Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pindulinka89
haahahaha, jak se jim hned scvaknou půlky
tak já doma řekla, že chci na šestinedělí nadstandart, tak neřekl ani půl slova.
tak snad bude volný
taky jsem mu to řekla, ale při nějaké situaci, myslím, kdy finduska byla ve spitale ![]()
Já to svýmu řekla taky, říkám mu sem tam něco
Mně se zase neudělalo moc dobře, jak jsem dojela s malou z jógy, i chlap že jsem bílá, tak jsem dala vanu a teď si jdu lehnout.
To jsem zvědavá, kdy malý findusce vyleze.
@pindulinka89 To jste si zažili věcí. My naštěstí nic tak závažného, jen to kopání myho ex, a pak muž s tchyni mají starosti kvůli bejvalymu jeho sestry, který jim vyhrožoval a vydíral, taky už byl soud a asi bude další.
Jinak já jsem dle tchýně na chlapa asi moc hodná
Kamarádi mu zavidej, že ho nedrzim doma. Včera mi muž říkal, když jsme probírali, jak je jeho mamka taková hrr, že je to tím, že před tím rokem a něco byla hotová z toho, že nikoho nemá, že jen chodí s kámoši chlastat, takže je šťastná, že se oženil a čeká potomka. Teď už má starosti jen s tou jeho sestrou.
@pindulinka89 presne i u nas pak jak milius. No a s vanou to je prave blby. Taky tu mame jen jednu i jeden nadatandard a nejde to zamluvit. Snad to bude volny ![]()
On ty nase reci vylozene nemusi, takze by ho kleplo z tevh babskych kecu ![]()
@Terkapali tak pokud mas asi planovany cisar, tak muzes rezervovat. Ale takhle proste nwvis na kdy ze
![]()
@V09 u nás ani u císaře, buď prostě místo bude, nebo ne, no…
uvidíme no snad budu mít štěstí, ikdyz když to vidím, kolik je zase těhotných
@Terkapali no premysleli jsme s mojim jestli je ted tolik mimin a tehul…ptala jsem se na gynde a rikal, ze klasicky prumer. Ze nam prijde, ze je jich vic, protoze to tes vic sledujem…
@V09 tak v Brně Teda je, říkal mi to i na gynde, a kámoška rodila před 14 dny a to stejný v porodnici asi se v Brně víc sexuje
![]()
@Terkapali Víš jak … Brno je zlatá loď, za děvčaty z Brna chod ![]()
@Bufanda
taky pravda
jen když to vezmu tak mě skoro každý měsíc až do září rodí kámošky ![]()
@Terkapali tak je to mozny. Je proste plodny rok no
ale kamos od mojeho je z brna, ti se snazi dva roky a porad nic
![]()
@V09 no to tak někdy je… Ale dva roky je už dost
já u dcery otěhotněla po 8 měsících
a teď to bylo šup ![]()
@Bufanda Tak to se tchýni nedivím…v tomto věku
a co to, že tak dlouho nikoho neměl
krom toho, že čekal a tebe
?
Tak ten nadstandard snad nejde nikde dopředu úplně objednat
já to jako asi nutně nepotřebuji…všechny pokoje tam jsou max. po dvou, tak to by neměl být problém…no uvidíme
já si chci ještě teď projít ty věci okolo porodu, co vše mohou dělat apod. ať alespoň vím, když se budou ptát třeba
Jako například píchání vitaminu K miminku do patičky…o tom vůbec víte něco, alespoň, že to existuje
?
Jinak s těma těhotnýma…jo taky úplně všude okolo mě! Ale možná je to i prostě jen proto, že jsme v reprodukčním věku
?
@pindulinka89 Tak s Anibalĺem jsem dala 18,5cm. Uvidime jak zitra..
@pindulinka89 i u nas jsou pokoje po dvou. O vitaminu K jsem vubec neslysela. Co to je?
S tim vekem jsem taky rikala. Vsechny moje spoluzacky a vetsina kamosek s deckama, protoze proste mame tolik let ![]()