Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pindulinka89 tak se podíváš třeba příští týden, ještě máš trochu času. Řeknu, taky už mě to nebaví, hlavně si nic nevychutnam, jak nic necítím a to mě rozčiluje nejvíc
![]()
@Bufanda co ti to tam tedy preftim spocitala? A posunula ti termin? To je blbe ne, kdyby doslo k prenasen
nebo tys mela puvodne pozdejsi? ![]()
Jinak je super,ze je mimco uz otocene.Pokuta stovka je dobra
Ale je to jako naschval ze
![]()
Tak jsem alespoň polepila skříňku
ta vlevo už byla od ségry..na tu mi dnes přiveze muž desku nahoru a bude z toho pořádný přebalovák..a dala mi ségra právě ještě zbytek nálepek, tak na tu ošklivou bílou komodu za pár korun jsem to tedy naplácala..i když muž mě za to určitě nepochválí
![]()
@pindulinka89 zkousela jsem vsechny sve zdrobneliny
a nic.to mam skoro jako kdyz lustim Knizni šifru
taky zábava. ![]()
Film- no cekala jsem vicr.Polivkova nezklamala hrála to výborně,zasmála jsem se,ale… asi jsem i rada, ze jsem na tom nakonec nebyla v kine ![]()
Mam nalozene maso na cinu.Manzel mi vcera zapomnel koupit olej
ještě,ze tu mam i olivak ![]()
Jinak jestli brzy neporodim, tak budu do 3tydnu vdova
Manzel chudak kdykoliv mu volam to zvedne cely vyplaseny zda rodime
![]()
@pindulinka89 můj by mě zabil
, nesnáší když se někde něco lepí, jedině Teda dcera má dovoleno na svoje dveře od pokoje.
. Ale máš to hezky , to jo ![]()
@finduska za chvíli ho trefí slak
hmm činu bych si taky dala, já mám ještě špagety… Ikdyz na ně nemám moc chuť ![]()
@Terkapali Další prohlídka je tam 18. 2. a pak v den termínu
ale jako problém to není no…jen to je ta porodka, co tam rekonstruují…tak jsem to chtěla mít pořádně podchycené, jak a co se tam bude dít
…kdyby v té druhé nebylo třeba zrovna místo a musela jsem sem.
Tak jestli tě nejvíc trápí, že necítíš chuť jídla, tak to taková hrůza nebude
což je dobře
![]()
Maaaaaam to
no vidis jak jsem byla nasrata
koncert
tak uplne tahle zdrobnelina mi nenapadla ![]()
@pindulinka89 komody jsou pekne koukam,ze s tou holcickou pocitas
ta vlevo je nejak vyklopna?nebo co to je za otvor?
@pindulinka89 už ne právě, ale já taková nenazrana a prostě je to k nas*aní, když jis a ani nevíš co
to mě dokáže rozzurit
. Tak toho 18.2. To třeba klapne. Jasný chápu, taky bych to chtěla mít nějak vyřešené, ať vím co a jak.
@finduska Tak se chceš už nechat podat
? I když divné, že jsi to na ty zdrobněliny nenašla
!
to je taky dobrý plašan, ten tvůj
já tedy většinou nevolám, jen píšu zprávy…takže až já zavolám, tak už bude asi důvod k „panice“ jinak zrovna včera jsem si četla o 37. týdnu, tak jsem muži předčítala rady pro tatínky a bylo tam právě, že mi má často volat, abych se s ním cítila být v kontaktu…nebo něco na ten způsob prostě
tak jsem se tomu sama smála ![]()
Jo včera jsem se dozvěděla, že celá moje rodina (zbytek základního okruhu), jede poslední týden v únoru na hory
takže jestli porodím dřív, tak je zabim…protože jako kdo mi bude nosit dobroty do porodnice
?!
@pindulinka89 hele v nejhorsim s elanem sobe vlastnim porodis mezi igelitama a barvami
jinak take bych to vzdala.My jsme meli jet vcera ke tchanovi je to 8km ale prudky kopec po ceste.Tchan rano prijrl k nam pomoc manzelovi predelat trubky ve sklepe, protoze proste švagr je fakt picus
Muz je furt v tom sklepe a maka a …no skoda slov
a rikal,ze byl posledni auto co se vysplhalo nahoru
tak jsme odpoledne uz nejeli,pac porad snezilo.
@finduska píše:
Maaaaaam to![]()
no vidis jak jsem byla nasrata
![]()
![]()
koncert
![]()
tak uplne tahle zdrobnelina mi nenapadla
Aha…vidím
!
@pindulinka89 tak vis jsk chudak je uz ve stresu v podstate 4mesice. A ted uz to graduje.do terminu mam 22dni
![]()