Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@finduska Já mám v kaslíku nachystanou přebalovací podložku jednorázovou
!
@pindulinka89 tam dělají umělé oplodnění, genetiku a tak nějak všechno co je k tehu potřeba… To se neboj on se vždycky ozve
tvarnej už není vubec
buď se smiris nebo s tím bojujes…
já ho brát ten magnosolv ani nebudu ![]()
Holky tam já měla na večeři kynuty knedlíky s boruvkama a jahodama
mňam kakao, cukr a máslo
![]()
@finduska Wow, tak hodně štěstí, ať se malý vykuli na svět v pořádku
(Ex má dnes narozeniny)
@Terkapali hmm ale kontrakce prisly rychle a jdou dost vyzivny
koncim!!
ozvu se pak
No právě že švestky jím, ovoce taky. Není to jako klasická zácpa, kdy to nejde několik dní, chodím každý den, jen je s tím práce.
Holky já jsem zaryta nekuracka a odpůrce hospod a tak. Samo že v mládí jsem si to vyzkoušela, ale i na partnera mám v tomhle vysoký nároky. Když jsme se seznámili, tak můj kouřil, chodil do hospody, i trávu si dá (v mládí si toho vyzkoušel dost), tak jsem mu řekla, že tohle já nee, že kuřáky nesnáším a ať se podle toho zařídí, jestli chce být se mnou. Tak se zařídil.
@Bufanda však jo, každý to má jinak. A když se zařídil, tak jenom dobře
aspon vidíš, jak mu na tobě záleželo a záleží ![]()
@Terkapali No já už jsem po zkušenosti s ex na případný napadniky byla ostrá. V tom smyslu, že ex od začátku o mně vše věděl (tam šlo o peníze), a pak až v manželství, když jsem na mateřské byla na něm závislá, mi to dal sežrat a pokoušel se mě manipulovat. Takže jsem ještě vic najela na styl říct vše hned, jak co mám, co a jak si představuji a ber nebo nech být.
@finduska no muj maly mel ted ve 35+0 2450g plus minus. Takze pocitam, ze by mel na konci, kdybych donosila kolem tri. My rikali…nebo vic? ![]()
@Bufanda to je dobře!! Pak se snaží tě ten chlap ovládat, to na mě Tom taky zkoušel, možná i proto, že je starší, ale to má smůlu hoch
taky se nedam
a taky možná proto to máš tedka hezky a pohodový ten vztah ![]()