Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3878
3.2.19 21:01

@finduska Zajímavé…já tedy žehlím jedině kapesníky (bez sušičky…teď už nebudu)…a to kvůli přepaření ;) pracovní hadry mi naštěstí perou v práci…to bych si domů úplně nosit nechtěla :P

V klidu…klidně to zopakuj…nově příchozím to může pomoct ;) to si skoro nikdo nepamatuje, že už jsi to psala ;) jen s tím jménem si mě tuším dnes ráno pobavila…protože to už jsi taky použila vícekrát :jazyk: já určitě také spoustu věcí opakuji…už jsem měla dnes jednou nápad, že by se z těch našich výpisků tady dala napsat knížka :lol: :mrgreen: "O čem žvaní těhotné ženy! :jazyk:

Jo s těmi čípky taky nejsi zrovna dobrý vzorek pro odpověď na výtok :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
3.2.19 21:02

Díky za uklidnění. Já na to nikdy netrpěla.. jen před a po menstruaci.. jinak vůbec nic.. takže mám teď taky spotřebu intimek mnohem větší než netěhotná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
3.2.19 21:03

Jako i kdyz jste nemeli susicku?tak jste dziny nezehlili? :think: :think: co delam tedy blbe,ze ty maleho se nevyvesi a ty muzovo jsou tvrde u pasu a dole maji vrasky

• Citovat
  • Upravit
finduska
3.2.19 21:07

@pindulinka89 myslis s mym?jako ze uz jsem tady praskla jak se jmenuju? :think: ty jo a to bych dala ruku do ohne ze ne, pristihla jsem se ,ze jsem tu praskla muzovo a synovo,ale svoje jsem si byla jista ze ne :lol: :lol: to schvalne dohledam zitra na compu na mobilu hledat nehde.to mi zajima kdy jsem byla tak neopatrna :P :P

• Citovat
  • Upravit
2974
3.2.19 21:23

@finduska já si nejsem vědoma, že bych si všimla tvého jména?!? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
3.2.19 21:34

@Petra.arteP v klidu, prej je to uplne normalni. Taky to mam uplne stejne jako ty, zacalo mi to nedavno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
3.2.19 21:54

@pindulinka89 Já nejsem ráda, že jsem teď více závislá na Ondrovi, nemůžu se ohnout, natáhnout, nic, takže z toho důvodu se těším až ho shodím :mrgreen: Mohla si jinak sedět nebo ti to břicho trošku klesá, ale nemusí to zas tak jít vidět :)

@Petra.arteP Přidávám se k holkám, taky je mám, občas víc, občas míň… Taky jsem někdy měla takový jemně (hodně jemně) růžový výtok ráno, ale všechno bylo v pořádku. Prostě to k tomu patří. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
3.2.19 21:59
@Terkapali píše:
@pindulinka89 no budeš se divit, ale já před to břicho si boty nezavazu, tak kde je problém? :think: :lol: @Petra.arteP taky mám celé tehu, prý je to normální :nevim:

Jo já vím…právě jsi to psala minule, že ti muž pomáhal s botama ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
3.2.19 22:02

Pomoc od muze mi take pripomina,ze bych potrebovala oholit :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3878
3.2.19 22:05
@finduska píše:
Jako i kdyz jste nemeli susicku?tak jste dziny nezehlili? :think: :think: co delam tedy blbe,ze ty maleho se nevyvesi a ty muzovo jsou tvrde u pasu a dole maji vrasky

No já teď používám sušičku jen na dětské věci zatím…naše nechám schnout na sušáku normálně…sušička žere dost energie, tak zatím šetřím, než si zvykneme :lol: :mrgreen:

Nevím, co děláš špatně…prostě je hodně vyklepnu, než je pověsím…pak pověsím na ramínko (já věším komplet vše na ramínka - pak přehazuju rovnou na tyč do skříně, takže ani neskládám prádlo…) a ještě popotahám nohavice rukama no…a je to ;) . Musím ale uznat, že u nás džíny moc nefrčí…já jedu v legínách a nebo džegíny - ty se vytáhnou…no a muž spíše plátěné kalhoty…takže džínů máme pomálu…ale i tak to tak dělám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
3.2.19 22:06
@finduska píše:
@pindulinka89 myslis s mym?jako ze uz jsem tady praskla jak se jmenuju? :think: ty jo a to bych dala ruku do ohne ze ne, pristihla jsem se ,ze jsem tu praskla muzovo a synovo,ale svoje jsem si byla jista ze ne :lol: :lol: to schvalne dohledam zitra na compu na mobilu hledat nehde.to mi zajima kdy jsem byla tak neopatrna :P :P

Tak pardon…jen jednou jsi ho předtím použila (já myslela, že dvakrát)…tak ani já nejsem neomylná…a bude se ti to hledat trochu hůře :jazyk: :lol: nechám tě v tom trochu vymáchat, a pak kdyžtak napovím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
3.2.19 22:09

:think: Tak co já v tom břiše mám za tvora, když se vymykám všem vašem poznatkům a pocitům s ohledem na břicha :lol: :mrgreen: ? @Terkapali s mrňavým břichem si nezaváže boty - kluk… @DomčaP s podobným břichem jako já se neohne a nenatáhne - holka :nevim: já se začínám bát :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
3.2.19 22:10

A všechny používáte intimky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
3.2.19 22:11

Vytok mám furt a teď teda víc, to se těším, až se to srovná.

@finduska Jojo, jméno si zmiňovala :D

Džíny teda nezehlim, to mě nikdy nenapadlo. Trika, košile, to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
3.2.19 22:12

@pindulinka89 Bez těch si neumím představit život, nesnesu vlhké kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí