Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
V09
1604
10.2.19 12:10
@Bufanda pre
@Bufanda píše:
@Terkapali Kdybych měla uklidit celý dům tak, jak si představuji (tedy jak dělám normálně), tak porodim :mrgreen:

Presne! :mrgreen: :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
10.2.19 12:17

@Bufanda no tak my máme jen byt :lol:, ale Teda zatím zvládám uklízet tak jak před těhotenstvím, je pravda, že nejsem žádný puntickar, pokaždé neutru prach na skříních apod. Ale kdybych neuklizela tak by to bylo strašný, s těma dvouma psama, musím každý den alespoň vysat a vytrit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
10.2.19 14:50

Tak muž šel po obědě ke kamarádovi, já si lehla do postele a dcera umyvala bratříčkovi postýlku a ty řeči, co u toho vedla :mrgreen: Prý že už nebude tolik jezdit k tátovi, tak se ptám proč - no protože se přece bude starat o brášku. A když jí říkám, že to se hlavně stará maminka o miminko, a že je taky potřeba, aby si ona hrála a jezdila na výlety a tak, tak že se o něj ale přece starat chce. Jsem zvědavá, jak dlouho jí to vydrží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
10.2.19 15:01

@Bufanda :lol: :lol: no to já taky, u nás chvilku tak a chvilku tak, u nás to nebude tak horký, bude ji to bavit prvních max 14 dní :lol: Ale u Vas to třeba bude jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
10.2.19 15:20

No u nas ho to nebaví asi moc :lol: :lol: ale pomaha.vetsinou mi neco nosi :P :P nebo hlida kdyz nekam potrebuju(jako zachod,pro mliko apod).

Pepek zlobi s tim kojenim.on by i tahal,jenže neprotahne ten klobouk az nahoru proste.takze dokaze zaktivnit prsa(spusti se i druhe) ale to mleko nedosaje.Jsou ty klobouky nejaky dlouhy :cert: :cert: takze je to treba,ze vysaje bud 5ml a nrbo nic.tak mam vzdy 10min zkouska prsa, pak dokrmit odstrikanym a odstrikat na dalsi nu.Krome noci.protoze to se budi sam po 4 hodinach tak nebudim po trech.a kdyz se vzbudi sam tak rve jak silenec :roll: takze v noci mu dam rovnou odstrikane jednou v ty dve a odstrikam si abych mela na potom.takze jsem spala od 23-2a pak 3-5:30 a nakonec 7:30 -9:00.takze celkem 7hodin 8o no úspěch :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
771
10.2.19 16:33

Diky za slova podpory, holky! :kytka: Asi fakt zkusim více jezdit večer a připadne o víkendech, tady je to docela mrtvé :mrgreen:

Jinak včera jsem se rozhodla, ze si dam vanu a asi se mi to poprvé vymstilo…vylezla jsem a do 3minut jsem mela takové bolesti, ze jsem myslela, ze me odvezou :zed: Bolelo to asi 5minut (zada, břicho..), ale pak znicehonic v pohode..ale chvili se mi az chtělo brecet, tak silné bolesti jsem jeste neměla :nevim: A rano jsem nemohla vstat, byla jsem cela rozlamana..uz bych chtěla spat i na zádech a břiše! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
10.2.19 17:00

@finduska tak to ti moc nevysaje to ti povím, zkus jiný klobouky, nebo bez? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
10.2.19 21:20

Já neuklízím moc ani normálně, tudíž ani teď se nestresuju :pankac: razím heslo: „Kdo moc uklízí, málo žije!“ :P :P :P

Tak dnešní cesta nakonec úplně v pohodě…ani mi to nepřišlo, že je to tak daleko ;) …teď jsem dovyplnila všechny papíry do porodnice včetně toho prohlášení o jménech, anamnézy a dokonce i „porodní plán“…z běžných plánů tam píšu ale jen dva „body“, jinak spíš informace o mně, abych nemusela moc mluvit :lol: :mrgreen:…no a zítra jedeme tedy na kontrolu do porodky a prohlídku sálu…škoda, že tam nemůžeme rovnou porodit :lol: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
10.2.19 21:46

@pindulinka89 haa dneska normalne 24,1cm jde to jak po masle. Jeste bych zvladla, ale necham zas na priste :pankac:
Taky zvazuju zen porodni plan jeste..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
10.2.19 22:01

@V09 No teda, šikovná! Já mám dnes pauzu…zase až zítra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
10.2.19 22:11

@pindulinka89 vim, vim :) tak jsem zvedava. Myslim, ze pres tech 23 das urcite :)

No zitra mam na pul11 gyndu, tak jsem zvedava, jestli bude nejaka zmena. A zjistim si prumer hlavicky at vim, na kolik trenovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
10.2.19 22:13

@pindulinka89 takze uz mas aspon vse hotovo a klidnou hlavu :palec: do porodky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
10.2.19 22:14

@V09 Já mám zítra tu prohlídku v porodce a v úterý na gyndě…a dnes mi vypadla stará plomba a jsem z toho úplně nešťastná…a zubařky jsem byla před třemi týdny, abych měla vystaráno teď…a vůbec se mi nechce kvůli tomu zase táhnout do Prahy a vydržet vrtání :zed: ale nechat to až po šestinedělí si neumím představit :think: …achjo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
10.2.19 23:20

@pindulinka89 jajdaa, chudero. No ja mam zuby v hroznem stavu celkove. Z venku dobry, ale u vnitr se kazi. Objednali me po porodu, ze mi to budou davat postupne do poradku. A jsem uz na 28.3. prave…tak uvidime. Prijde mi to brzo po porodu. A boli te ten zub?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
11.2.19 03:50

@pindulinka89 ja mela papiry vsechny a stejně jsem musela na vse odpovídat :cert:
Holky jste dobre s tim Aniballem. :palec: @DomčaP já kdyz si vzpomenu na sve zacatky s autem :lol: :lol: Hrozne jsem delala to,ze jsem nepribrzdovala postupne pred obci.Vzdy kdyz jsem dojela k ceduli,task jsem na to dupla :lol: :lol: a brzdila zprudka :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky