Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3878
5.2.19 12:22

Tu odsávačku na vysavač máte tuhle? https://www.slune-cz.cz/…vacka-hlenu/ Za kolik jste jí kupovali :P ? Dělám snad poslední objednávku (chůvičky apod.)…tak pardon za výslech ;) :jazyk: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 12:22

@pindulinka89 však to bych se nebála, to určitě vyuzijes, a pokud budeš kojit tak určitě :palec:.

Ja jdu za chvíli na utz a kontrolu, tak se těším, konečně mě snad řekne tu váhu a zda je už pretoceny, já myslela, že je, ale teď si nejsem tak jistá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 12:23

@pindulinka89 já ji měla a kuoivala jsem snad za 250kc už ale nevím :think: a za mě super spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
5.2.19 12:23

@Terkapali Jaktože si nejsi jistá přetočením? Přestal žďuchat nahoře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 12:25

@pindulinka89 no má skytavka a necítím ji teď dole ale hned pod zebry :think: navíc ho cítím tak nějak poslední dny všude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 12:30

@pindulinka89 jako nechtela jsem at mi s tim pomaha, ale zjistila jsem, ze sama to nedam :lol: z jeho strany to jde lip. A jako kupodivu nic vzrusujiciho ani pro jednoho, kdyz videl, jak trpim :lol: :lol:

Ja mam chranic z toho lidlu. Za 129,– supr.

Prej co si v tom? :D taky dobry :) muj zas ted vyplodil, jak jsem funela. Ze" jo ta kondicka, co? " rekl po tom, co tu udelal par shybu a tricet kliku. A prej jestli chci videt jak se vytahne na jedne ruce :lol: . Rikam „no ty ses frajer, tady machrovat pred zesnskou v devagem mesici“ :P :P jsem rikala, ze muze machrovat u porodu a vymenit si to se mnou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
5.2.19 12:32

@Terkapali tak pak dej vedet.ja skytavku cutim uplne dole ale hopsa mi cely pupek :P :P
Se bavite o vlozkach do podprdy? Jak jednu dve? To jsou nejake jine nez na jedno pouziti.?

Mam podobnou asi za 260-280 ted nevim :mrgreen: mam to z toho feddo.a jake chuvy vyhraly?

• Citovat
  • Upravit
finduska
5.2.19 12:34

@V09 co ti na to rekl :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2974
5.2.19 12:34

@finduska no já ji právě cítila taky úplně dole… A teď ne, tak jsem zvědavá jdu tam na 14:50h tak už se nemůžu dočkat :mrgreen:. Já myslím jednorázové vložky do podprdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 12:35

@V09 chlap by to nedal… Dělají jenom machra  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 12:36

Me tece mlezivo z obou prs, ted uz trochu vic. Ale ne samo jen pri zmacknuti. Takze na vlozky to jeste neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 12:38

@V09 tak já mám samovolně únik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 12:38

@finduska on si ani neuvedomil, ze tu machruje pred tehulou, co nic nemuze :lol: zacal se, chlamat :lol: ze jsem blba a ze by si to rozhodne vymenjt nechtel :D :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 12:39
@V09 píše:
@finduska on si ani neuvedomil, ze tu machruje pred tehulou, co nic nemuze :lol: zacal se, chlamat :lol: ze jsem blba a ze by si to rozhodne vymenjt nechtel :D :lol: :P

A ten muj machirek si zase vymyslel, ze se bude opet hlasit k vojakum, tak se snazi pomalu zas trenovat :lol: :mrgreen: moje nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 12:42
@finduska píše:
@Terkapali tak pak dej vedet.ja skytavku cutim uplne dole ale hopsa mi cely pupek :P :P
Se bavite o vlozkach do podprdy? Jak jednu dve? To jsou nejake jine nez na jedno pouziti.?Mam podobnou asi za 260-280 ted nevim :mrgreen: mam to z toho feddo.a jake chuvy vyhraly?

Taky jsem si rikala jednu, dve o jakych vlozkach se bavite :lol: jestli si je davate po jedne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí