Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2974
4.2.19 10:43

@pindulinka89 tak se podíváš třeba příští týden, ještě máš trochu času. Řeknu, taky už mě to nebaví, hlavně si nic nevychutnam, jak nic necítím a to mě rozčiluje nejvíc :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.2.19 10:44

@Bufanda co ti to tam tedy preftim spocitala? A posunula ti termin? To je blbe ne, kdyby doslo k prenasen :mrgreen: nebo tys mela puvodne pozdejsi? :think:
Jinak je super,ze je mimco uz otocene.Pokuta stovka je dobra :palec: Ale je to jako naschval ze :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3878
4.2.19 10:50

Tak jsem alespoň polepila skříňku :lol: ta vlevo už byla od ségry..na tu mi dnes přiveze muž desku nahoru a bude z toho pořádný přebalovák..a dala mi ségra právě ještě zbytek nálepek, tak na tu ošklivou bílou komodu za pár korun jsem to tedy naplácala..i když muž mě za to určitě nepochválí :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.2.19 10:51

@pindulinka89 zkousela jsem vsechny sve zdrobneliny :lol: :lol: a nic.to mam skoro jako kdyz lustim Knizni šifru :lol: :lol: taky zábava. :P

Film- no cekala jsem vicr.Polivkova nezklamala hrála to výborně,zasmála jsem se,ale… asi jsem i rada, ze jsem na tom nakonec nebyla v kine :lol:

Mam nalozene maso na cinu.Manzel mi vcera zapomnel koupit olej :cert: :cert: ještě,ze tu mam i olivak :lol:

Jinak jestli brzy neporodim, tak budu do 3tydnu vdova 8o Manzel chudak kdykoliv mu volam to zvedne cely vyplaseny zda rodime :lol: :lol: :roll:

• Citovat
  • Upravit
2974
4.2.19 10:52

@pindulinka89 můj by mě zabil :lol:, nesnáší když se někde něco lepí, jedině Teda dcera má dovoleno na svoje dveře od pokoje. :) . Ale máš to hezky , to jo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
4.2.19 10:53

@finduska za chvíli ho trefí slak :lol: hmm činu bych si taky dala, já mám ještě špagety… Ikdyz na ně nemám moc chuť :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
4.2.19 10:54

@Terkapali Další prohlídka je tam 18. 2. a pak v den termínu :lol: ale jako problém to není no…jen to je ta porodka, co tam rekonstruují…tak jsem to chtěla mít pořádně podchycené, jak a co se tam bude dít ;) …kdyby v té druhé nebylo třeba zrovna místo a musela jsem sem.

Tak jestli tě nejvíc trápí, že necítíš chuť jídla, tak to taková hrůza nebude :lol: :mrgreen: což je dobře :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.2.19 10:54

Maaaaaam to :P :P no vidis jak jsem byla nasrata :lol: :lol: :lol: koncert :lol: :lol: tak uplne tahle zdrobnelina mi nenapadla :lol:

• Citovat
  • Upravit
finduska
4.2.19 10:56

@pindulinka89 komody jsou pekne koukam,ze s tou holcickou pocitas :lol: :lol: ta vlevo je nejak vyklopna?nebo co to je za otvor?

• Citovat
  • Upravit
2974
4.2.19 10:58

@pindulinka89 už ne právě, ale já taková nenazrana a prostě je to k nas*aní, když jis a ani nevíš co :zed: to mě dokáže rozzurit :mrgreen:. Tak toho 18.2. To třeba klapne. Jasný chápu, taky bych to chtěla mít nějak vyřešené, ať vím co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
4.2.19 10:58

@finduska taky jsem v tom hned viděla holčičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
4.2.19 11:01

@finduska Tak se chceš už nechat podat ;) ? I když divné, že jsi to na ty zdrobněliny nenašla :think: !

:lol: :mrgreen: to je taky dobrý plašan, ten tvůj :lol: já tedy většinou nevolám, jen píšu zprávy…takže až já zavolám, tak už bude asi důvod k „panice“ jinak zrovna včera jsem si četla o 37. týdnu, tak jsem muži předčítala rady pro tatínky a bylo tam právě, že mi má často volat, abych se s ním cítila být v kontaktu…nebo něco na ten způsob prostě :lol: :mrgreen: tak jsem se tomu sama smála ;)

Jo včera jsem se dozvěděla, že celá moje rodina (zbytek základního okruhu), jede poslední týden v únoru na hory :pankac: takže jestli porodím dřív, tak je zabim…protože jako kdo mi bude nosit dobroty do porodnice :lol: :mrgreen: ?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.2.19 11:01

@pindulinka89 hele v nejhorsim s elanem sobe vlastnim porodis mezi igelitama a barvami :lol: :lol: jinak take bych to vzdala.My jsme meli jet vcera ke tchanovi je to 8km ale prudky kopec po ceste.Tchan rano prijrl k nam pomoc manzelovi predelat trubky ve sklepe, protoze proste švagr je fakt picus :pocitac: :pocitac: :pocitac: Muz je furt v tom sklepe a maka a …no skoda slov :zed: a rikal,ze byl posledni auto co se vysplhalo nahoru :mrgreen: tak jsme odpoledne uz nejeli,pac porad snezilo.

• Citovat
  • Upravit
3878
4.2.19 11:03
@finduska píše:
Maaaaaam to :P :P no vidis jak jsem byla nasrata :lol: :lol: :lol: koncert :lol: :lol: tak uplne tahle zdrobnelina mi nenapadla :lol:

Aha…vidím ;) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.2.19 11:03

@pindulinka89 tak vis jsk chudak je uz ve stresu v podstate 4mesice. A ted uz to graduje.do terminu mam 22dni 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky