Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2154
3.2.19 19:13

@V09 Tak ty bych si dala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
3.2.19 19:14

U nás přes 20 cm sněhu..sotva se vyjede ven z vesnice, protože tady neprohrnují :lol: ale pak už to nějak jde..ale bojím se, že to potaje a namrzne a zítra z toho bude klouzačka slušná :think: ..vylezla jsem v tom sněhu s mužem a se psem nahoru na kopec a kousek po cestičce..ale tedy šli jsme jen kilák a stačilo mi :andel: už docela dole tahá břicho a jak se v tom šlo těžko, tak jsem to nechtěla přehnat :nevim: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
3.2.19 19:18

@V09 Teda šikovná! Mně přinesla sousedka včera buchty kynuté.. předevčírem muž pekl ten čokoládový dort a dnes mi mamina nabalila malinový koláč se žmolenkou..já jsem prostě klikař :lol: :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.02.19 v 19:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
3.2.19 19:19

Tak já souhlasím, každá zjistí postupem času co využije a co ne, já u dcery odsávačku dokuoovala, jak Jsem došla z porodnice, byla nutná. Pak jsem nekojila takže lahve jsem využila, monitor dechu taky využila a využiju. Sterilizátor ohřívač apod mě přijdou zbytečný, chuvicky super, ale ne v bytě, takže tu dokoupim časem až bude potřeba. Nositko jsem u dcery neměla, teď budu nejspíš kuoivat manducu a to jen kvůli venčení psuí, jinak u nás k ničemu. No a stou bezpečnosti, přesně jak pise @Bufanda to dítě to buď pochopí, nebo se jednou bouchne a bude si dávat majzla, to bych musela mít holobyt… @V09 no to děláš schválně, ne? Mňam máš to super, taky bych si dala mňam. @Petra.arteP já si dneska koupila litrovku coly, jsem měla na ni chuť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
3.2.19 19:20

@pindulinka89 tssss :lol: klikat to Teda jsi, proč v mém okolí nikdo péct neumí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
3.2.19 19:23

@Bufanda Já dnes doprala poslední pračku věcí pro mrně..ale dělala jsem to postupně skorem měsíc..tak v poklidu ;) pár věcí tedy asi i prežehlím..zavinovačky a tak, co je hodně pomačkané..jinak sušička vypomohla.

No a babičky..já je mám naštěstí obecně naučené, že si řeknu, s čím chci pomoct a že řeknu ne, když nechci..a že to opravdu znamená ne :pankac: ..a funguje to skvěle :andel: zaplaťpánbůh :lol: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
3.2.19 19:24

@pindulinka89 ahaa, tak proto :lol: uz jsem prisla, proc to mam otoceny :) joo zaklad chuvicky, ale snad to bude stacit. Doufam, ze pani nelhala. Mam totiz kuchyn na druhe strane loznice. Takze kdyz bych mela zaplou telku, chuvicku urcite potrebuju. Nebudu spizovat usiska jestli nahodou neplace.

Taky jsme sli tak dnes na prochajdu a mela jsem dost…a ro bylo skoro kolem baraku jen :lol: u nas teda snih zadny a prsi. Pekny hnus!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
3.2.19 19:27

Našla jsem Teda tu žehličku a všechno vyzehlila, no naposledy :cert:, bolej mě záda a bylo mě u toho vedro :pocitac: @pindulinka89 měla jsi pravdu, že jsem se na to nevybodla a nehodila to do té sušičky, no asi pravda, že za tu dobu jsem zapomněla, co to je za otrocinu to žehlení :lol: p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
3.2.19 19:31

@V09 Já myslím, že to určitě svůj účel splní ty chůvičky :palec: já tedy v domě asi úplně používat nebudu..snad uslyším, když bude plakat z ložnice..ale třeba změním názor ;) no a taky mám postýlku v ložnici a ještě malá bude do obýváku..asi se pokusím naučit dítě spát při hluku přes den, ať se pak nebudí při čemkoliv..uvidíme, jestli budou představy shodné s realitou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
3.2.19 19:32

@V09 A proč jsi to měla otočené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
3.2.19 19:35

@Terkapali Viď :mrgreen: :lol: já ti to říkala :P Já tedy nakonec asi šest věcí taky prežehlím..ale i tak jsem si myslím oproti tobě polepšila :potlesk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
3.2.19 19:38

@V09 Tak ty vypadají hodně luxusně, šikovná ženská! :palec: :potlesk:

@pindulinka89 Já už se hlavně fakt těším až bude dole! :mrgreen: I když jsem si na něj zvykla :mrgreen:

Jako my taky uvidíme časem, co se nám hodí koupit a co ne.. Každý doporučuje něco jiného a taky bychom byli bez peněz, pořizovat všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
3.2.19 19:41

Ja tomu zehleni taky nedam skoro nic :) bych se mohla…uz se tesim na susicku, jak nam dojde. Mame objednanou. :palec: vyzehlila jsem malymu teda povleceni a neco malo aby se nereklo, ale zehlicku jsem musela oprasit :mavam:

@pindulinka89 no jako vim to i nevim :lol: kdyz vyfotim neco normalne tak to mam na bok a pokud vodorovne na sirku, napr., jako ted ty kolace, tak mi to najede rovne :lol: tudiz, kdyz se budu chtit neco dat, vyforim to vodorovne :lol: :lol: ale nevim proc :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
3.2.19 19:44

Tak my se dnes s mužem po sto letech rafli..bodeť by ne, když jsem nás ráno tak pochválila :lol: ..kvůli číčovině samozřejmě..ale vytočil mě k nepříčetnosti, tak jsem se kolem čtvrté umyla a uklidila se do postele, abych měla klid..no teď přišel s talířem s večeří a pitím, jestli tady jako hodlám vyhladovět nebo umřít žízní (máme obývák s kuchyní dohromady, tak jsem tam za ním pro večeři nešla samozřejmě).. :lol: :mrgreen: to jsou ty naše „bitky“..„nesnáším tě, ale přikyju tě, aby ti náhodou nebyla zima“..tak mám obložený talíř v posteli :pankac: jsem zvědavá, jestli dojde za chvíli ještě s kolečkem..no mohl by :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
3.2.19 19:44

No u nas napadlo snehu jako uz par let ne 8o jsem z toho v soku stejne jako silnicari :lol: :lol: :lol:

Ja si poctive zapisuji recepty :lol: :lol: a tesim se az poradne zacnu :mrgreen: mam par receptu na sladke co budu jist jen ja :lol: :lol: pac chlapi jen babovku, pak par na obedy. :lol: :lol:

@pindulinka89 mam to podobne, kdyby cokoliv tak odstrikam. Ja teda budu vubec stastna kdyz budu mit mléko. Ale ja se priznam,ze vzhledem k tem svym prsum, kdy vim,ze kojeni jde blbe.asi budu jen odstrikavat a nekojit :think: uvidim vse.Ja teda v kojeni nenasla ani moc zálibu. M9zna to prave bylo tim ,ze to bylo vzdy peklo.Takze pri predstave kojeni me jima hruza. Dokud jsem neskončila s rizikem potratu,byla jsem dokonce pevne rozhodnuta v nem9cnici pozadat o zastaveni laktace ,ze se nebudu ani pokoušet.Pak kdyz jsem se bala predcasneho porodu jsem si rekla,že to pro toho broucka udelam, ze mu budu odsavat,kdyz bude maličký. A ted kdyz uz tu odsavacku mam,tak se na to previ nevyprdnu :P :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky