Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@V09 foto nemám už je prý velký na foto
jo no dřív asi neměli místo nebo nevím
Ale lepší teď než vůbec. A placenta mám jakoby na pupku jak je „dolik“ ![]()
@V09 píše:
@finduska no muj maly mel ted ve 35+0 2450g plus minus. Takze pocitam, ze by mel na konci, kdybych donosila kolem tri. My rikali…nebo vic?
Podle mě plus minus 3500 g. Samozřejmě s odchylkou.
@pindulinka89 já si myslím, podle toho co píšeš, že máte bezva vztah, už jen proto, že se s tím moc nese*es, ale je to můj pocit.
@Terkapali taky mam placentu ve predu. Vsak to neva, hlavne ze kdyz jste zdravi a ty jsi byla v tom Veveri?
@pindulinka89 píše:
Podle mě plus minus 3500 g. Samozřejmě s odchylkou.
Taky bych tak řekla
mě to u dcery trefila porodní váhu přesně ![]()
@V09 jojo chodím jen tam, jsou tam dobří
![]()
No jasné, hlavně, že je vše ok a vůbec neva, že je tak maly ![]()
@Terkapali Tak hlavně, že to udělali
podle mě je to celkem jedno…zkontrolovaný je a v kterém týdnu
hele mně dělal obrázek minulý týden v 36 tt
akorát já si to deb*l zapomněla nechat vytisknout…nějak mi to nenapadlo a pak jsem doma litovala, že nemůžu muži ukázat ty buclaté tvářičky ![]()
@Terkapali píše:
@pindulinka89 já si myslím, podle toho co píšeš, že máte bezva vztah, už jen proto, že se s tím moc nese*es, ale je to můj pocit.
No já jsem takovej ten systém „cukr a bič“
to tchýně strašně dlouho nemohla rozdýchat…že prý se k němu chovám jak k malému dítěti…chvíli ho peskuju a chvíli obskakuju…teď už je to trochu víc vyvážené a necháváme se víc v klidu…ale je to tak…když mi něco přijde důležité, tak jsem ochotná si postavit hlavu a nenechat přes to přejet vlak…a když je vše v pohodě, jsem jako milius
…
@pindulinka89 no mám tři fotky, to mě musí stačit
. Jasně stejně se díval na placentu, plodovku, ten pupečník a váhu a měřil hlavu a nohu. A to je asi jedno jestli v 30tt nebo 35tt
jen by to mělo být vše ok
Já jsem úplně nervózní za tu holku
zakazuji vám jakékoliv větší nepříjemnosti a komplikace, protože bych to asi strašně špatně snášela, kdyby se vám něco dělo a já to tady četla
já jsem takovej ten drsňák…co když si někdo jiný odře koleno, tak se rozpláče
…
@pindulinka89 to je dobře, máš vlastní názor a stojíš si za tím, tak to má být
. A to že ho obskakujes na tom nic špatného nevidím. ![]()
@pindulinka89 taky na ni myslím
doufám, že to bude mít rychlý
. Taky nemám ani jednu 3D ![]()
@pindulinka89 vsak hlavne, ze Vam to sedi. Me taky prijde, ze mate fajn vztah. Chlap stoji pri tobe, respektuje te, mate se radi. Ze si povaha takova nebo makova je uplne jedno. Dokonaly neni nikdo. Hlavne, ze jste se dokazali prizpusobit a nasli jste zlatou stredni cestu ne? ![]()