Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@DomčaP No mrně bude spinkat v čemkoliv, tomu je to jedno
Rozchodit…no mám dnes nachozeno 5000 kroků a žádná změna
, sprcha nic…ale nebolí mě záda, jen spodek tahá a píchá…takže žádný problém, jen po té Praze jsem se ploužila jako důchodce
!
@finduska Prosimtě…tvůj podvozek už odpočítává šest týdnů…naše ještě třeba dva a půl měsíce a víc
A ježíš buď ráda, že malého zapil! To se přece musí!!! Jestli můj nezapije mrně pořádně, tak bude mít tedy průser
! My když zapíjeli neteř…nepamatuji si to už od desíti a domů jsem došla kolem páté ráno…no ségra z nás měla radost druhý den v jednu v porodnici…jsme byli zelení všichni
! A u nás už žárlí i pes…a to ještě nic nevylezlo…furt kouká tak nešťastně a provinile
!
@Bufanda No mě se tchýně zeptala, jestli chci hnízdečko ušít, tak jsem řekla, že jo…když na to měla chuť
mám ho v postýlce a je tam v podstatě jako dekorace
ale tak proč ne
!
@Terkapali jako je pravda, ze je to zvlastni…kolikateho to bylo vlastne? Ja a datumy ![]()
@V09 Já zjistila, že maliník je dost i v těhotenském čaji, co jsem si koupila někdy v průběhu těhotenství…piju ho tedy jen občas, ale na to, že by se teoreticky nemělo moc brzy s tím začínat
tak dej vědět, jestli ti to semínko pomohlo…a na tom ORL už jsi byla?
@pindulinka89 ja jsem na hnizdu taky nelpela. Ale sestrenka je dela na zakazku a chtela ho usit at mi neco da. Tak jsem rekla, ze klidne a hodi se mi do kolibky ![]()
@pindulinka89 jojo byla vsak v to pondeli po gynde. A mam rozleptane cevky v krku i v nose
napsal mi kapky, ale nakonec jsme zjistili, ze to nemuzou tehotne. A prej momentalne uz nevi co na to v tomhle stadiu tehu, takze tu chvilku uz musim vydrzet.
@pindulinka89 jinak taky jsem cetla, ze by see nemelo brzy s tim malinikem. Ale od toho 36tt uz je to dobry…
@DomčaP píše:
@Terkapali Jasně, každý snese něco jinéhoA vidět to ani nepotřebuješ, stačí to prožít
@Bufanda Já třeba ze začátku budu mít v hnízdu mimčo, pokud bude spát s námi v posteli..aby mi nespadla a aby bylo něco mezi náma
Četla jsem, že ze začátku je lepší, když spí dítě jen u matky, že otec si déle zvyká. Ale třeba bude malá chtít být hned v postýlce, těžko říct
Teda pozor…jak si malou rozmazlíš, budeš s tím pak trpět
u nás tedy nikde jinde než na místech k tomu určených mrně spát nebude
postýlka nebo košík v obýváku
!
@V09 první termín jsem měla 27.3. Ale potom s tím začal strašně sachovat
no takže tak
.
@Terkapali To asi jo…od určitého věku střízlivým až tak ve čtyři odpoledne
!
No můj zase vydrží chlastu, až to není hezký…fakt strašný kvanta! Ale zase když už je moc, je lepší se pomalu klidit…občas je pěkně protivnej
!
@pindulinka89 tak zatím jako dekorací máš všechno
Ale když už ho máš to určitě vyuzijes
@V09 píše:
@pindulinka89 jojo byla vsak v to pondeli po gynde. A mam rozleptane cevky v krku i v nosenapsal mi kapky, ale nakonec jsme zjistili, ze to nemuzou tehotne. A prej momentalne uz nevi co na to v tomhle stadiu tehu, takze tu chvilku uz musim vydrzet.
Fakt ti neřekl, ať si koupíš ten Omeprazol
???
Jo holky. Podvozek
![]()
@Terkapali samozrejme jsem opet potlacila sama sebe a sve potreby
no ale snad bude lepe.Slavim prvni úspěchy. Mluvim o kojeni. Mam teda pocit,ze mi urve bradavky jakou ma silu
ale vypil dnes ode me jednou 5ml podruhe 10ml a pak jsem tedy dvakrat desitku jeste odsala.takze se dokrmil mym mlezivem
Ale tedy chvilemi mam u toho kojeni a odsavani pocit ze dojdu pro sunar
a vrazim mu lahev.Zachranuje to to,ze je u toho strasne rozkosny ![]()
@pindulinka89 mam kruh ani nevim s cim
ale sedi se na nem dobre
jako na posteli a v kresle sedim v pohode - jsem se pristihla rano pri krmeni ze vlastne sedim
ale u obeda na židli mam kruh ta je moc tvrdá
![]()
Jinak jidlo pro kojici matky : vcera k snidani dva cerstve rohliky s marmeladou, k svacine ovoce, obedu ryba na fazolkach a brambor
svacina rohlik a mleko,vecere 3cerstve chleby a sunka
Dnes snidane dva slunecnicove rohliky-krupave cerstve ,obed svickova a 4knedliky a vecere dva cerstve bile rohliky a porkova pomazanka ![]()