Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3878
7.2.19 18:56

@V09 No to jo…jen nechápu, že je „schovaný“ v těhotenském čaji :think: však ten si může asi ženská koupit a pít kdykoliv a kdo by si to zjišťoval, že tam je maliník a ten by se měl až po konci 35 tt :think: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
7.2.19 18:59

@finduska no… Kojení :roll: :roll: … To je pro mě kapitola sama o sobě… Asi stejně jako u tebe… :zed: jo tvrdá židle :lol: ty jsou nejhorší :lol:. A to jídlo jako mazec, čerstvé pečivo, fazolky… :lol: ani mě to nepřekvapuje já si pamatuji na čočku a špenát s milionem česneku :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
7.2.19 19:03

@finduska Jen vydrž s tím kojením! Nejsi žádný máslo! A odsávat, odsávat, odsávat (mně říkala ta moje cvičitelka ze Zdravých zad „dojit, dojit, dojit“…)…příjemný to není (co já o tom vím, že)…ale to mrně za to stojí ;) ! Jaktože nevíš, s čím máš kruh??? :roll: No alespoň nemáš jako já ten největší, co prodávají…mamce přišlo, že mám velkou p*del :lol: :mrgreen: . Jídlo pro kojící matky - super :palec: :palec: :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
7.2.19 19:05

Holky díváte se na zprávy na prime?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
7.2.19 19:06

Tak já byla dnes pro poslední drobnosti v lékárně/drogerii…líh na pupík a podobné důležitosti…no a koupila jsem si tam zcela neekonomicky ještě jednu sportovní podprdu…jenže byla úplně totálně svítivě růžová, měkkoučká a volala „vem si mě“…tak na noc jsem si říkala, že to využiju v porodce, ať mě to netlačí nikde nic…a prsa se z ní dají vyndat dobře, tak snad bude fajn :lol: :mrgreen: :lol: . No a jinak dnes poslední masáž…i břicho mi masírovala :lol: :mrgreen: jako něžně, samozřejmě…škoda, že mi zrovna dnes bylo trochu hůř…minule jsem si to užila víc…ale i tak je ta ženská skvělá teda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
7.2.19 19:07

@Terkapali Ne. Na primě skoro nikdy nic nedávají :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
7.2.19 19:11

@pindulinka89 tak teď tam bylo, čaj pro děti a některé pro dospělé, ze jsou v nich nějaké nebezpečné látky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
7.2.19 19:33

Tak v Brně pořád zákaz návštěv v nemocnicích :think: prý nad 25tis nemocných a 4 leží v kritickém stavu v jedné nemocnici. To je bezva, to aby člověk nevylezl ani z domu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
7.2.19 19:48

@finduska To je super, že kojis. Uvidíš, jak to půjde dál. Snaha se cení :dance:

Já teda s kojením problém nemám, mám bradavky ok, je to i moje erotogenni zóna, tak mi to je i příjemný.

Ta strava v nemocnici je děs, moje švagrová tam prý naposled, když porodila potřetí, kvůli tomu udělala čoromoro, snad byla i u ředitele. Ale já tenkrát s malou nijak netrpela, mně spíš vadí, že večeři přinesou v pět a já mám v 7 hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
7.2.19 19:51

@pindulinka89 praveze ne, nikdo mi ted uz nechce nic davat. Prej se ted uz nic nesmi. Ja nevim no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
7.2.19 19:57

@pindulinka89 Teda jsi mě nahlodala, že ještě přemýšlím o té sportovní podprsence. Zítra jedu s mužem do Hradce, vysadí mě v obchodním centru, tak už jsem koukala, co je tam za obchody, jestli bych ještě někde podprdu sehnala. Co myslíte, mám šanci v HM?

Jo a s tím spaním v postýlce. Malá od začátku spala v postýlce, hned vedle postele, akorát že u kojení jsem s ní usinala. No a asi v roce a půl , přijeli jsme z Moravy od mých rodičů, zničehonic postýlku odmítla, takže jsme spali ve třech. My se pak s chlapem přestěhovali do obýváku. V jejích dvou letech jsme se rozešli, já ještě chvíli zůstala v obýváku, ale už mě nebavilo ničit si záda, tak jsem se přestěhovala do ložnice, postylku jsem zrušila a spaly jsme spolu na manželský vlastně až teď do léta, co jsme dodelali patro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
7.2.19 19:58

@pindulinka89 ja mam dva tehotenske a vzdycky jsem cetla slozeni a malinik tam neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
7.2.19 20:01

@Bufanda v HM seženeš určitě, mají i velký výběr, Teda aspoň u nás.
Taky nechápu proč dávají večeři už v 17h :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
7.2.19 20:20

@Terkapali Díky, tak se tam zítra podívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
7.2.19 20:21

Zkousim vy prevarene lnene seminka teda. Ale nedrtila jsem je, tak v celku a sliz to pustilo i tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí