Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3878
3.2.19 22:59
@finduska píše:
Ja chodim polonaha taky furt a v noci mam vystrcenou prdku do sveta :lol: :lol: je mi hic skoro permanentně :roll:@pindulinka89 bojis sr vlozek :lol: :lol: to slysim prvne :mrgreen:
Jinak vsak ty si prece neprosty originál,vubec me nepřekvapuje, ze nemas vytok :lol: :lol: prosim te mela si vubec nekdy nejake tehotenske priznaky? :P :P jeste,ze mas ten pupek,by clovek skoro rekl, ze to na nas hrajes :D

Jako zapomínáš na Edwarda :cert: :cert: :cert: ???

První jsem měla oteklé prsty ;) …a první jsem se ptala, jestli vám už teče mlezivo asi před dvěma měsíci…ale to už ustalo (nebo jsem to přestala zkoumat)…v prvním trimestru se mi točil žaludek (ale nezvracela jsem)…a pořád jsem spala! I teď hodně spím…a někdy se v noci vzbudím a nemůžu zabrat :cert: …a vůbec nemůžu běhat a chodit na kruháč :P :P :P !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
3.2.19 23:01

@DomčaP Tak jestli máte tak akorát, tak to je jasný :lol: :mrgreen: …mně je tedy doma většinou spíš chladno a spím v teplých ponožkách dlouhém rukávu a kalhotách :lol: ale jinde je mi horko, takže si myslím, že doma máme dost chladno…a to muž topí kvůli mně, raději by měl chladněji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
3.2.19 23:21

@pindulinka89 Pro mě to akorát je :mrgreen: Asi se to ale nelíbí ani kocourovi, normálně spal v pelíšku u topení, protože to tam hřálo a teď zaleze vždycky někam kde je tepleji :mrgreen: Na některých místech v bytě máme teplou podlahu a to se mu líbí, žejo :mrgreen:
Jinak dneska Ondra složil přebalovák, přehodili jsme přes něj deku a kocour už z toho má bunkr.. ještě že tam nic nemáme, tak trochu jsem to čekala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.2.19 05:48

@DomčaP Ikea :srdce: :srdce: tam chci :lol: :lol: Ja otviram casto ventilacku.Ale za normalniho stavu jsem hrozna zmrzlina, potrebuji k zivotu teplo. A nejšťastnější jsem v létě, slunce me hrozně nabiji energii.

• Citovat
  • Upravit
finduska
4.2.19 05:51

@pindulinka89 jezis Edward 8o jak jsem mohla zapomenout :lol: :lol:
Vidis me porad nic netece :think: :think: ani nemam nalita prsa.no jsem zvedava :think:

Budes s behem a kruhacem začínat co nejdříve, nebo az treba od zari. :think:

• Citovat
  • Upravit
3878
4.2.19 06:16

@DomčaP No my máme v ložnici tak 18 stupňů teď bych tipla (schválně zkusím změřit, ale máme teď teploměr v obyváku a tam je krásných 21 teď, což je super…bylo i tam 18 a to už jsem fňukala, že je mi zima ;))…Jo to se nedivím s tím přebalovákem :lol: :mrgreen: naše kočka naštěstí do ložnice nesmí…ale jsem zvědavá, jak to bude vypadat s postýlkou v obýváku ;) jako ale já se s ní normálně mazlím celé těhotenství…akorát na vybírání hovínek se víc vymlouvám, protože to mě samozřejmě nebaví dělat :lol: :mrgreen: a myslím si, že když dítě přijde do styku s domácími zvířaty, jedině mu to posílí imunitu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
4.2.19 06:29

@finduska Ježíš nesnáším Ikeu! Nesnáším produkty Ikea a nesnáším chodit do Ikey, protože tam je strašně moc lidí :andel: :pankac: ! Samozřejmě mám doma kuchyň z Ikey…toužila jsem po dřevěné od truhláře, ale v té velikosti, jako mám, si budu muset počkat na důchod :zed: :roll: Jinak tam samozřejmě někdy něco koupím, netvrdím, že ne…ale to jen proto, že nejsem rentiér :lol: :mrgreen:

No vidíš…ale Edward už nás brzy opustí :,( :lol: :mrgreen: to Faktu je opravdu skvělá věc! Sice pokaždé skoro brečím, když musím použít ten čípek (taky ho používám jen na noc…doporučeno 2-3 denně…ale po týdnu strašně moc se to zlepšilo i tak!), ale opravdu pomáhá! Takže kdybyste náhodou po porodu narazily na podobný problém… ;) …

Blázníš? Až v září? To bych nezačala nikdy, kdybych to odsunula takhle dlouho! Beze srandy plánuju, pokud to bude jen trochu možné, začít posilovat břicho (core) na posteli v porodnici…doporučovala mi to cvičitelka na „Zdravá záda“, co jsem chodila od září do prosince ve škole s bábama, že pokud není císař, mám okamžitě najet na to komfort nekomfort…pak uvidím, jak to bude v šestinedělí, to si moc velké iluze nedělám…a pak hned vše, co půjde…jako s tím kruháčem si moc nevěřím, protože tam musím dojíždět kus a je to v neděli od osmi večer :roll: ale doma si TRX vytáhnu, lavice na břicho je vytažená už teď, tam cvičí muž občas a uvidím, jestli najdu třeba jiné cvíčo do začátku v rozumný čas, tak určitě :pankac: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
4.2.19 07:27

@pindulinka89 já mám doma 20 stupňů a je mi pořád vedro :lol:. No vidíš, masticka je zázračná, ale pozor aby nepřišel Edward c. 2 :lol:.

No tak já jsem holky tedka jak chodící mlékárna :zed: :zed: hroznyyyyy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.2.19 07:31

@pindulinka89 ja právě mám ráda na Ikea ty ceny :lol: a víc ne nábytek mám ráda ty jejich čokolády a brusinky v čokoládě apod. :lol: a pak tedy právě takové ty čičoviny jako svíčky, nebo doplňky do kuchyně. z nábytku mám jen knihovnu ty jejich klasické čtverce.

A tak Edward půjde svojí cestou, doufám, že ne na západ, moc se s ním seznamovat nechci :lol: :lol:

No já právě chci na kruháč nejdéle po šestinedělí- akorát asi omdlím :mrgreen: no a běh -to samé :lol: Já to mám tedy stredy od 7-8 vecer a v místě bydliště :think: ale ta fyzička :P

• Citovat
  • Upravit
finduska
4.2.19 07:35

@pindulinka89 to jméno jsem tu našla jen ze včera :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
finduska
4.2.19 07:36

@Terkapali ty jo, ze ti to uz takhe tece.

co krk

• Citovat
  • Upravit
2154
4.2.19 07:37

Dobré ráno, sedím u dr, už jsem byla u sestry, opět můj super ranní tlak 89/56 :lol: Ještě mi brala krev a dostala jsem konečně papíry do porodnice. Jsem si uvědomila, že asi nemáme rychlozavinovacku, jenže si vůbec nemůžu vzpomenout, jestli jsme ji měli u dcery :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
4.2.19 07:51

@finduska jo už poslední 3 týdny. Mám furt mokrý pyžamo, přes den sem tam kapka, ale večer jako celkem mazec :roll:

Krk lepší, ale rýma furt katastrofa a do toho to sedlo asi na průdušky tak mluvím jak puberťák, ale koupila jsem zázvor. Tak si dělám zázvor s citronem, ale radši jen dva hrnky za den, no a nějaký pastilky a kapky do nosa… :think:

U nás jak dva dny pršelo, tak pro změnu dnes se vzbudím a venku opět sníh, to počasí je neuvěřitelný :roll: @Bufanda ten tlak je mazec, taky mám tak nízký, vždycky se mě sestra ptá, jestli mě není špatně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
4.2.19 07:54

@finduska já Teda ikei taky můžu :lol:, ty jejich svíčky jsou top :palec:. Ale máme i nějaký nábytek a spokojenost :palec:. V podstatě celý Sofci pokoj je IKEA :roll:. Ale je pravda, že je lepší, tam chodit přes týden, o víkendu je to celkem masakr :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.2.19 07:59

@Bufanda ja je nepouzivala :think: mam tedy jednu ale…Ale znama co ma první se strasne divila, ze ji nemam, v cem pry bude miminko spinkat :mrgreen: U nas v nemocnici to mají jako trend, ale vim,ze spousta deti v tom spinka, ja to tak nemela, ale zase je to diky nemocnici v Plzni, jak byl nedonošeny tak tam zavinovačky nedavaji, nejdriv byl jeden den v troube :mrgreen: tam byl v plence, fuskách a cepicce a rukavicich :mrgreen: a pak tedy mel perinku, doma jsem pak zjistila, že exitují ty spací pytle,tak mam ty.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky