Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@finduska Zajímavé…já tedy žehlím jedině kapesníky (bez sušičky…teď už nebudu)…a to kvůli přepaření
pracovní hadry mi naštěstí perou v práci…to bych si domů úplně nosit nechtěla ![]()
V klidu…klidně to zopakuj…nově příchozím to může pomoct
to si skoro nikdo nepamatuje, že už jsi to psala
jen s tím jménem si mě tuším dnes ráno pobavila…protože to už jsi taky použila vícekrát
já určitě také spoustu věcí opakuji…už jsem měla dnes jednou nápad, že by se z těch našich výpisků tady dala napsat knížka
"O čem žvaní těhotné ženy! ![]()
Jo s těmi čípky taky nejsi zrovna dobrý vzorek pro odpověď na výtok
![]()
Díky za uklidnění. Já na to nikdy netrpěla.. jen před a po menstruaci.. jinak vůbec nic.. takže mám teď taky spotřebu intimek mnohem větší než netěhotná..
Jako i kdyz jste nemeli susicku?tak jste dziny nezehlili?
co delam tedy blbe,ze ty maleho se nevyvesi a ty muzovo jsou tvrde u pasu a dole maji vrasky
@pindulinka89 myslis s mym?jako ze uz jsem tady praskla jak se jmenuju?
ty jo a to bych dala ruku do ohne ze ne, pristihla jsem se ,ze jsem tu praskla muzovo a synovo,ale svoje jsem si byla jista ze ne
to schvalne dohledam zitra na compu na mobilu hledat nehde.to mi zajima kdy jsem byla tak neopatrna
![]()
@finduska já si nejsem vědoma, že bych si všimla tvého jména?!? ![]()
@Petra.arteP v klidu, prej je to uplne normalni. Taky to mam uplne stejne jako ty, zacalo mi to nedavno.
@pindulinka89 Já nejsem ráda, že jsem teď více závislá na Ondrovi, nemůžu se ohnout, natáhnout, nic, takže z toho důvodu se těším až ho shodím
Mohla si jinak sedět nebo ti to břicho trošku klesá, ale nemusí to zas tak jít vidět ![]()
@Petra.arteP Přidávám se k holkám, taky je mám, občas víc, občas míň… Taky jsem někdy měla takový jemně (hodně jemně) růžový výtok ráno, ale všechno bylo v pořádku. Prostě to k tomu patří. ![]()
@Terkapali píše:
@pindulinka89 no budeš se divit, ale já před to břicho si boty nezavazu, tak kde je problém?![]()
@Petra.arteP taky mám celé tehu, prý je to normální
Jo já vím…právě jsi to psala minule, že ti muž pomáhal s botama
.
@finduska píše:
Jako i kdyz jste nemeli susicku?tak jste dziny nezehlili?![]()
co delam tedy blbe,ze ty maleho se nevyvesi a ty muzovo jsou tvrde u pasu a dole maji vrasky
No já teď používám sušičku jen na dětské věci zatím…naše nechám schnout na sušáku normálně…sušička žere dost energie, tak zatím šetřím, než si zvykneme
![]()
Nevím, co děláš špatně…prostě je hodně vyklepnu, než je pověsím…pak pověsím na ramínko (já věším komplet vše na ramínka - pak přehazuju rovnou na tyč do skříně, takže ani neskládám prádlo…) a ještě popotahám nohavice rukama no…a je to
. Musím ale uznat, že u nás džíny moc nefrčí…já jedu v legínách a nebo džegíny - ty se vytáhnou…no a muž spíše plátěné kalhoty…takže džínů máme pomálu…ale i tak to tak dělám ![]()
@finduska píše:
@pindulinka89 myslis s mym?jako ze uz jsem tady praskla jak se jmenuju?ty jo a to bych dala ruku do ohne ze ne, pristihla jsem se ,ze jsem tu praskla muzovo a synovo,ale svoje jsem si byla jista ze ne
![]()
to schvalne dohledam zitra na compu na mobilu hledat nehde.to mi zajima kdy jsem byla tak neopatrna
![]()
Tak pardon…jen jednou jsi ho předtím použila (já myslela, že dvakrát)…tak ani já nejsem neomylná…a bude se ti to hledat trochu hůře
nechám tě v tom trochu vymáchat, a pak kdyžtak napovím ![]()
Tak co já v tom břiše mám za tvora, když se vymykám všem vašem poznatkům a pocitům s ohledem na břicha
? @Terkapali s mrňavým břichem si nezaváže boty - kluk… @DomčaP s podobným břichem jako já se neohne a nenatáhne - holka
já se začínám bát
![]()
Vytok mám furt a teď teda víc, to se těším, až se to srovná.
@finduska Jojo, jméno si zmiňovala ![]()
Džíny teda nezehlim, to mě nikdy nenapadlo. Trika, košile, to jo.
@pindulinka89 Bez těch si neumím představit život, nesnesu vlhké kalhotky.