Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2974
4.2.19 20:49

@V09 to jsou hezká jména :palec: @DomčaP tak to jsou rychle vyřízení :lol:. Tak to urco zvládneš, nějak začít musíš :P. @finduska já se v tvém případě vůbec nedivím. Pořád lezis, nic nemůžeš, je to určitě dost na palici. Tak ti přeji, ať je co nevidět venku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.2.19 20:52

@Petra.arteP a co ty dnes?

• Citovat
  • Upravit
V09
1604
4.2.19 21:05

@DomčaP jinak s tim cestovanim je to kor ted v zime na prd no, jeste kdyz je to dal, ale neda se :nevim: to uz vydrzime :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
4.2.19 21:14

@Terkapali Přesně, nějak musím začít :mrgreen:

@V09 Jasně, že vydržíme! :pankac: Už to je za rohem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
4.2.19 21:26

Tak my na UZ pindika viděli na vlastní oči a na genetice se snad taky nepletou, to už by byl špatný vtip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
4.2.19 21:51

@V09 Belu a Nelu máme pejsky my a naši…jen s jedním „l“ :andel: my jsme se tehdá nebyli schopni s mužem na ničem jiném shodnout, i když naši si nezávisle na nás o dva měsíce dřív už pořídili Belu…říkali jsme si no a co, spolu stejně moc často nebudou…bydleli jsme jinde…za rok jsme se neplánovaně přestěhovali k našim a bydlely tam obě holky spolu skoro pět let :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
4.2.19 21:52

@Bufanda já to viděla taky :oops: bylo to nepřehlédnutelný :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
4.2.19 21:53

@finduska Jo malá to má také a ještě má jméno co od začátku se čte stejně, jako od konce…a to příjmení skoro také…jen jedno písmenko jinak :lol: :mrgreen: a příjmení je křestní mužské jméno :pankac: prostě totální divočina!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
4.2.19 21:55

@pindulinka89 :palec: jee, tak to je pekny :lol: no my jsme meli puvodne pro kluka Sebastian, jsem si rikala dobra dvojka Bella a Sebastian :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
4.2.19 21:57
@V09 píše:
@pindulinka89 nene, tobe jo? :D voda v dudliku? Rikala jsem si, ze bych s tim annibalem pomalu zacala at to jeste stihnu trochu vyuzit. Malinik piju kazdy den.Je pravda, ze kolem toho uradovani je az moc okolku. Meli by si uvedomit, ze pro tehotnou nebo novopecenou maminu to neni nic prijemneho…

Teď nevím, na co bylo to nene :P Jo jako v té žužlací části uvnitř :lol: ? Jen ten Aniball vyzkoušej…ať v tom nejsem sama…ale z počátku opatrně…ať nedopadneš jak já :lol: :zed: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
4.2.19 22:01

@DomčaP A jaké jste dali pro kluka ;)?

K autu…bylo by dobré si do budoucna zjistit, co se do něj tankuje :pankac: :lol: Já teď poprvé v životě přešla z nafty na benzín a beze srandy si tam dám pod klapku na bandě nálepku „benzín“! :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
4.2.19 22:07

@finduska Chápu.

Jaktože ti ta aplikace ukazuje, kdy máš „donošeno“, když mě to neukazuje :? ?

Tak mně postupně začínají trochu nějaké bolesti :pankac: ale všechno je dole v podbřišku a spíš takové zatažení jen…v kříži nic a nějaké nepravidelné opakování to taky nemá :think: rozhodně si takhle nepředstavuji „kontrakce“ (poslíčky)…ale už se to nedá úplně přehlížet :lol: :mrgreen: :P :think: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
4.2.19 22:09

@Terkapali Mám přežehlíno…lajk by nepoznal, že to potkalo žehličku…ale já viděla, že je tam nějaký rozdíl, takže spokojenost :lol: :mrgreen: Já totiž nemám ani žehlicí prkno :palec: :dance: jen takové malinkaté, co se postaví na stůl…no a na tom nejde třeba ani natáhnout povlak na polštář jen na jednu vrstvu…tak jsem to přejela dvojmo a hotovo :pankac: moc krásně vyžehleno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
4.2.19 22:10

@Bufanda @Terkapali Já to neviděla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
4.2.19 22:28

@pindulinka89 ti říkám, že to bude holka :lol: :lol: já u dcery nic nepoznala, teď mě ani doktor nemusel říkat co to je a to myslím opravdu vážně :lol:. Já prkno mám ale pěkně zaprasene :lol: a co ti budu vykládat u mě by taky nikdo nepoznal, že je to vyžehlený :lol:. No a v krizich nic cítit nemusíš to nemá každá bolesti do zad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí