Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@finduska To mi tedy chybí!
Tak motýlci tam byly taky, ale ty jsem nedala…nicméně spíš proto, že zrovna nebyly moc pěkní…jinak ani motýl pro mě není holčičí věc (pokud není růžový se třpytkami, samozřejmě)…co chudáci ornitologové a entomologové
ty je diskriminuješ! A růžová tam není nikde, jen uvnitř toho držadla té skříňky menší…a to není vidět…a hlavně, že mě minule někdo přesvědčoval, že růžoví sloni jsou v poho, když jsem kvetla ze tchýně, že je tam propašovala
! Ale v poho…myslete si, že je to holčičí…stejně vyleze, co vyleze
! Alespoň jsem vyvážila ten obsah komody v modré barvě téměř komplet
.
My jsme jako malé směly se ségrou lepit jen do vnitřních dvířek v peřiňáku…jinak nikde…a u nás byla kázeň
!
A jestli jezdíš do té Ikey jednou za rok, za dva…tak chápu, že se i těšíš
!
@finduska Ikea tak daleko
To je život
Na druhou stranu to budeš mít za sebou a všechny ti budeme závidět, že už se budeš ňuchňat s mimčem!
Na to se těším nejvíc ![]()
@pindulinka89 sofka má zas veškerý nábytek bílý v pokoji a neřekla bych, že byl nejlevnější
zbytek máme ve tmavým dřevě vč kuchyně ta je až do černá, ale jsem z ní trošku nešťastná, není lesklá a tak se s těch dvířek všechno špatně umyva
.
Ja mám ikeu přes celé Brno když jedu okruhem tak asi 25km… Taky tam ale často nejezdíme, není ani na co, svíčky mám vždy do zasoby
a nábytek apod máme relativně vše nový.
To já měla polepen celý pokoj, ale já žila jen s tátou a jako chlap mu to bylo celkem jedno ![]()
@finduska tak švagr no
jo ty jdeš ve středu na ten steh ne? Jo Evžen lovec žen dobrý
![]()
No na stredu jsem fakt zvedava holky
hlavne si vubec to vyndani stehu neumim predstavit
jako co se tyce bolesti apod ![]()
@pindulinka89 a ta sova a ty kyticky nebo co to je to neni ruzova?tak to jen vypada na te fotce ![]()
@finduska tak přinejhorším porodis
nárok na to už máš.
Holky kámoška má termín 25.2. A říkala, že před týdnem byla na kontrole a odhad 2.900g mazec
@finduska já myslela, že je to moc, je pravda, že se v tom neorientuju ![]()
Teda jste toho stihly nakecat
Jo, s tou pokutou mi to přijde nefér, museli se kvůli mě totiž otočit a vracet, viděli vyskovskou spz, kluk pak byl překvapen, když zjistil, že jsem zdejší a bydlím hned za rohem ![]()
Tak dnes jsem po dlooouuuhe době vařila, kuřecí stehna na cibuli a speku s brambory a zeleninou, jednoduché a bezpracne a chlap hned, jak teda budu vařit, když je to tak dobré ![]()
Já bych si do Ikea někdy zajela, sem tam se mi od nich něco líbí, dcera má skříň a knihovnu a tu tabuli na kreslení. Jenže to vždycky musím říct našim, ti to maj možná blíž než terkapali, a to bydlí až za Brnem. Je fakt, že autem to maj 15 minut. Já to teď mám do Brna i Prahy nastejno.
Já si myslím, že to s těma zavinovackama nebude tak horké, hlavně to můžeme pořídit kdykoli. Tchýně už to zase dnes řešila s chlapem, tak ten jí řekl, ať to neřeší, že vše máme a jestli jí něco připadá holcici, že to prcek na tu chvilku přežije.
Fakt nevím, co dr blbne s těma poctama. Dle MS i UZ mám termín 13.3., tak říkala, že začátek února bude na MD akorát a dnes se jí to nepozdavalo. Papíry do porodnice - jako papír prohlášení o jménech a pak seznam co s sebou.
@Bufanda zavinovacku koupíš kdykoliv, to není taková tragédie, uvidíš sama, zda ji budeš potřebovat. No to se jim nemohlo vyplatit, když pak ještě navíc zjistil, že jsi s tama
no co aspoň, že to byla jen stovka
. To absolutně nechápu co ti s tím vymýšlí ![]()
Ja tam Teda teď kuoivala vaničku, nemají ju tak velkou a je v ní protiskluzová podložka, což je bezva a stojí jen 125kc ![]()
@Bufanda kdyz si v aplikaci prehodim termin pirodu na tvuj ukaze mi to nastup na mD nejdele 30.1. To je asi 34+0 ted uz jsi za ne?
Ja mam zitra donoseno
![]()
Tak ja jsem s temi policistynto precetla nejak blbe.Se mi libila ta nízká pokura,ze jsem nevnimala to okolo ![]()
@Terkapali rikala doktorka,ze ted pribira tak 200g tydne
tak jsem byla na kontrole 36+1 2800g no tak tvl
4× 200 je 800g no tak 3600g v terminu.no tak to jsem neměla počítat
rodim ve stredu nejdele do nedele a basta
i kdybych mela manzela znásilnit ![]()
@finduska
no ani nechci vědět, jakej cvalda bude ten náš
bez umýt okna, vybehni schody. Horkou vanu a budeš rodit
. Co máš za aplikaci?
Všechny vás tu zdravím. Chtěla bych se zeptat jsme 35tt a zatím kp je ti ještě nějaká z vás komu v tomto týdnu mimčo sedí prdelkou dolů? Za dva týdny máme přijít na kontrolu a domluvit si porod 🙄 děkuji za odpověď.
@DomčaP porod
no jak bych to rekla
ja jsem to nejak divne vytesnila
jako kdyby se me to netykalo
na to,ze bude kazdou chvili