Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terkapali To chápu s tím termínem…já jsem právě šťastná, že mám jen jeden a hotovo
ale když se někdo ptá, už to začínám úmyslně „protahovat“, kdy to má přijít…jakože teď říkám třeba „za měsíc“, i když teoreticky 3 týdny zbývají…protože nechci, aby mě pak bombardovali, jestli už a jaktože ještě ne, až budu přenášet
…a pevně doufám, že víc jak 40+5 to teda nebude
…
@V09 právě se těším.. vypadnu někam jinam i mezi lidi a naposledy budem tak nějak ve dvou no
v 36 tt bych si ještě něco odtrajdat po městě snad mohla.. ![]()
@Terkapali
tak si z toho něco pamatuješ??
kolikátý den po MS ?? Měla si pravidelný cykly?
@pindulinka89 přesně, já všem říkám v březnu a hotovo
nikdo se neodvážil zeptat kolikateho
. Vtipný byl můj táta, prý tak kdy vyleze v dubnu nebo v květnu
ono se to nezdá, ale únor je krátký a za chvilku Březen a bude po klidu
![]()
@Petra.arteP vůbec, přesně jako u dcery jsem zjistila, že jsem tehu v 13tt
doktor je ze mě vždycky hotovej ![]()
@Petra.arteP Tak to já měla cyklus přesný jak hodinky a už první den zpoždění jsem věděla, že mám „průšvih“…nicméně jsem ještě doufala dalších pět dní, a pak jsem si tedy udělala test, protože druhý den jsme šli na svatbu, tak abych kdyžtak tedy nepila, no…muži jsem to přiznala až za další týden
, když jsem se trochu otrkala z nových skutečností…
A na to, jaký jsme po těch letech a při tehdejším pracovním nasazení flákači na sex
tak sice vím, který den jsme mrně počali…ale jestli to bylo ve sprcháči, na gauči v obýváku nebo v ložnici taky nevím
…holt každý pět piv a láhev vína udělá své…možná proto ta mechanická ochrana nezafungovala ![]()
@Petra.arteP protome s tím tak sachoval
nicméně jsem si to doma počítala a mělo by to vycházet na ten den kdy jsem bxla na šrot ![]()
@Petra.arteP píše:
@V09 právě se těším.. vypadnu někam jinam i mezi lidi a naposledy budem tak nějak ve dvou nov 36 tt bych si ještě něco odtrajdat po městě snad mohla..
Pokud se budeš cítit, tak úplně v poho…my byli na tom výletě taky v 36. týdnu a nachodila jsem 10 km za ten den po sněhu a ledu…a cítila jsem se dobře, jen unavená ![]()
@Terkapali No jenže mě se s tím obřím pupkem neptají „kdy“, ale „za jak dlouho“
on si to stejně nikdo reálně nepamatuje a ptají se pořád dokola
…
@Terkapali píše:
@Petra.arteP protome s tím tak sachovalnicméně jsem si to doma počítala a mělo by to vycházet na ten den kdy jsem bxla na šrot
@pindulinka89 já mám zase opačný problém, když jim řeknu za měsíc tak na mě ziraji, že si dělám srandu
s tím pidi pupkem
a k těm termínum, jak jsem byla tedka na to vážení apod, tak pak doma cucim do té zprávy a on ten doktor tam napsal TP 27.2.
takže fakt holubnik
Ahoj holky
Abych shrnula dnešní návštěvu v porodnici.. byli jsme objednaní na 7, na radu jsme se dostali az v 9, ma doktorka říkala, ze se mam pro jistotu nasnidat lehce, takze v tu dobu jsem tam uz padala hlady a Ondra tam dospaval
Koukaly na me 2 doktorky, a doporučily mi hned císařský rez. Malá má málo vody (teda prej pro její potřebu akorat, ale nic na otočení, atd) a hlavně jejich ultrazvuk naměřil váhu 3200g
A všichni byli uneseni z mého obrovského břicha
Takze mam 26.2. nástup do porodnice a 27.2. naplanovaneho císaře.
Jo a obvod hlavičky tam byl 33,7 ![]()
@DomčaP ahojky, no tak paráda, Teda lepší by byl klasický porod, ale aspoň lepší než rodit KP. Tak teď už víš, kdy budeš mít malou u sebe a Teda ta vaha
to už má krásnou
@Terkapali Doktorka to hned zamítla no. Nebo teda říkala, ze kdybych mermomocí chtěla, tak si muzu postavit hlavu a zkusíme to, ale rozhodne to nedoporučuje
Váha je drsná, pak mi volala i moje doktorka a taky se divila, ze je fakt tak velká ![]()
@DomčaP a to máš ještě 14 dní, takže ještě něco nabere, ale co stejně jdeš císařem. Budu držet palce. No já když tohle řešila u dcery, tak mne to taky doktor nedoporučoval. Ona se Teda potom pretocila no ![]()