Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pindulinka89 to bylo na dudlik
jak nedopadla jak ty? Jako natrhla si se?
No ja jsem to zkousela jen jednou kdysi. Abych mela prehled kolik dam cm
tak na poprve 18,5
tak nekdy ty bolesti musi zacit
ja jsem dnes rano mela boleni jal svina i do zad. Nemohla jsem se ani narovnat. Ale nic to nebylo, dr. rikal, ze se to jen chysta…
@Terkapali Já neviděla vůbec prostor mezi nohama
Sousedka mě taky dnes přesvědčovala, že to bude holka
…
@V09 No já totiž vyvařovala ten Aniball víš
tak jsem to vzala při jednom ![]()
No nenatrhla…jen málem
zkoušela jsem to…dovnitř to docela šlo nad očekávání…tak jsem to nějak nafoukla náhodně…nic nebolelo, tak jsem zkusila zatlačit…nic nebolelo…tak jsem si říkala, že to zkusím tedy prostě vytlačit…dobrý, dobrý a najednou bolest jako k*áva…tak jsem to samozřejmě vyfoukla hned raději…tudíž nevím, kolik to bylo cm, ale napoprvé evidentně moc
pumpovala jsem ale dost a s ohledem na to, že jsem vysledovala, že ženský říkaly na vlogách přibližně 0,5 cm na jedno pumpnutí…tak to bylo opravdu moc
…tak jsem si dala pauzu, pak jsem si jen zkoušela nafouknout a vyfouknout, ale víc jak 17 už jsem pak tlačit nezkoušela
nechtěla jsem si to otrávit hned na začátek..no ale do jaké polohy si chci vlézt šlo tedy okamžitě přirozeně…to bylo zajímavé ![]()
@pindulinka89 Me zase zavedeni trochu delalo problem a to jsem myslela, ze ne. Dala jsem tech 18 a jeste myslim, ze bych 1cm zvladla. Tak to si musela mit teda moc
pac psali 1-2 pumpnuti na poprve a kdyz to vytlacujes, musis si to pridrzovat rukou zvenku jako hlavicka at ti to neprdne naraz prave ![]()
Me prijde holcicka podle tvaru briska…
@V09 pekny ty kosiky. Fakt jo.Uz jsem na to nekde narazila
Ale Myslim,ze nwz bych to udelala bude v pubertě
![]()
Holky ja kdyz ctu o tom Aniballu
tak mi to vubec neni sympaticke
![]()
A ja si třeba pohlavi netroufam vubec rikat
uz jen tadyv tom mym okoli 1holcicka 4 kluci a my co cekame/jedna uz ma kluky/kluka ,tak kazda uplne jine tehotenstvi. Jak priznaky ,tak velikost pupku,pribirani,vzhled
![]()
@finduska buď v klidu mě to taky Teda vůbec není sympatické
![]()
@V09 ty košíky vypadají super, ještě kdybych to uměla ![]()
@pindulinka89 no uvidíš co to bude,
něco to být musí ![]()
@V09 Možná jsem měla ten návod přečíst dál, než po to vyvařování
!
No vidíš…a zrovna tvar bříška je víc na kluka, než na holku…ono to taky vypadá jinak z boku a shora…a je poměrně špičaté celou dobu
…ale jak říká @finduska …ty „příznaky“ jsou strašně individuální…já z toho mám ale zábavu, jak lidi tipují
!
Dokonce mám v plánu po porodu rozeslat rodině smsku s datem, kdy má mrně svátek…místo prozrazení pohlaví a jména
jen ať se zapotí až do konce
!
@pindulinka89 a já ho mám placaty a je to kluk
to je super s tím svátkem. Každý bude rychle hledat
![]()
@finduska @Terkapali Nezkusily a hned je jim to nesympatické
Mně to přijde skvělé popravdě
to, že jsem jelito, to není faktor k hodnocení samotného Aniballu
…přijde mi strašně dobré, že si zkusím, jaký to bude (!přibližně!) pocit a jak si chci „lehnout“, aby se mi nejlépe tlačilo
…navíc to má pomoct i s posílením svalů pánevního dna…prý…a to tedy sakra potřebuji ![]()
Odbocim od tehotenstvi atd.
Holky teď jsem se na fb rozčílila
jakože většinou ignoruji různé články ale…
Pokud budete mit stejný názor ok.A pokud ne ,můžeme diskutovat ![]()
Ale je tam článek o dálničních nalepkach a pokutách.Pod tim snad tisic prispevku od lidi,kteri se tam vztekaji a rozciluji nad pokutami, policistum nadávají a jeste tam nejaky chytrak napsal, ze spravne by meli policisti jit a jeste mu pomoct koupit novou
A ze u nas jsou jenom svine ![]()
No ja nevim tedy
Nepochopila jsem z jakeho duvodu vubec tohle muze nekdo prohlásit.Jako to,ze jsem pako,ktery si zapomene vymenit dalnici,kdyz na to ma dostatek casu (prodavaji se sakra tri mesice dopredu) preci neznamena, ze budu obvinovat vsechny ostatni a jeste chtit aby mi pomahali ![]()
My na ni taky skoro zapomneli a kdybychom zapomneli,nebudu preci za svou chybu nadavat jinym
![]()
Me to hrozne pripomnelo jak mi na poste pred dvema lety vynadal pan 30.1. Ze nemam roční dalnici na poste
ze jsem krava co dela hovno.No bodejť bych ji mela kdyz tri dny pred koncem ledna se prodavaji ve velkem,protoze je to jako se vsim , vse se necha na posledni chvili a pak se nadava vsem okolo
![]()
@pindulinka89 no nevím, já prostě na tyto věci nejsem a až začnu rodit tak už mě to bude všechno jedno, hlavně ať je venku
já měla tolik plánu u prvního porodu a nakonec stejně bylo všechno jinak
navíc tím, že já mám problémy s tím srdcem tak u mě je to jasný, můžu rodit jen v jedné poloze ![]()