :zed: …no já počkám asi do příštího pondělí ještě, a pak ho taky asi zkusím začít přemlouvat, že už fakt není žádné riziko :P :P :P ..

Já ten magnosolv pořád moc nechápu, tak se můžeš klidně vyjadřovat :lol: já jim železo…takže bych taky neměla být dobrý vzorek…a chodím teď 2-3× denně…ne průjem, ale rozhodně né bobek :lol: …nestěžuji si…po půl roce zácpy je to krása :mrgreen: !

@Terkapali já jsem mimochodem nechutný realista :lol: :mrgreen: ! Tenhleten můj „řízený optimismus“ je zcela cílená strategie snažící se o zlehčení mého života v současném stavu a zatím mi to funguje :lol: :P mimochodem Edward tam stále je…jen vůbec nebolí (když se tvářím, že tam není…přesvědčíš se o čemkoliv prostě :lol: !) A včera jsem po sprše zkoušela to mlezivo a pořád z jednoho prsa po zmáčknutí jde a z druhého ne :lol: takže ne, jako u tebe, ale taky se tam něco tvoří…stejně, jako před x měsíci, když jsem na to náhodou přišla ;) jen jsem se od té doby nekoukala :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 10:24

Ja teda beeu magnesko 3× denne dve tablety ani nevim co to je :) ale nemam to ani uplne ridky ani tuhy, zlaty stred :lol: :P :P takze se to da :D :mrgreen: ka jsem nad tema pplohama pro porod ani nejak nepremyslela, s tou kozou jsem slysela, ze je to lepsi pro lekare. Uvidim, co mi reknou. Ale v capu je logicke, ze to musi jit lip. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 10:25

@pindulinka89 buď ráda, mě to teče jako blázen :zed: hnus. Já na WC jak kdy, někdy normálně někdy ne :lol:. @finduska sex určitě jo!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 10:26

A ja jsem si vcera pred gyndou holila spodek, to byla zas komedie :lol: :D pak jsem se sla podivat zrcatkem a vyjelo mi z nej sklo na nohu. Nastesti krve jen teochu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
5.2.19 10:37

@V09 A ten Aniball jsi zkoušela jen na zádech, jo?

Ježíš :zed: tak hlavně, že jen trochu krve ;) já se zase minule „řízla“ dvakrát do prstu :lol: jako jen malinko…ale jak si tam člověk nevidí a strká tam ty ruce kde všade… :lol: :nevim: mě to čeká dnes no…zítra jdu na monitory poprvé a jdu ráno a to má většinou mrně hlubokou půlnoc, tak jsem na něj zvědavá, co předvede :lol: největší pohyby bývají odpoledne/k večeru…

@Terkapali Chápu…já mám doma z nějakýho záhadnýho důvodu snad tři krabice těch prsních vložek…škoda, že jsme všechny tak daleko…se nedá vůbec sharovat efektivně :zed:…tak sex byla ta sonda ty jelítko… :lol: :mrgreen:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 10:45

@pindulinka89 ja uz taky posloucham od mojeho, jak si to pristi tyden rozdame :P :lol: :lol: ze na to radej ani nemysli :lol: na zadech no a zrovna ted a nemuzu to tam nacpat :lol: musim pockat na mojeho :lol: :lol: to holeni je bida no :lol:

Me na monitorech prislo, ze skoro porad spi mrne, oproti tomu co dela normalne, ale prej to na grafu bylo super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
5.2.19 11:13

@V09 Tak to buď ještě ráda…to můj se právě bojí, aby mrněti neublížil…a už strašně dlouho se bojí :andel: :zed: …zrovna před pár dny jsem mu trochu vztekle říkala, že jsem uvažovala nad tím, jak se o něj vůbec nestarám a cítila jsem se blbě, ale že jsem pak přišla na to, že on se o moje uspokojení taky vůbec nestará, takže jsme si vlastně kvit :lol: :zed: jakože ne, že bych chtěla, aby to chtěl často…ale občas :think: …

A tvůj ti pomáhá to zavést? Máš lubrikant?

Tak to jsi tedy dobrá s 18 cm na zádech napoprvé 8o :potlesk: :palec: !!!

No ten monitor nám řekne zítra…uvidím ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 11:33

@pindulinka89 já si koupila jen jednu, zatím je nepoužívám teče to většinou až večer, tak furt peru… :think: no musím Teda říct, že u malé to tak neteklo :pocitac: co my ženy pro to dítě musíme vše vytrpet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
5.2.19 11:54

Holky me tak nebavi to funeni jak pes :cert: :cert: a to jsem jen utrela prach v obyvaku a na baru :cert: a uklidila na pracce rucniky a pak zeda udelala pradlo :lol: a jeste srovnala sperky :lol: :lol: ale jako 40minut stani a myslela jsem,že ze mě vypadne ditko a po dopadu na postel jsem zacala funet :cert: :cert: to je děs.

Tak ono pak se zase sex doporucuje ze :P :P znama prenasela a rikala,ze byli jak králíci :P :P no moc ji to nepomohlo na to vyvolani ale tak :jazyk:

Volala jsem kvuli necemu manzelovi a rikam „jo to jsem ti chtela jeste rict..“ nenechal mi domluvit a povida „co ,ze si v tom?“ :lol: :lol: :roll: mi z něj jebne no samozrejme jsem zapomnela co jsem chtela ze :cert: :cert: :P

• Citovat
  • Upravit
finduska
5.2.19 11:57

@V09 to mas tablety magnesium lactici ;) to je o neco slabsi nez ten magnosolv prave.A ten jeste obsahuje nejake jine latky a kdyz mam dva pytliky denne tak mam proste stolici ridkou :lol: :lol:

@pindulinka89 no po zelezu jsem se zase nemohla vy… i nekolik dni :lol: :lol: :roll:

• Citovat
  • Upravit
2974
5.2.19 11:57

@finduska vtipálek :lol: :mrgreen:. Já se tomu zrovna včera smála, jsem ležela cumela do telefonu a strašně jsem funela až Sofka říká, mami kdo tady tak strašně funi :lol: :mrgreen:

U nás sex taky nepomohl, taky jsem se snažila, aby dcera už byla venku, lítala jsem po schodech, venku jsem se se psem i rozběhla, umyvadla okna, pila ten malinik no a prostě nic nepomohlo :lol: to i už doktorka v porodní říká, dejte si horkou vanu a červené víno a stejně nic, držela se jak klíště potvora malá :D ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
5.2.19 12:08

@Terkapali Já si koupila jednu, jednu jsem koupila v „Porodním balíčku“ (to jsem nějak pořádě neposledovala, co v tom je)…a pak mi ségra přivezla jednu, co jí zbylo :lol: no ono se to nezkazí a ještě nějaký další porod se ségrou nějaká absolvujeme předpokládám ;) …

Já jsem se teď třeba dočetla, že v té Příbrami nedávají erární košile…ups :lol: nevadí…pořeším ;) mám dvě, tak to nějak půjde.

@finduska Jo však už ho připravuju, že bude muset pomoct mrněti ven :P …já si akorát uvařila první hrneček toho maliníku…no nemá to žádnou významnou chuť…za mě v pohodě…prostě jak bylinkový čaj ;) …a našla jsem zábrusovou lahev se lněným semínkem, co jsem měla asi kdysi kvůli špatnému trávení…ale nejde mi otevřít :lol: :mrgreen: tak budu muset počkat na muže, až dorazí dom :mrgreen:

Jo tyhle jejich vtípky…to je klasika ;) !

No vidíš..a já to železo dlabu od srpna každý den ;) tak jsem za ten stav teďka vděčná :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
5.2.19 12:13

Máte chránič na matraci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 12:15
  • načítám...