Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
4.2.19 20:10

@pindulinka89 segra má cizince?ne s cizim prijmenim?
Me to u klasickych ceskych prijmeni prijde desive.U jmena Ema Smetana jsem uplne vyrizena :lol: :lol: ale stejne tak mi vadi u nas zase to jak maji i v tv tendence furt cpat cizinkam -ova.Hlavne u tenisu mi to ted uplne deptalo :roll: jako Kvitova x Osakaova mi fakt uplne nesedi :P :P
Jako predstava ze bych se za svobodna jmenovala Holub :roll: :lol:

Jinak ja jsem si myslela,ze tam bude Pribram,ale furt jsem si rikala jestli mas tri :lol:

• Citovat
  • Upravit
3878
4.2.19 20:11

@finduska Ne nemá cizince…je praštěná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.2.19 20:17

@pindulinka89 ty jo to je dobry.Ten je šikovný, „ja jsem chtel,ale…“ :lol: :lol: ne sranda.Je mi jadne ze to myslel vazne. A je hezke,ze nad tim i zauvazoval. Me dnes muz holil a vzjledem k tomu,ze se chystam brzy porodit jsem si to zkontrolovala :oops: :oops: tak snazil se :P :P ostudu delat nebudu :lol:

Jsem tedy dnes koukala na to lnene seminko tak vcelku to porod nevyvola,musela bych mit drcene :lol: a nebo caj. Tak pokud neporodim do patka ,tak si budu varit caj :lol: :lol: at nestrasim jeste v breznu :lol: ale… :P :P

• Citovat
  • Upravit
V09
1604
4.2.19 20:19

@Terkapali asi jo… :think: ja jsem chtela hrozne Bellu a muj Nellu :D takze je to Michaela :lol: :lol: rikam, tak dejme neco jineho, treba Misa? Ze klidne :mrgreen: stejne vime, ze to bude kluk :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.2.19 20:20
@pindulinka89 píše:
@finduska Ne nemá cizince…je praštěná…
:roll: :lol: takze mala to ma take?a je to aspon trochu snesitelne,nebo fakt ceske prijmeni ,tudiz silene :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2974
4.2.19 20:22

No taky se mi to nelíbí s tím příjmením :think: no tak to fakt neee :zed:. To mi přijde padlé na hlavu.

Tak já se dnes musela oholit sama a Teda jako masakr, absolutně jsem nic neviděla :cert: a ty kreace u toho, no kašlu na to, můj dr je stejně starej brucoun :mrgreen: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
4.2.19 20:23

@finduska No tak my na tom nebyli vůbec domluvení, že by měl jet se mnou…proto měla jet mamka, protože toho měl mít hodně v práci…což evidentně měl ;) …jede se mnou příští pondělí do té Příbrami, to je i s vyšetřením…

A je nějaký důvod, proč by bylo potřeba, abys rodila dřív :nevim: ?

Ještě jsem ani nezapojila žehličku a už si mě fotí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
4.2.19 20:25

@V09 taky dobry :lol: :mrgreen: Ale co stejně to bude kluk. :). Na holku je tolik krásných jmen u kluků se mi Teda nic moc nelíbí :zed:. A ty budeš rodit kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
4.2.19 20:26

@pindulinka89 se divis? To se jen tak nevidí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
4.2.19 20:27

Po mě na matrice taky chtěli obě jména a to víme, že to bude holka :mrgreen: Ale ono je to pochopitelné.. třeba se doktoři přehlídnou a pak vymýšlet narychlo nějaké jméno..my naštěstí měli jasno v obou případech :mrgreen:
Já si jdu zítra vyzvednout řidičák :dance: A Ondra už mi říká, jak všude budu řídit já :zed: A my máme zatím Ford Focus (ale víc nevím…teda krom toho, že je bílý) :mrgreen: Takže to bude takové „moje“ první auto … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
4.2.19 20:30

@DomčaP no to jsou rychlý, nebo to tak uteklo? :think: tak opatrně :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
4.2.19 20:32

@pindulinka89 nene, tobe jo? :D voda v dudliku? Rikala jsem si, ze bych s tim annibalem pomalu zacala at to jeste stihnu trochu vyuzit. Malinik piju kazdy den.

Je pravda, ze kolem toho uradovani je az moc okolku. Meli by si uvedomit, ze pro tehotnou nebo novopecenou maminu to neni nic prijemneho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.2.19 20:34

@pindulinka89 asi uplne neni.ale priznam se, ze mi ten 38+0 - 39+0 staci bohate. I ten 37+mi nevadi.proste od zitra je donoseno a tak mi to nevadi porodit i bych to vitala :think: priznam se,ze uz jsem trochu unavena z toho cekani- vlastne u me je to ocekavani 4mesice uz. A stve mi,ze kdyz uz muzu v podstate vsechno ,tak to nejde protoze to telo proste nemuze… uz je to pro me dlouhe :oops: J9 kdybych lezla po rozhlednach a mohla treba i do te restaurace tak to neresim :think: Jsem nevdecna :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
771
4.2.19 20:37

@Terkapali Paní říkala, že za 14 dnů mám přijít a to bylo dnes :mrgreen: V pátek mám jisté, že pojedu do Karviné, Ondra tam nerad řídí, že prý je to dlouhá a nudná cesta :mrgreen: Ale opatrná budu, dneska nám tady zase nasněžilo, tak uvidíme, co bude venku :)

Jinak já po naříkání Ondry, že mu je zima v bytě, trošku zvýšila topení a kocour už se u něj vyhřívá, takže už mám zase spokojené chlapy doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
4.2.19 20:44

@finduska taky se tesim na 37+0, nedivim se ti, ze je to uz otrava. Ja taky nezvladam uz skoro nic. Funim jak pes…
@Terkapali me se libi i Amalka, Apolenka nebo Emilka treba :) takove slovanske. Ja budu rodit v Kromerizi. Mam to 3 minuty od baraku :mrgreen: mela jsem moznost zlin, ale na ten jsem neslysela moc dobry recenze. Tady jsou moc fajn v Km. a maji i takovy individualni pristup mi prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí