Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2974
5.2.19 20:15

@pindulinka89 :lol: :lol: haahahaha, jak se jim hned scvaknou půlky :lol: tak já doma řekla, že chci na šestinedělí nadstandart, tak neřekl ani půl slova. :palec: tak snad bude volný :pocitac: taky jsem mu to řekla, ale při nějaké situaci, myslím, kdy finduska byla ve spitale :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
5.2.19 20:15

Já to svýmu řekla taky, říkám mu sem tam něco :) Mně se zase neudělalo moc dobře, jak jsem dojela s malou z jógy, i chlap že jsem bílá, tak jsem dala vanu a teď si jdu lehnout.

To jsem zvědavá, kdy malý findusce vyleze.

@pindulinka89 To jste si zažili věcí. My naštěstí nic tak závažného, jen to kopání myho ex, a pak muž s tchyni mají starosti kvůli bejvalymu jeho sestry, který jim vyhrožoval a vydíral, taky už byl soud a asi bude další.

Jinak já jsem dle tchýně na chlapa asi moc hodná :D Kamarádi mu zavidej, že ho nedrzim doma. Včera mi muž říkal, když jsme probírali, jak je jeho mamka taková hrr, že je to tím, že před tím rokem a něco byla hotová z toho, že nikoho nemá, že jen chodí s kámoši chlastat, takže je šťastná, že se oženil a čeká potomka. Teď už má starosti jen s tou jeho sestrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 20:23

@pindulinka89 presne i u nas pak jak milius. No a s vanou to je prave blby. Taky tu mame jen jednu i jeden nadatandard a nejde to zamluvit. Snad to bude volny :)

On ty nase reci vylozene nemusi, takze by ho kleplo z tevh babskych kecu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 20:38

@V09 u nás taky nejde zarezervovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 20:41

@Terkapali tak pokud mas asi planovany cisar, tak muzes rezervovat. Ale takhle proste nwvis na kdy ze :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 20:49

@V09 u nás ani u císaře, buď prostě místo bude, nebo ne, no… :think: uvidíme no snad budu mít štěstí, ikdyz když to vidím, kolik je zase těhotných

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 20:55

@Terkapali no premysleli jsme s mojim jestli je ted tolik mimin a tehul…ptala jsem se na gynde a rikal, ze klasicky prumer. Ze nam prijde, ze je jich vic, protoze to tes vic sledujem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 20:59

@V09 tak v Brně Teda je, říkal mi to i na gynde, a kámoška rodila před 14 dny a to stejný v porodnici asi se v Brně víc sexuje :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
5.2.19 21:09

@Terkapali Víš jak … Brno je zlatá loď, za děvčaty z Brna chod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 21:11

@Bufanda :lol: :lol: :mrgreen: taky pravda :mrgreen: jen když to vezmu tak mě skoro každý měsíc až do září rodí kámošky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 21:17

@Terkapali tak je to mozny. Je proste plodny rok no :) ale kamos od mojeho je z brna, ti se snazi dva roky a porad nic :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 21:20

@V09 no to tak někdy je… Ale dva roky je už dost :think: já u dcery otěhotněla po 8 měsících :think: a teď to bylo šup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
5.2.19 21:27

@Bufanda Tak to se tchýni nedivím…v tomto věku :P a co to, že tak dlouho nikoho neměl :think: krom toho, že čekal a tebe ;) ?

Tak ten nadstandard snad nejde nikde dopředu úplně objednat :think: já to jako asi nutně nepotřebuji…všechny pokoje tam jsou max. po dvou, tak to by neměl být problém…no uvidíme :think: já si chci ještě teď projít ty věci okolo porodu, co vše mohou dělat apod. ať alespoň vím, když se budou ptát třeba :lol: :mrgreen: Jako například píchání vitaminu K miminku do patičky…o tom vůbec víte něco, alespoň, že to existuje :nevim: ?

Jinak s těma těhotnýma…jo taky úplně všude okolo mě! Ale možná je to i prostě jen proto, že jsme v reprodukčním věku :jazyk: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 21:30

@pindulinka89 Tak s Anibalĺem jsem dala 18,5cm. Uvidime jak zitra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
5.2.19 21:34

@pindulinka89 i u nas jsou pokoje po dvou. O vitaminu K jsem vubec neslysela. Co to je?
S tim vekem jsem taky rikala. Vsechny moje spoluzacky a vetsina kamosek s deckama, protoze proste mame tolik let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí