Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2974
5.2.19 15:40

@finduska 34 + ježíš teď nevím :lol: a malej odpovídá 33 pry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 15:42

@finduska prý je menší no, ale napsal mě ten magnosolv, a jinak vody dost, průchod pupecniku taky, hlava dole a jinak je na pravo, to jsem si myslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
5.2.19 15:48

Tak jinak super.mensi ale tobe asi stokrat menili terminy ne :lol: :lol: ale zase bude mit krasnou vahu u porodu :mrgreen: kolem 3 kil.a ne jak ja s Veckem :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
finduska
5.2.19 15:49

@Terkapali prosim te magnosolv?na co v 35tt :lol: :lol: zajimave :mrgreen: vetsinou se doprucuje 36+ vysadit. Ja ho mam kvuli stehu jeste :think:

• Citovat
  • Upravit
2974
5.2.19 16:03

@finduska no dal mě recept :lol: a to kdyby jsi viděla toho doktora, jsem úplně cumela vypadal Tak na 17 let. :mrgreen: :lol: hlavně mám všude napsaný jinak ten týden :lol:. Nicméně v pohodě říkal, že je menší, ale že ok. Tak snad 4kg mít nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
5.2.19 16:54

@V09 Tatarák 8o :roll: :zed: :zed: :zed: No však já si za to taky můžu sama…za tu svou neustálou touhu všechno zvládnout sama ;) on by pomohl evidentně…někdy mi i vynadá, že si neřeknu…naposledy včera 8)

@Terkapali Já mu tedy cigára odpírám! Už co jsme spolu začali chodit na to pracně pracuju :andel: jako taky jsem nerada semetrika…to ne, že ne…ale prostě mně u kočáru s miminem nikdo smrdět s cigaretama nebude :andel: to mě děsilo od vždycky taková představa :nevim: jinak ať si dělá taky co chce…má naprostou volnost…ale ty cigára ne :andel: …

Já minule stála taky na místě, kde si musíš jít koupit papírové hodiny a označit si čas příjezdu…no shánět papírové hodiny jsem se na to taky vy*****!

@Bufanda To taky znám kozí bobky! I mimo těhu mě to někdy zlobí :andel: na to by měla pomoct vláknina, sušené švestky…i to lněné semínko :P …

@Terkapali Tak vidíš…super! No to bude malinké miminko ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
5.2.19 16:55

@Terkapali Se ti mění doktoři v ordinaci 8o ? A proč ti ho tedy napsal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 16:58

@pindulinka89 hele já jsem Teda taky kuřák, ale u kočáru to taky nestrpim :cert:. Tomáš kouří hodně, no je pravda, že to teď dost omezil a to jsem ho ani nenutila. :mrgreen: Ale jen dobře, má problémy s pruduskama, bez inhalatoru nedá ani ránu. :zed:

Jo tak ještě to může dohnat, není všem dnům konec :lol:. No Tomáš hned volal jak jsem dopadla tak říkal. Aspoň se u porodu nenadres :lol: de*il :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
5.2.19 17:06

@Terkapali No tak ti alespoň nevadí ten smrad právě…to ještě dejme tomu…já mohla buď začít kouřit nebo ho v tom omezit…kolem a kolem je to ode mě hnusný ho v něčem omezovat…o tom žádná…ale ve výsledku jeho zdraví to jedině prospěje (a taky se mu to hodí)…s tím inhalátorem to je šikula kouřit, no :palec: Jako samozřejmě každého věc! Ale prostě asi bych se víc styděla, kdybych mu zakazovala nějaký úplný nesmysl…např. chodit do hospody, apod…ty cigára si umím alespoň trochu odůvodnit :jazyk: . Však taky když chlastá si dá a nějak to musím respektovat…ale už to umí korigovat v normálním každodenním životě no…zaplaťpánbů.. :andel:

Tak asi není potřeba něco dohánět, ne :nevim: může být menší klidně! Tak alespoň, že se zajímal ;) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 17:07

@pindulinka89 já nebyla dnes na gynde u svého, ale v prenatalu :palec:. A napsal mi ho, pac mě tvrdne břicho no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
5.2.19 17:12

@pindulinka89 to on se zajímá to zas ne že ne každý den spolu mluvíme tak 45min a píše furt, ptá se jak mi je apod… No hele já už to vzdala, furt jsem mu říkala ať přestane kouřit apod, ale zbytečně, takže už to neřeším. A jo smrdí mě to, ale venku to neřeším, doma nekouří ani v autě takže aspoň tak :mrgreen:. Ale je to střevo, nedá si říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
5.2.19 17:18

@Terkapali Aha…prenatal je něco s porodnicí? Tak to máš stejně jen na chviličku ten magnosolv, a pak zase vysadit, ne?

No to je dobře, že se zajímá :palec: ! Jediné jeho štěstí…bysme ho tam jinak dojely všechny zaškrtit bych tak tipla :lol: :mrgreen: .

No takže kdyby to šlo, tak bys ho klidně taky omezila v tom :P jenže už je na to moc starej a málo tvárnej :P …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
5.2.19 17:24

Tak tedy doma mi nebude kourit nikdo :cert: :cert: kouri ve sklepe a venku :lol: :lol: a ja v podstate jen to leto v pergole. :lol: Ale kdyz prijde ze

Praskla mi voda :jazyk: jedu

• Citovat
  • Upravit
3878
5.2.19 17:33

@finduska Tak teď nevím, jestli jo nebo ne…ale jestli jo, tak držíme pěsti :hug: :hug: :hug: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
5.2.19 17:35

Swdim v autě a mam ty obri vlozky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat