Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
V09
1604
12.2.19 13:34

@DomčaP to mas pravdu :pankac: me to prave taky prijde. A rikala jsem si to same, jestli to nemam vsugerovane :lol: tak jsem se vyfotila a poslala jsem to kamosce a napim. Dnes tu byla mamina moje a prej mi kleslo o dost se vsichni zhodli :mrgreen: tak asi jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
12.2.19 13:34
@V09 píše:
@DomčaP to mas pravdu :pankac: me to prave taky prijde. A rikala jsem si to same, jestli to nemam vsugerovane :lol: tak jsem se vyfotila a poslala jsem to kamosce a napim. Dnes tu byla mamina moje a prej mi kleslo o dost se vsichni zhodli :mrgreen: tak asi jo :think:

Vsak posli foto at zhodnotime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
12.2.19 14:08

@Terkapali S podprdou alespoň vidíš, proč jsem považovala Belindu za 300,– za neekonomickou :lol: :mrgreen: já mám jednu výbornou sportonví ještě z Takka tuším…taky za pár šupů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
12.2.19 14:13

Tak povídám svému doktorovi dnes na gyndě, že mě minulý týden den po kontrole začal tahat ten podvozek (vůbec na to nereagoval…neřád…alespoň zasmát se mohl :P ), ale že už jsme si na to zase zvykla a už zase dobrý…a že žádný falešný kontrakce necítím…on říkal, že je to ale dobře, že už se tam něco děje…no ale ještě ven nejde jsem mu vysvětlovala…tak kouknul dovnitř…hlavička naléhá, čípek měkký, 1,5 cm, otevřený na špičku prstu (dovnitř ho prý nedostane…jako chtěl mrně podrbat na čele nebo co :think: :jazyk: :lol: ..)…ale kontrola dnes naprosto nebolestivá (že by to tam Aniball a maliník už trošku připravily :think: ?)…a rozhodně tedy ještě nerodím…v tom jsme se shodli…takže vše optimální :) ! Akorát jsem se zapomněla zeptat, jestli můžu chodit pořád do bazénu, když se to už trochu otevírá :think: ale tak snad jo ;) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
12.2.19 14:30

Já vydržím :palec: musím. No ale teda řeknu vám, poslední dva dny pozoruji jak se to břicho zvětšilo, Teda aspoň můj dojem, taky jsem taková ufunena :mrgreen:. Tak odhad váhy je vždy +-, ale mě ho řekla u dcery přesně :mrgreen: až jsem cucela, když se narodila. Ale já to asi nijak neřeším jestli bude mít 3kh nebo 3.5kh prý se větší miminka líp rodí :nevim:. Hlavně ať je zdravéj.

A tak jsem se přejedla, že jsem si musela lehnout :mrgreen:. Řízek, bram kaše, okurková salát a vývar s nudlema :lol: @V09 jo to tak je a je to stavební pozemek? Já to v práci řešila pořád. Lidi něco koupi a neinformuji se předem… Neříkám, že je to váš případ :P ale jsou to strašný obstrukce. @pindulinka89 super, že se porodnice líbila :hug:, a kam jsi to dala to jídlo :roll: já bych jedla furt, ale žaludek je asi scvrklej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
12.2.19 14:34

@pindulinka89 jasně, vzhledem k tomu, že si ji vezmu pouze do porodnice, a potom jestli budu kojit dal, tak přikoupim :mrgreen:. No tak to je jasný, že už se dole něco děje, taky už máš na to týden. Jinak s tím koupáním nevím, bacha na infekci, jak už se ženská otvírá, tak je víc náchylná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
12.2.19 14:41

@maminecka119 ahoj.ja jsem si rikala kam si zmizla :D
Prvni reaguji na @Terkapali protoze jeji ditko s tremi kilometry v hodine me pobavilo :lol: :lol:

@pindulinka89 no on nastesti moc neboli.jestli to bolelo celkem 5krat :think: ale vadi mi.no musela jsem.V nejhorsim jsem tedy rikala ze bych volala zubare a domluvila presnou hodinu,ale nebylo nutne.tak se objednám ted.ano vidis krasne se pripravujes.to by slo.

Jinak holky tip :mrgreen: to mi rekli dneska :lol: sla jsem vratit sousedce jeden jeji kloboucek- co mi pujcila,ze ma jiny druh tak at zkusim-taky nic. A rikala ze v den porodu ji rekla jedna z gyndy co u nich byla na navsteve,,ze jak dlouho ma natekly ten oblicej?
A ze pry tyden.tak ji rika „no to mas za par“ :lol: a me doslo,ze jsem se nedavno vzbudila s nateklym xichtem a jeste jsem si rikala,ze vypadam :think:
Tak mozna na tom neco je ;)

Zbytek zase nevim.nestiham :lol: udelam tu skupinu az vylezu z vany.pokud se nevzbudi jedlik 8o sezere nas :lol: v noci a2hodiny :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
2974
12.2.19 14:46

@finduska :lol: :lol: popravdě s emi to nechtělo už opravovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
12.2.19 15:03

@Terkapali Normálně nejsem líná se najíst :lol: :mrgreen: Já to bez toho bazénu nedám…potřebuji to pro tělo i pro psychiku :P …určitě to dobře dopadne ;) …navíc kontroloval po měsíci vnitřně, takže to může být pootevřené už buh ví jak dlouho a chodím plavat každý týden…tak když doteď dobrý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
12.2.19 15:09

@finduska Jsem si 3 kh ani nevšimla ;) :P To víš…ještě si budu kontrolovat nateklej xicht…to tak :P :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
12.2.19 15:10

Tak já se těšila na šlofíčka, protože dnes bylo po dlouhé době v noci spaní s přestávkou…a taťka mi volá, že mi jede dělat nahoru do patra elektriku…aaaa…už to tam takhle je dva roky bez povšimnutí…proč teď :nevim: :zed: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
12.2.19 15:11

@pindulinka89 taky pravda, to už doplaves :lol:. Jo no já se bojím podívat do zrcadla, a ještě tam vidět nateklej obličej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
12.2.19 15:11

Už jsem vám říkala, že ten bagr máme stále na zahradě :lol: :mrgreen: :lol: ?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
12.2.19 15:46

@pindulinka89 :P jdu na tu skupinu.Bracha hlida spiciho brachu.Manzela na otcovske dovolene hlida oba.A ja ted odstrikala mliko tak si jdu v loznici pustit serial :lol:

• Citovat
  • Upravit
2974
12.2.19 15:48

@pindulinka89 to už tam zůstane :mrgreen: @finduska sakra, to je pohoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat